Din guide til fletter. Slik gjør du det selv!

Din guide til fletter. Slik gjør du det selv!

I dette innlegget skal vi snakke om en populær flettestil de fleste har prøvd seg på. Vi har kommet med noen enkle steg på hvordan man skal få mestret den.

Fletter har mange navn og forskjellige stiler.

Fletter er en ganske stor del av livet for mange med afroteksturert hår og i tillegg finnes det ulike varianter av en metode. Nå som det er varmere i været og vi nærmer oss sommeren, er fletter en bra go-to stil for sesongen.

Et av mine personlige favoritter, som jeg vil dele med dere , er cornrows (bakover-fletter). Her er noen bilder og tips for slutt resultatet. Jeg er ikke en ekspert, men har et mål om å bli bedre.

Tips og triks før man begynner å flette håret.

  • Wide-tooth comb
  • Needle comb
  • Hårstrikk/Hårklyper
  • Gre håret slik at det ikke er flokete

Steg 1 : Gre håret

Steg 2: Del håret i 2 deler

Steg 3: Flett begge halvdeler

Mitt forsøk på å flette meg selv 🙂

Håper dette var til hjelp og at dere også blir inspirert til å prøve denne hårstilen. Jeg har lagt ved en youtube video av en jeg selv følger som jeg syns lager gode tutorials på det å flette sitt eget hår. Absolutt verdt å ta en titt!

Beautycanbraid – Youtube.

Send oss gjerne bilder av hva ditt resultat ble. Happy Braiding!

Følg oss gjerne på instagram for oppdateringer og giveaways!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Hipp hurra! Krøllinspo til 17 mai🎉
Er du klar for 17.mai? Her er tips og inspirajson til å gjøre krøllene klare for den store dagen!
Eirill: – «Normalen var jo rett hår og dermed rettet jeg håret til tider»
Jeg fikk mange gode komplimenter om håret mitt og omfavnet krøllene/bølgene til tross for lite representasjon. Likevel erfarte jeg også presset om å rette håret. Det var især ved sommerferier på Filippinene.
Månedens profil april: 97K er hekta på Milie på Tiktok!
"Det var først da jeg begynte på videregående at jeg forsto «kunsten» ved naturlige krøller. Krøllene mine er, og har jo alltid vært en del av meg og den jeg er. Ikke minst er det unikt og utrolig beundringsverdig" – Milie Brikel
8 hårstiler til barn med krøller!
Er du en av dem som trenger noen stylingidéer som kan passe sømløst fra sandkassa til bursdagsfesten? We got you!

Create a website or blog at WordPress.com