Månedens profil: Jeg er like vakker med boxbraids eller kort hår🤎

Månedens profil: Jeg er like vakker med boxbraids eller kort hår🤎

Når man først møter Salamatu Kamara, er det som om å møte en long lost friend! Hun er så utrolig jordnær og bringer latter og kule historier som får en til å tenke, hun her har jo gjort alt. Vi håper dette innlegget inspirerer. så håper vi at du får en fin start på uka☀️

Fortell litt om deg selv og hva du driver med?

Mitt navn er Salamatu Kamara, og jeg jobber som journalist og programleder. Jeg elsker å tilbringe tiden min hjemme, spise digg frukt og drømme meg bort til varme land. Jeg har en lang bakgrunn inne for handikapp politikken, hvor jeg snakker om viktigheten av å inkludere funksjonshemmede. 

Hva motiverte deg til å bli en Journalist og hva er viktig for deg å formidle?

Jeg elsker å formidle og har alltid vært samfunnsengasjert. selv sitter jeg i rullestol og har gjort det i over 20 år. Jeg er en del av en minoritet som ofte blir overskygget i samfunnet. Jeg bruker mye av tiden min på å snakke om viktigheten av at mennesker med en nedsatt funksjonsevne får de samme rettighetene som resten, samt får leve det live de selv ønsker å leve på sine premisser.

Verden er også veldig mye større og mye mer enn Norge, og å få muligheten til å snakke om kampsakene mine samt formidle dette, er grunnen til at jeg ønsket å bli journalist. jeg har også en lang bakgrunn fra politikken, så å kombinere disse to er noe jeg fortsatt jobber med. 
Gjennom min egen bedrift «Kamara`s Speech» reiste jeg rundt og holdt foredrag for norske elever om kropp, selvtillit og selvfølelse. 

Les også: 8 hårstiler til barn med krøller!

Fortell tre ting folk flest ikke vet om deg.

  1. Jeg er en goood blanding av en utadvendt introvert
  2. Jeg kan snakke med munnen igjen
  3. Jeg er over gjennomsnittet glad i bakevarer – og da croissant!! 🥐

Hva er det viktigste du har lært på reisen med naturlige krøller?

At hår BARE er HÅR!!! Det tok meg veldig lang tid å ikke la håret mitt identifisere meg. Jeg er like vakker med box braids, eller når jeg har kort hår.

Les også: Din guide til fletter. Slik gjør du det selv!

Tips til unge som ikke vet hvor de skal starte med sin hair journey. 

Ta deg god tid! Ikke bli lurt av alle You-Tube guruene, finn det som funker for deg💯

Hvor kommer inspirasjonen til hår, sminke og klær fra?

Jeg liker å kle meg i lyse klær, lukte godt og se fin ut. If you feel good, you look good, og det er det jeg gjør innvendig – så pleier å prøve å vise det👑

Takk for at du delte din historie med oss, Salamatu! Du kan finne henne på IG @Svllykamara

Veit du om en krølltopp som burde bli hedret? Send oss en epost eller en melding på facebook eller instagram.


Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krølltopp på reise
Endelig er ferien her, og vi har samlet våre beste tips for å se fresh ut både på håret og på instabildene!
Månedens Krølltopp: Jeg elsker å skrive, og det gjør jeg når enn muligheten presenterer seg!
Chika er en skribent som er lidenskapelig opptatt av å fortelle historier. Når hun ikke sitter og drømmer seg bort, er hun opptatt med å tilbringe så mye tid som hun kan med sin lille datter.
Jeg håper du ser håret mitt, selv under hijaben
Hvordan er krølltoppopplevelsen når man i tillegg bærer hijab? Med enda mindre representasjon, og flere fordommer.
Hodebunnens velvære
La oss snakke om hodebunn! Hvor mange av oss har et forhold til den, og hvor mange av oss vet egentlig hva vi har gjort «galt» når den begynner å gi plager?
Håret mitt knekker, hjelp!
Å miste hår er normalt, og noe alle uansett tekstur gjør. I gjennomsnitt mister vi mellom 50 og 100 hårstrå hver dag(!).

Create a website or blog at WordPress.com