Sesongens hotteste accessories🔥

Sesongens hotteste accessories🔥


Nå som vi har passert 17 mai, blir dagene både varmere og lysere, og vi elsker det! Jeg tror mange av oss kjenner oss igjen når jeg forteller at med denne årstiden så vokser også min kreative side frem etter vinterens dvale. Etterfulgt av denne kreativiteten kommer min lyst til å bruke tid på å leke med krøllene mine og teste nye hårlooks og tilbehør! 

Derfor har jeg nok en gang gjort et dypdykk på det skjønne internettet, denne gangen på søken etter inspirasjon og ideer, og for å danne meg en ide om hva som er sesongens hotteste hårlooks!  

Så, om du også begynner å blomstre på innsiden når våren melder ankomst, så la deg gjerne inspirere med meg! Her kommer noen av tilbehørene og hår-lookene jeg håper å få æren av å nyte i Oslos gater i sommer: 

Les også: Eirill: – «Normalen var jo rett hår og dermed rettet jeg håret til tider»

Tørkede blomster

I den første inspirasjonslooken kommer min store kjærlighet for blomster frem, og jeg lurer med et stort spørsmålstegn på hvorfor jeg ikke har gjort dette før? Spesielt nå som det er så inn med tørkede blomster i blomsterbutikkene. De vil fint kunne holde seg i håret en hel dag uten å miste piffen. Selv tenker jeg for eksempel på en look med blomsten «brudeslør». 

Head-wraps

Hvis du fortsatt er med meg, så er du nå nådd til introduksjonen av det neste inspirerende hårtilbehøret. En sann klassikker: bandana, turban og skjerf!
Jeg ønsker å bli flinkere til å bruke det, for jeg tenker så ofte at det er jaw dropping vakkert på andre. Men så river jeg det av meg like før jeg skal ut døren. Så dette er min manifestasjon og løfte til meg selv! La deg inspirere med meg: 

Les også: 8 hårstiler til barn med krøller!

Se hvordan Krølltopp-Odile lager en enkel head-wrap!

Dilldall

Den neste looken er til de av oss som liker å setter håret i protective styles og spesielt fletter. Ved å sette inn det lille ekstra kreative touchet, så har du en sommerlook du vil se tilbake på i kamerarullen din, og savne i vinter. Både perler, «ringer» og det meste annet som kan klemmes inn i håret kan brukes. La kreativiteten ta overhånd, og se hvor du ender: 

Les mer om fletter: Din guide til fletter. Slik gjør du det selv!

Har du noen looks eller tilbehør du vil dele med oss? Gjerne send det til oss på instagram @krolltopp.no, og mer enn alt: dyrk din kreativitet, og la det gå utover dine krøller. Så sees vi i gaten <3 

PS: I dette innlegget henviser jeg til tilbehør og hårfrisyrer som er inn om dagen. Det skal dog ikke legges skjul på at mange av disse tingene går igjen fra tidligere sesonger, og har i flere tilfeller dype historiske røtter knyttet til kulturer med teksturert hår ❤️Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com