Din guide til fletter. Slik gjør du det selv!

Din guide til fletter. Slik gjør du det selv!

I dette innlegget skal vi snakke om en populær flettestil de fleste har prøvd seg på. Vi har kommet med noen enkle steg på hvordan man skal få mestret den.

Fletter har mange navn og forskjellige stiler.

Fletter er en ganske stor del av livet for mange med afroteksturert hår og i tillegg finnes det ulike varianter av en metode. Nå som det er varmere i været og vi nærmer oss sommeren, er fletter en bra go-to stil for sesongen.

Et av mine personlige favoritter, som jeg vil dele med dere , er cornrows (bakover-fletter). Her er noen bilder og tips for slutt resultatet. Jeg er ikke en ekspert, men har et mål om å bli bedre.

Tips og triks før man begynner å flette håret.

  • Wide-tooth comb
  • Needle comb
  • Hårstrikk/Hårklyper
  • Gre håret slik at det ikke er flokete

Steg 1 : Gre håret

Steg 2: Del håret i 2 deler

Steg 3: Flett begge halvdeler

Mitt forsøk på å flette meg selv 🙂

Håper dette var til hjelp og at dere også blir inspirert til å prøve denne hårstilen. Jeg har lagt ved en youtube video av en jeg selv følger som jeg syns lager gode tutorials på det å flette sitt eget hår. Absolutt verdt å ta en titt!

Beautycanbraid – Youtube.

Send oss gjerne bilder av hva ditt resultat ble. Happy Braiding!

Følg oss gjerne på instagram for oppdateringer og giveaways!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com