Hipp hurra! Krøllinspo til 17 mai🎉

Hipp hurra! Krøllinspo til 17 mai🎉

Nasjonaldagen nærmer seg og vi har lagt merke til at det er fryktelig lite krøllinspirasjon til 17. mai. Det får oss til å lure, forbinder vi fortsatt krøller med uflidd og upassende til store dager? Vi satser på å gi dere noen idéer her,  for vi ønsker å se litt nasjonalromantisk mangfold i år! Se hva vi har håndplukket for dere:

Bunads-hårpynt

Bunadspenner, bunadshårstrikk, silkeskjerf og hårbøyler… Du trenger jo ikke å eie en bunad en gang, og du kan likevel bruke bunadshårpynt. Hvorfor ikke? Det kan være så enkelt som å feste hårpynten på en messy bun eller i en enkel halv eller hel updo. Se her:

Les mer om Curly Girl Method her

Hairbeads

Vi elsker gylne eller sølvfarga hårbeads til en voksen look med fletter! Barna vil glede seg til å bruke blå, hvite og røde beads til den store dagen!

Også voksne kan ha perler i håret og skape en elegant og romantisk look!

Kanskje du vil prøve deg på en moro eller edgy look? Se her!


Half updo med flette

En relativ enkel stil som krever minimal flettekunnskap. Mange ulike typer krøller kan få denne stilen til å funke. Om du aldri har prøvd deg på fletter før, kan dette være noe å starte med. Denne stilen kan være elegant og klassisk, eller du kan velge å legge til litt hårpynt eller blomster:

Les også: Din guide til fletter. Slik gjør du det selv!

Hvis du vil ta det et hakk videre kan du prøve deg på denne!

Les også: Vi tester edge tamers!

Oppsatt hår med krøller

Elegant og romantisk, det er superlett å forme en vakker updo med noen få bobbypins. Prøv deg frem og la håret vise deg veien istedet for å tvinge krøllene til å sitte på en bestemt måte.

Hva har du tenkt å gjøre med håret ditt på 17. mai? Send oss dine bilder! Vi deler dem gjerne på  @krolltopp så vi kan inspirere så mange som mulig til å skryte av krøllene dine denne 17. mai!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱
Hårinspirasjon til 17.mai: Feir med stil!
17.mai er en spesiell dag fylt med feiringer, parader og nasjonal stolthet. Det er en tid hvor nordmenn samles for å feire sin uavhengighet og arv. Mens du deltar i festlighetene, hvorfor ikke vise frem dine krøller i all sin prakt? Her er noen fantastiske krøllete hårinspirasjoner som hjelper deg med å skille deg ut …
Rosmarinvann: Den hemmelige eliksiren for hårvekst og herbal goodness!
Er du lei av å bruke dyre hårprodukter som lover gull og grønne skoger, men som ikke gir deg den hårveksten du ønsker deg? Fortvil ikke, for jeg har en naturlig og rimelig løsning: rosmarinvann!
Våren har sprunget og det bør din hårpleierutine også gjøre
Mens årstidene skifter, endres også behovene til krøllene. Med våren i marsj er det på tide å oppdatere hårpleierutinene og produktene våre for å holde krøllene våre på sitt beste. Her er noen av de beste tipsene for krøllete hår om våren☀️🌷

Create a website or blog at WordPress.com