8 hårstiler til barn med krøller!

Vi får mange henvendelser fra foreldre som ønsker inspirasjon og ikke helt vet hva de skal gjøre med håret til barna, særlig når de selv ikke har krøller/teksturert hår. Er du en av dem som trenger noen stylingidéer som kan passe sømløst fra sandkassa til bursdagsfesten?

Vi har håndplukket noen stilige frisyrer for å insperere alle krølleforeldre!

1. Afropuffs

Det kan ikke bli lettere: Med to afropuffs er barna søte, komfortable og fort klare til lek. Prøv deg frem med 2, 3, 4 eller flere afropuffs. Vi anbefaler å bruke tjukke strikker som ikke sliter på håret.

2. Bantu knots

For å lage bantu knots skiller man håret i trekanter eller firkanter, twister eller snurrer det og lager små, tette buns.

Fikk du lyst til å prøve deg frem? Se denne videoen for å lære teknikken!

3. Halvt oppsatt

Halvt oppsatt hår er superenkelt, passer til alle typer krøller og er perfekt for en travel morgen om dere ikke rekker/orker mer. Hvis du vil gjør det litt mer avansert kan du legge til noen fletter eller bantu knots

4. Kort OG langt

En stil for de som foretrekker kort hår, men samtidig vil skryte av krøller. Man kan variere hvor langt man ønsker å ha det på toppen, eller prøve med noen kule fades på siden.

5. Liten wash-and-go?

Uansett kjønn og alder, kan man ikke bli kulere enn med en afro, eller?

6. Uregjerlig

Det er nok lurt å ikke prøve å kontrollere krøllene hele tiden. La dem gjøre det de vil! Aksepter at det blir frizz og babyhår. Floker kan du alltid fjerne igjen med balsam og litt tålmodighet. Slipp kontrollen, it’s all good!

7. Hårpynt!

Hårbånd, spenner, perler, og hårbøyler… mange av disse kan brukes til å gi en liten vri til en helt enkel hestehale eller messy bun, og du kan lett finne noe som passer alle typer krøller.

8. Twists

Twists er en beskyttende stil som er enkel å få til og åpner opp en verden av muligheter for både gutter og jenter. Man kan også legge til litt lengde med extensions dersom ungene drømmer om skikkelig langt hår.

Sjekk denne videoen som enkelt forklarer hvordan man lager 3 ulike typer twists!

Hvilken stil likte du best? Hvilken er din hverdagsfavoritt?

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Hipp hurra! Krøllinspo til 17 mai🎉
Er du klar for 17.mai? Her er tips og inspirajson til å gjøre krøllene klare for den store dagen!
Eirill: – «Normalen var jo rett hår og dermed rettet jeg håret til tider»
Jeg fikk mange gode komplimenter om håret mitt og omfavnet krøllene/bølgene til tross for lite representasjon. Likevel erfarte jeg også presset om å rette håret. Det var især ved sommerferier på Filippinene.
Månedens profil april: 97K er hekta på Milie på Tiktok!
"Det var først da jeg begynte på videregående at jeg forsto «kunsten» ved naturlige krøller. Krøllene mine er, og har jo alltid vært en del av meg og den jeg er. Ikke minst er det unikt og utrolig beundringsverdig" – Milie Brikel
Din guide til fletter. Slik gjør du det selv!
Her har vi satt sammen en liten guide på hvordan man kan flette håret selv.

Create a website or blog at WordPress.com