8 hårstiler til barn med krøller!

8 hårstiler til barn med krøller!

Vi får mange henvendelser fra foreldre som ønsker inspirasjon og ikke helt vet hva de skal gjøre med håret til barna, særlig når de selv ikke har krøller/teksturert hår. Er du en av dem som trenger noen stylingidéer som kan passe sømløst fra sandkassa til bursdagsfesten?

Vi har håndplukket noen stilige frisyrer for å insperere alle krølleforeldre!

1. Afropuffs

Det kan ikke bli lettere: Med to afropuffs er barna søte, komfortable og fort klare til lek. Prøv deg frem med 2, 3, 4 eller flere afropuffs. Vi anbefaler å bruke tjukke strikker som ikke sliter på håret.

2. Bantu knots

For å lage bantu knots skiller man håret i trekanter eller firkanter, twister eller snurrer det og lager små, tette buns.

Fikk du lyst til å prøve deg frem? Se denne videoen for å lære teknikken!

3. Halvt oppsatt

Halvt oppsatt hår er superenkelt, passer til alle typer krøller og er perfekt for en travel morgen om dere ikke rekker/orker mer. Hvis du vil gjør det litt mer avansert kan du legge til noen fletter eller bantu knots

4. Kort OG langt

En stil for de som foretrekker kort hår, men samtidig vil skryte av krøller. Man kan variere hvor langt man ønsker å ha det på toppen, eller prøve med noen kule fades på siden.

5. Liten wash-and-go?

Uansett kjønn og alder, kan man ikke bli kulere enn med en afro, eller?

6. Uregjerlig

Det er nok lurt å ikke prøve å kontrollere krøllene hele tiden. La dem gjøre det de vil! Aksepter at det blir frizz og babyhår. Floker kan du alltid fjerne igjen med balsam og litt tålmodighet. Slipp kontrollen, it’s all good!

7. Hårpynt!

Hårbånd, spenner, perler, og hårbøyler… mange av disse kan brukes til å gi en liten vri til en helt enkel hestehale eller messy bun, og du kan lett finne noe som passer alle typer krøller.

8. Twists

Twists er en beskyttende stil som er enkel å få til og åpner opp en verden av muligheter for både gutter og jenter. Man kan også legge til litt lengde med extensions dersom ungene drømmer om skikkelig langt hår.

Sjekk denne videoen som enkelt forklarer hvordan man lager 3 ulike typer twists!

Hvilken stil likte du best? Hvilken er din hverdagsfavoritt?

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

4 Back-to-school hårstiler!
Sommeren går mot slutten og selv om det er litt trist at sommeren snart er over, så bringer høsten med mye glede også! Problemet er bare når du har funnet fram det beste antrekket og kun mangler den perfekt hårstilen. Uansett om du skal begynne på skolen eller bare trenger litt inspo til jobbsveisen, we …
Vi tester: CURLSMITH!
Vi har fått lov til å teste ut Curlsmith! Curlsmith sier at hårproduktene deres passer for alle hårtyper, og for å få sjekket om dette faktisk stemmer har vi fått hjelp av Katrine som står bak kontoen curlykatrine på Instagram! Og fra oss i krølltopp så er det Ida som er med på testinga. Spørsmålet …
Kjetil-André: Jeg vet jo selv hvor viktig det er å se noen som har samme hudfarge, øyne etc. som en selv
"Jeg blir veldig fort lei av mitt eget utseende så det er vel egentlig det jeg synes er gøy, at man kan fikse en helt ny look bare med litt farge! Og det viktigste jeg har lært er nok at krøller er fint og at de ikke trenger å gjemmes eller rettes ut!"
5 hårstiler du kommer til å elske på festival!
Festivalsommeren er godt i gang, men det er fortsatt mange igjen! Har du prøvd å finne ut hvordan du skal ha håret ditt, men ikke helt klart det? Fortvil ikke, her kommer 5 hårstiler du kan bruke i sommer!
5 tips fra en proff når du skal bleke eller farge håret!
Er du også sånn som har lyst til å gjøre noe nytt med håret hver gang sola titter frem?

Create a website or blog at WordPress.com