Månedens profil: Jeg er like vakker med boxbraids eller kort hår🤎

Månedens profil: Jeg er like vakker med boxbraids eller kort hår🤎

Når man først møter Salamatu Kamara, er det som om å møte en long lost friend! Hun er så utrolig jordnær og bringer latter og kule historier som får en til å tenke, hun her har jo gjort alt. Vi håper dette innlegget inspirerer. så håper vi at du får en fin start på uka☀️

Fortell litt om deg selv og hva du driver med?

Mitt navn er Salamatu Kamara, og jeg jobber som journalist og programleder. Jeg elsker å tilbringe tiden min hjemme, spise digg frukt og drømme meg bort til varme land. Jeg har en lang bakgrunn inne for handikapp politikken, hvor jeg snakker om viktigheten av å inkludere funksjonshemmede. 

Hva motiverte deg til å bli en Journalist og hva er viktig for deg å formidle?

Jeg elsker å formidle og har alltid vært samfunnsengasjert. selv sitter jeg i rullestol og har gjort det i over 20 år. Jeg er en del av en minoritet som ofte blir overskygget i samfunnet. Jeg bruker mye av tiden min på å snakke om viktigheten av at mennesker med en nedsatt funksjonsevne får de samme rettighetene som resten, samt får leve det live de selv ønsker å leve på sine premisser.

Verden er også veldig mye større og mye mer enn Norge, og å få muligheten til å snakke om kampsakene mine samt formidle dette, er grunnen til at jeg ønsket å bli journalist. jeg har også en lang bakgrunn fra politikken, så å kombinere disse to er noe jeg fortsatt jobber med. 
Gjennom min egen bedrift “Kamara`s Speech” reiste jeg rundt og holdt foredrag for norske elever om kropp, selvtillit og selvfølelse. 

Les også: 8 hårstiler til barn med krøller!

Fortell tre ting folk flest ikke vet om deg.

  1. Jeg er en goood blanding av en utadvendt introvert
  2. Jeg kan snakke med munnen igjen
  3. Jeg er over gjennomsnittet glad i bakevarer – og da croissant!! 🥐

Hva er det viktigste du har lært på reisen med naturlige krøller?

At hår BARE er HÅR!!! Det tok meg veldig lang tid å ikke la håret mitt identifisere meg. Jeg er like vakker med box braids, eller når jeg har kort hår.

Les også: Din guide til fletter. Slik gjør du det selv!

Tips til unge som ikke vet hvor de skal starte med sin hair journey. 

Ta deg god tid! Ikke bli lurt av alle You-Tube guruene, finn det som funker for deg💯

Hvor kommer inspirasjonen til hår, sminke og klær fra?

Jeg liker å kle meg i lyse klær, lukte godt og se fin ut. If you feel good, you look good, og det er det jeg gjør innvendig – så pleier å prøve å vise det👑

Takk for at du delte din historie med oss, Salamatu! Du kan finne henne på IG @Svllykamara

Veit du om en krølltopp som burde bli hedret? Send oss en epost eller en melding på facebook eller instagram.


Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com