Sesongens hotteste accessories🔥

Sesongens hotteste accessories🔥


Nå som vi har passert 17 mai, blir dagene både varmere og lysere, og vi elsker det! Jeg tror mange av oss kjenner oss igjen når jeg forteller at med denne årstiden så vokser også min kreative side frem etter vinterens dvale. Etterfulgt av denne kreativiteten kommer min lyst til å bruke tid på å leke med krøllene mine og teste nye hårlooks og tilbehør! 

Derfor har jeg nok en gang gjort et dypdykk på det skjønne internettet, denne gangen på søken etter inspirasjon og ideer, og for å danne meg en ide om hva som er sesongens hotteste hårlooks!  

Så, om du også begynner å blomstre på innsiden når våren melder ankomst, så la deg gjerne inspirere med meg! Her kommer noen av tilbehørene og hår-lookene jeg håper å få æren av å nyte i Oslos gater i sommer: 

Les også: Eirill: – «Normalen var jo rett hår og dermed rettet jeg håret til tider»

Tørkede blomster

I den første inspirasjonslooken kommer min store kjærlighet for blomster frem, og jeg lurer med et stort spørsmålstegn på hvorfor jeg ikke har gjort dette før? Spesielt nå som det er så inn med tørkede blomster i blomsterbutikkene. De vil fint kunne holde seg i håret en hel dag uten å miste piffen. Selv tenker jeg for eksempel på en look med blomsten «brudeslør». 

Head-wraps

Hvis du fortsatt er med meg, så er du nå nådd til introduksjonen av det neste inspirerende hårtilbehøret. En sann klassikker: bandana, turban og skjerf!
Jeg ønsker å bli flinkere til å bruke det, for jeg tenker så ofte at det er jaw dropping vakkert på andre. Men så river jeg det av meg like før jeg skal ut døren. Så dette er min manifestasjon og løfte til meg selv! La deg inspirere med meg: 

Les også: 8 hårstiler til barn med krøller!

Se hvordan Krølltopp-Odile lager en enkel head-wrap!

Dilldall

Den neste looken er til de av oss som liker å setter håret i protective styles og spesielt fletter. Ved å sette inn det lille ekstra kreative touchet, så har du en sommerlook du vil se tilbake på i kamerarullen din, og savne i vinter. Både perler, «ringer» og det meste annet som kan klemmes inn i håret kan brukes. La kreativiteten ta overhånd, og se hvor du ender: 

Les mer om fletter: Din guide til fletter. Slik gjør du det selv!

Har du noen looks eller tilbehør du vil dele med oss? Gjerne send det til oss på instagram @krolltopp.no, og mer enn alt: dyrk din kreativitet, og la det gå utover dine krøller. Så sees vi i gaten <3 

PS: I dette innlegget henviser jeg til tilbehør og hårfrisyrer som er inn om dagen. Det skal dog ikke legges skjul på at mange av disse tingene går igjen fra tidligere sesonger, og har i flere tilfeller dype historiske røtter knyttet til kulturer med teksturert hår ❤️Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krølltopp på reise
Endelig er ferien her, og vi har samlet våre beste tips for å se fresh ut både på håret og på instabildene!
Månedens Krølltopp: Jeg elsker å skrive, og det gjør jeg når enn muligheten presenterer seg!
Chika er en skribent som er lidenskapelig opptatt av å fortelle historier. Når hun ikke sitter og drømmer seg bort, er hun opptatt med å tilbringe så mye tid som hun kan med sin lille datter.
Jeg håper du ser håret mitt, selv under hijaben
Hvordan er krølltoppopplevelsen når man i tillegg bærer hijab? Med enda mindre representasjon, og flere fordommer.
Hodebunnens velvære
La oss snakke om hodebunn! Hvor mange av oss har et forhold til den, og hvor mange av oss vet egentlig hva vi har gjort «galt» når den begynner å gi plager?
Håret mitt knekker, hjelp!
Å miste hår er normalt, og noe alle uansett tekstur gjør. I gjennomsnitt mister vi mellom 50 og 100 hårstrå hver dag(!).

Create a website or blog at WordPress.com