Din guide til fletter. Slik gjør du det selv!

Din guide til fletter. Slik gjør du det selv!

I dette innlegget skal vi snakke om en populær flettestil de fleste har prøvd seg på. Vi har kommet med noen enkle steg på hvordan man skal få mestret den.

Fletter har mange navn og forskjellige stiler.

Fletter er en ganske stor del av livet for mange med afroteksturert hår og i tillegg finnes det ulike varianter av en metode. Nå som det er varmere i været og vi nærmer oss sommeren, er fletter en bra go-to stil for sesongen.

Et av mine personlige favoritter, som jeg vil dele med dere , er cornrows (bakover-fletter). Her er noen bilder og tips for slutt resultatet. Jeg er ikke en ekspert, men har et mål om å bli bedre.

Tips og triks før man begynner å flette håret.

  • Wide-tooth comb
  • Needle comb
  • Hårstrikk/Hårklyper
  • Gre håret slik at det ikke er flokete

Steg 1 : Gre håret

Steg 2: Del håret i 2 deler

Steg 3: Flett begge halvdeler

Mitt forsøk på å flette meg selv 🙂

Håper dette var til hjelp og at dere også blir inspirert til å prøve denne hårstilen. Jeg har lagt ved en youtube video av en jeg selv følger som jeg syns lager gode tutorials på det å flette sitt eget hår. Absolutt verdt å ta en titt!

Beautycanbraid – Youtube.

Send oss gjerne bilder av hva ditt resultat ble. Happy Braiding!

Følg oss gjerne på instagram for oppdateringer og giveaways!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

På søken etter egen historie
Jeg satt i møte med resten av krølltopp-teamet, da jeg ble oppmuntret til å skrive dette innlegget. Et innlegg som skulle ta for seg kurdisk kultur, og kurderes forhold til hår fra et historisk perspektiv.  Det var først senere at jeg innså hvor vanskelig dette innlegget skulle bli å ferdigstille, da det rett og slett …
Hélène: Jeg elsker krøllene mine, men sånn har det ikke alltid vært
Bli kjent med krølltoppen bak instaprofilen @helenetshiakayla, også kjent som Hélène with the freckles
Alt håret hang igjen på hårbørsten, jeg fikk helt sjokk!
Zulekha trodde hun var blitt syk da hormonene under graviditeten førte til at hun mistet store mengder hår.
Retthåret krølltopp
Retter du også ut håret, slik jeg gjør? Mange av oss med teksturert hår har måttet gå gjennom en prosess, for å bli glad i det naturlige håret vårt. Og mange av oss syns fortsatt at det er vanskelig å føle seg komfortabel med sitt naturlige hår. Jeg velger å rette ut håret fra tid …
4 Back-to-school hårstiler!
Sommeren går mot slutten og selv om det er litt trist at sommeren snart er over, så bringer høsten med mye glede også! Problemet er bare når du har funnet fram det beste antrekket og kun mangler den perfekt hårstilen. Uansett om du skal begynne på skolen eller bare trenger litt inspo til jobbsveisen, we …

Create a website or blog at WordPress.com