Hipp hurra! Krøllinspo til 17 mai🎉

Hipp hurra! Krøllinspo til 17 mai🎉

Nasjonaldagen nærmer seg og vi har lagt merke til at det er fryktelig lite krøllinspirasjon til 17. mai. Det får oss til å lure, forbinder vi fortsatt krøller med uflidd og upassende til store dager? Vi satser på å gi dere noen idéer her,  for vi ønsker å se litt nasjonalromantisk mangfold i år! Se hva vi har håndplukket for dere:

Bunads-hårpynt

Bunadspenner, bunadshårstrikk, silkeskjerf og hårbøyler… Du trenger jo ikke å eie en bunad en gang, og du kan likevel bruke bunadshårpynt. Hvorfor ikke? Det kan være så enkelt som å feste hårpynten på en messy bun eller i en enkel halv eller hel updo. Se her:

Les mer om Curly Girl Method her

Hairbeads

Vi elsker gylne eller sølvfarga hårbeads til en voksen look med fletter! Barna vil glede seg til å bruke blå, hvite og røde beads til den store dagen!

Også voksne kan ha perler i håret og skape en elegant og romantisk look!

Kanskje du vil prøve deg på en moro eller edgy look? Se her!


Half updo med flette

En relativ enkel stil som krever minimal flettekunnskap. Mange ulike typer krøller kan få denne stilen til å funke. Om du aldri har prøvd deg på fletter før, kan dette være noe å starte med. Denne stilen kan være elegant og klassisk, eller du kan velge å legge til litt hårpynt eller blomster:

Les også: Din guide til fletter. Slik gjør du det selv!

Hvis du vil ta det et hakk videre kan du prøve deg på denne!

Les også: Vi tester edge tamers!

Oppsatt hår med krøller

Elegant og romantisk, det er superlett å forme en vakker updo med noen få bobbypins. Prøv deg frem og la håret vise deg veien istedet for å tvinge krøllene til å sitte på en bestemt måte.

Hva har du tenkt å gjøre med håret ditt på 17. mai? Send oss dine bilder! Vi deler dem gjerne på  @krolltopp så vi kan inspirere så mange som mulig til å skryte av krøllene dine denne 17. mai!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Eirill: – «Normalen var jo rett hår og dermed rettet jeg håret til tider»
Jeg fikk mange gode komplimenter om håret mitt og omfavnet krøllene/bølgene til tross for lite representasjon. Likevel erfarte jeg også presset om å rette håret. Det var især ved sommerferier på Filippinene.
Månedens profil april: 97K er hekta på Milie på Tiktok!
"Det var først da jeg begynte på videregående at jeg forsto «kunsten» ved naturlige krøller. Krøllene mine er, og har jo alltid vært en del av meg og den jeg er. Ikke minst er det unikt og utrolig beundringsverdig" – Milie Brikel
Din guide til fletter. Slik gjør du det selv!
Her har vi satt sammen en liten guide på hvordan man kan flette håret selv.
8 hårstiler til barn med krøller!
Er du en av dem som trenger noen stylingidéer som kan passe sømløst fra sandkassa til bursdagsfesten? We got you!

Create a website or blog at WordPress.com