Månedens profil april: 97K er hekta på Milie på Tiktok!

Månedens profil april: 97K er hekta på Milie på Tiktok!

Månedens Krølltopp skal alltid være en som inspirerer! Denne gangen er det den 19-år gamle Tiktokeren Milie Birkelund som står for tur. Milie snakker realness om hår, legning, mote og verdier, og vi kan ikke gjøre noe annet enn å elske det😍

I dette innlegget blir du bedre kjent med Milie og hva som skjer oppi hode på denne Krølltoppen som bare ville lage noen humorvideoer på tiktok og endte opp med 97,2K følgere. Enjoy!

Du kan følge Milie som @milievanilli på Tiktok!

Så, hvem er du egentlig? Og hva driver du med om dagen?

Jeg heter Milie Birkelund, 19 år gammel og kommer fra Oslo. Våren 2021 avsluttet jeg tre år på videregående på Wang Toppidrett i Oslo. Jobber som vikar i barnehage og barneskole og I tillegg driver jeg en del med sosiale medier med Tiktok som hovedplattform. Her forsøker jeg å oppfordre barn og unge til å være seg selv, forstå viktigheten av det å bygge hverandre opp og være gode mot hverandre.

Hva motiverte deg til å bli influenser på Tiktok og hva er viktig for deg å formidle?

Jeg har egentlig aldri hatt noen intensjon eller et mål om å bli en offentlig person. Og influenser har jeg heller aldri tenkt over at jeg er. Likevel har det alltid vært viktig for meg med grunnleggende verdier som respekt og åpenhet. Da jeg begynte med Tiktok la jeg ut humorbaserte videoer uten å legge noe mer i det. Da jeg etter en stund begynte å få flere følgere, så jeg en mulighet til å kunne bruke min stemme til å ta opp viktige temaer. For meg er det blant annet viktig å formidle viktigheten av respekt og aksept for at alle mennesker er forskjellige. Om det er bakgrunn, legning, hår, klesstil eller utseende.

Les også: Månedens Krølltopp Profil Mars: @arctic.afro

Fortell oss noe folk flest ikke vet om deg😍

  1. Jeg er en såkalt utadvendt introvert. For min del betyr dette at jeg er ganske sosial, er glad i mennesker og gjerne slår av en prat med naboen på kafen. Likevel kan jeg innimellom oppleves som reservert eller sjenert- noen ganger har jeg rett og slett ikke så mye å si. Med andre ord så trives jeg også i stillhet eller i mitt eget selskap.
  2. Jeg er mer følsom og lettrørt enn folk flest tror. Ser jeg folk som opplever mestringsfølelse, videoer av foreldre som kommer hjem fra militæret for å overraske ungene sine, eller barn som er gode mot hverandre- da triller tårene. Det skal faktisk ikke så mye til før jeg blir følsom.
  3. Jeg er ikke helt norsk! Faren min er norsk, og mamma er fra Kamerun som ligger vest i Afrika. I Kamerun er et av hovedspråkene deres fransk- and yes. Jeg snakker fransk!

Hva er det viktigste du har lært på reisen med naturlige krøller?

Jeg er vokst opp et sted i Oslo der alle andre jenter, og gutter hadde slett hår. Når man vokser opp som barn, har nok de aller fleste et ønske om å «passe inn» med de andre barna. Mennesker er jo flokkdyr, og vi er til en viss grad avhengige av bekreftelse, tilhørighet og det å bli sett.

I og med at håret mitt var noe helt annet enn «alle andres», opplevde jeg det som noe negativt. Plutselig var det noen som tok i det, stirra på det, sa det så rart ut og nærmest hintet til at jeg burde rette det slik at jeg passet mer inn. I ettertid var jeg svært misfornøyd med mitt eget hår og rettet det daglig. Det var først da jeg begynte på videregående at jeg forsto «kunsten» ved naturlige krøller. Krøllene mine er, og har jo alltid vært en del av meg og den jeg er. Ikke minst er det unikt og utrolig beundringsverdig. Å være stolt over mine naturlige krøller, er nok absolutt det viktigste jeg har lært.  

Les også: Nå er det no-oil method som gjelder

Les også: 8 hårstiler til barn med krøller!

Du er jo også veldig glad i mote! Hvor kommer inspirasjonen fra?

Min klesinspirasjon kommer fra alle mulige steder. Nettet, folk på gata, vennene mine… Men aller mest min egen fantasi og komfortsone. Jeg finner som regel plagg jeg liker utseendet og passformen på, og setter det sammen til et outfit. Jeg skiller meg ut fra de fleste kles- og kjønnsnormene i samfunnet. For eksempel foretrekker jeg dress ovenfor kjole, og klær fra «herreavdelingen» framfor «dameavdelingen». For meg handler det om å være komfortabel og vel i seg selv.

Har du noen tips til andre unge som skal starte på sin hair journey.

Prøv deg fram! Det finnes utallige måter å style håret sitt på og produkter en kan bruke. MEN! Hvis det er en ting jeg har lært så er det at «mine krøller ikke nødvendigvis funker med de produktene sidemannen bruker». Det tok en stund før jeg fant produkter håret mitt likte. Kunne jeg skrudd tiden tilbake, ville jeg snakket med en som har peiling på håret mitt tidligere enn jeg gjorde. Det hadde nok også spart meg for penger jeg brukte på produkter håret mitt kunne vært foruten.

Tusen takk, for at du tok deg tid til å snakke med oss 😍 Du er den du er og sprer god energi og positivitet. Gleder oss til å følge deg videre🙌🏽

Veit du om en krølltopp som burde bli hedret? Send oss en epost eller en melding på facebook eller instagram.

Følg med på instagrammen vår for oppdateringer og giveaways ❤️

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com