8 hårstiler til barn med krøller!

8 hårstiler til barn med krøller!

Vi får mange henvendelser fra foreldre som ønsker inspirasjon og ikke helt vet hva de skal gjøre med håret til barna, særlig når de selv ikke har krøller/teksturert hår. Er du en av dem som trenger noen stylingidéer som kan passe sømløst fra sandkassa til bursdagsfesten?

Vi har håndplukket noen stilige frisyrer for å insperere alle krølleforeldre!

1. Afropuffs

Det kan ikke bli lettere: Med to afropuffs er barna søte, komfortable og fort klare til lek. Prøv deg frem med 2, 3, 4 eller flere afropuffs. Vi anbefaler å bruke tjukke strikker som ikke sliter på håret.

2. Bantu knots

For å lage bantu knots skiller man håret i trekanter eller firkanter, twister eller snurrer det og lager små, tette buns.

Fikk du lyst til å prøve deg frem? Se denne videoen for å lære teknikken!

3. Halvt oppsatt

Halvt oppsatt hår er superenkelt, passer til alle typer krøller og er perfekt for en travel morgen om dere ikke rekker/orker mer. Hvis du vil gjør det litt mer avansert kan du legge til noen fletter eller bantu knots

4. Kort OG langt

En stil for de som foretrekker kort hår, men samtidig vil skryte av krøller. Man kan variere hvor langt man ønsker å ha det på toppen, eller prøve med noen kule fades på siden.

5. Liten wash-and-go?

Uansett kjønn og alder, kan man ikke bli kulere enn med en afro, eller?

6. Uregjerlig

Det er nok lurt å ikke prøve å kontrollere krøllene hele tiden. La dem gjøre det de vil! Aksepter at det blir frizz og babyhår. Floker kan du alltid fjerne igjen med balsam og litt tålmodighet. Slipp kontrollen, it’s all good!

7. Hårpynt!

Hårbånd, spenner, perler, og hårbøyler… mange av disse kan brukes til å gi en liten vri til en helt enkel hestehale eller messy bun, og du kan lett finne noe som passer alle typer krøller.

8. Twists

Twists er en beskyttende stil som er enkel å få til og åpner opp en verden av muligheter for både gutter og jenter. Man kan også legge til litt lengde med extensions dersom ungene drømmer om skikkelig langt hår.

Sjekk denne videoen som enkelt forklarer hvordan man lager 3 ulike typer twists!

Hvilken stil likte du best? Hvilken er din hverdagsfavoritt?

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com