Månedens profil: Jeg er like vakker med boxbraids eller kort hår🤎

Månedens profil: Jeg er like vakker med boxbraids eller kort hår🤎

Når man først møter Salamatu Kamara, er det som om å møte en long lost friend! Hun er så utrolig jordnær og bringer latter og kule historier som får en til å tenke, hun her har jo gjort alt. Vi håper dette innlegget inspirerer. så håper vi at du får en fin start på uka☀️

Fortell litt om deg selv og hva du driver med?

Mitt navn er Salamatu Kamara, og jeg jobber som journalist og programleder. Jeg elsker å tilbringe tiden min hjemme, spise digg frukt og drømme meg bort til varme land. Jeg har en lang bakgrunn inne for handikapp politikken, hvor jeg snakker om viktigheten av å inkludere funksjonshemmede. 

Hva motiverte deg til å bli en Journalist og hva er viktig for deg å formidle?

Jeg elsker å formidle og har alltid vært samfunnsengasjert. selv sitter jeg i rullestol og har gjort det i over 20 år. Jeg er en del av en minoritet som ofte blir overskygget i samfunnet. Jeg bruker mye av tiden min på å snakke om viktigheten av at mennesker med en nedsatt funksjonsevne får de samme rettighetene som resten, samt får leve det live de selv ønsker å leve på sine premisser.

Verden er også veldig mye større og mye mer enn Norge, og å få muligheten til å snakke om kampsakene mine samt formidle dette, er grunnen til at jeg ønsket å bli journalist. jeg har også en lang bakgrunn fra politikken, så å kombinere disse to er noe jeg fortsatt jobber med. 
Gjennom min egen bedrift “Kamara`s Speech” reiste jeg rundt og holdt foredrag for norske elever om kropp, selvtillit og selvfølelse. 

Les også: 8 hårstiler til barn med krøller!

Fortell tre ting folk flest ikke vet om deg.

  1. Jeg er en goood blanding av en utadvendt introvert
  2. Jeg kan snakke med munnen igjen
  3. Jeg er over gjennomsnittet glad i bakevarer – og da croissant!! 🥐

Hva er det viktigste du har lært på reisen med naturlige krøller?

At hår BARE er HÅR!!! Det tok meg veldig lang tid å ikke la håret mitt identifisere meg. Jeg er like vakker med box braids, eller når jeg har kort hår.

Les også: Din guide til fletter. Slik gjør du det selv!

Tips til unge som ikke vet hvor de skal starte med sin hair journey. 

Ta deg god tid! Ikke bli lurt av alle You-Tube guruene, finn det som funker for deg💯

Hvor kommer inspirasjonen til hår, sminke og klær fra?

Jeg liker å kle meg i lyse klær, lukte godt og se fin ut. If you feel good, you look good, og det er det jeg gjør innvendig – så pleier å prøve å vise det👑

Takk for at du delte din historie med oss, Salamatu! Du kan finne henne på IG @Svllykamara

Veit du om en krølltopp som burde bli hedret? Send oss en epost eller en melding på facebook eller instagram.


Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com