Hipp hurra! Krøllinspo til 17 mai🎉

Hipp hurra! Krøllinspo til 17 mai🎉

Nasjonaldagen nærmer seg og vi har lagt merke til at det er fryktelig lite krøllinspirasjon til 17. mai. Det får oss til å lure, forbinder vi fortsatt krøller med uflidd og upassende til store dager? Vi satser på å gi dere noen idéer her,  for vi ønsker å se litt nasjonalromantisk mangfold i år! Se hva vi har håndplukket for dere:

Bunads-hårpynt

Bunadspenner, bunadshårstrikk, silkeskjerf og hårbøyler… Du trenger jo ikke å eie en bunad en gang, og du kan likevel bruke bunadshårpynt. Hvorfor ikke? Det kan være så enkelt som å feste hårpynten på en messy bun eller i en enkel halv eller hel updo. Se her:

Les mer om Curly Girl Method her

Hairbeads

Vi elsker gylne eller sølvfarga hårbeads til en voksen look med fletter! Barna vil glede seg til å bruke blå, hvite og røde beads til den store dagen!

Også voksne kan ha perler i håret og skape en elegant og romantisk look!

Kanskje du vil prøve deg på en moro eller edgy look? Se her!


Half updo med flette

En relativ enkel stil som krever minimal flettekunnskap. Mange ulike typer krøller kan få denne stilen til å funke. Om du aldri har prøvd deg på fletter før, kan dette være noe å starte med. Denne stilen kan være elegant og klassisk, eller du kan velge å legge til litt hårpynt eller blomster:

Les også: Din guide til fletter. Slik gjør du det selv!

Hvis du vil ta det et hakk videre kan du prøve deg på denne!

Les også: Vi tester edge tamers!

Oppsatt hår med krøller

Elegant og romantisk, det er superlett å forme en vakker updo med noen få bobbypins. Prøv deg frem og la håret vise deg veien istedet for å tvinge krøllene til å sitte på en bestemt måte.

Hva har du tenkt å gjøre med håret ditt på 17. mai? Send oss dine bilder! Vi deler dem gjerne på  @krolltopp så vi kan inspirere så mange som mulig til å skryte av krøllene dine denne 17. mai!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

På søken etter egen historie
Jeg satt i møte med resten av krølltopp-teamet, da jeg ble oppmuntret til å skrive dette innlegget. Et innlegg som skulle ta for seg kurdisk kultur, og kurderes forhold til hår fra et historisk perspektiv.  Det var først senere at jeg innså hvor vanskelig dette innlegget skulle bli å ferdigstille, da det rett og slett …
Hélène: Jeg elsker krøllene mine, men sånn har det ikke alltid vært
Bli kjent med krølltoppen bak instaprofilen @helenetshiakayla, også kjent som Hélène with the freckles
Alt håret hang igjen på hårbørsten, jeg fikk helt sjokk!
Zulekha trodde hun var blitt syk da hormonene under graviditeten førte til at hun mistet store mengder hår.
Retthåret krølltopp
Retter du også ut håret, slik jeg gjør? Mange av oss med teksturert hår har måttet gå gjennom en prosess, for å bli glad i det naturlige håret vårt. Og mange av oss syns fortsatt at det er vanskelig å føle seg komfortabel med sitt naturlige hår. Jeg velger å rette ut håret fra tid …
4 Back-to-school hårstiler!
Sommeren går mot slutten og selv om det er litt trist at sommeren snart er over, så bringer høsten med mye glede også! Problemet er bare når du har funnet fram det beste antrekket og kun mangler den perfekt hårstilen. Uansett om du skal begynne på skolen eller bare trenger litt inspo til jobbsveisen, we …

Create a website or blog at WordPress.com