Hipp hurra! Krøllinspo til 17 mai🎉

Hipp hurra! Krøllinspo til 17 mai🎉

Nasjonaldagen nærmer seg og vi har lagt merke til at det er fryktelig lite krøllinspirasjon til 17. mai. Det får oss til å lure, forbinder vi fortsatt krøller med uflidd og upassende til store dager? Vi satser på å gi dere noen idéer her,  for vi ønsker å se litt nasjonalromantisk mangfold i år! Se hva vi har håndplukket for dere:

Bunads-hårpynt

Bunadspenner, bunadshårstrikk, silkeskjerf og hårbøyler… Du trenger jo ikke å eie en bunad en gang, og du kan likevel bruke bunadshårpynt. Hvorfor ikke? Det kan være så enkelt som å feste hårpynten på en messy bun eller i en enkel halv eller hel updo. Se her:

Les mer om Curly Girl Method her

Hairbeads

Vi elsker gylne eller sølvfarga hårbeads til en voksen look med fletter! Barna vil glede seg til å bruke blå, hvite og røde beads til den store dagen!

Også voksne kan ha perler i håret og skape en elegant og romantisk look!

Kanskje du vil prøve deg på en moro eller edgy look? Se her!


Half updo med flette

En relativ enkel stil som krever minimal flettekunnskap. Mange ulike typer krøller kan få denne stilen til å funke. Om du aldri har prøvd deg på fletter før, kan dette være noe å starte med. Denne stilen kan være elegant og klassisk, eller du kan velge å legge til litt hårpynt eller blomster:

Les også: Din guide til fletter. Slik gjør du det selv!

Hvis du vil ta det et hakk videre kan du prøve deg på denne!

Les også: Vi tester edge tamers!

Oppsatt hår med krøller

Elegant og romantisk, det er superlett å forme en vakker updo med noen få bobbypins. Prøv deg frem og la håret vise deg veien istedet for å tvinge krøllene til å sitte på en bestemt måte.

Hva har du tenkt å gjøre med håret ditt på 17. mai? Send oss dine bilder! Vi deler dem gjerne på  @krolltopp så vi kan inspirere så mange som mulig til å skryte av krøllene dine denne 17. mai!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com