8 hårstiler til barn med krøller!

8 hårstiler til barn med krøller!

Vi får mange henvendelser fra foreldre som ønsker inspirasjon og ikke helt vet hva de skal gjøre med håret til barna, særlig når de selv ikke har krøller/teksturert hår. Er du en av dem som trenger noen stylingidéer som kan passe sømløst fra sandkassa til bursdagsfesten?

Vi har håndplukket noen stilige frisyrer for å insperere alle krølleforeldre!

1. Afropuffs

Det kan ikke bli lettere: Med to afropuffs er barna søte, komfortable og fort klare til lek. Prøv deg frem med 2, 3, 4 eller flere afropuffs. Vi anbefaler å bruke tjukke strikker som ikke sliter på håret.

2. Bantu knots

For å lage bantu knots skiller man håret i trekanter eller firkanter, twister eller snurrer det og lager små, tette buns.

Fikk du lyst til å prøve deg frem? Se denne videoen for å lære teknikken!

3. Halvt oppsatt

Halvt oppsatt hår er superenkelt, passer til alle typer krøller og er perfekt for en travel morgen om dere ikke rekker/orker mer. Hvis du vil gjør det litt mer avansert kan du legge til noen fletter eller bantu knots

4. Kort OG langt

En stil for de som foretrekker kort hår, men samtidig vil skryte av krøller. Man kan variere hvor langt man ønsker å ha det på toppen, eller prøve med noen kule fades på siden.

5. Liten wash-and-go?

Uansett kjønn og alder, kan man ikke bli kulere enn med en afro, eller?

6. Uregjerlig

Det er nok lurt å ikke prøve å kontrollere krøllene hele tiden. La dem gjøre det de vil! Aksepter at det blir frizz og babyhår. Floker kan du alltid fjerne igjen med balsam og litt tålmodighet. Slipp kontrollen, it’s all good!

7. Hårpynt!

Hårbånd, spenner, perler, og hårbøyler… mange av disse kan brukes til å gi en liten vri til en helt enkel hestehale eller messy bun, og du kan lett finne noe som passer alle typer krøller.

8. Twists

Twists er en beskyttende stil som er enkel å få til og åpner opp en verden av muligheter for både gutter og jenter. Man kan også legge til litt lengde med extensions dersom ungene drømmer om skikkelig langt hår.

Sjekk denne videoen som enkelt forklarer hvordan man lager 3 ulike typer twists!

Hvilken stil likte du best? Hvilken er din hverdagsfavoritt?

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com