Månedens Krølltopp: Jeg elsker å skrive, og det gjør jeg når enn muligheten presenterer seg!

I dette innlegget blir vi bedre kjent med Chika Anene som er lidenskapelig opptatt av bøker og historier som vekker og inspirerer leserne. Beviset på hennes lidenskap finner man blant alle bøkene hun har kjøpt gjennom årene🤩

Fortell litt om deg selv og hva du driver med.

Jeg tror jeg vil beskrive meg selv som en dagdrømmer med hodet i skyene mesteparten av tiden og som er veldig lite opptatt av hva som foregår i den virkelige verdenen.

Når jeg ikke sitter og drømmer meg bort, er jeg opptatt med å tilbringe så mye tid som mulig med min skjønne lille datter som snart fyller 2 år, eller så sitter jeg med nesa i en god bok eller jobber med et prosjekt🖊️

Hva motiverte deg til å bli en skribent?

Drømmen om å bli forfatter har jeg hatt så langt jeg husker. Så fort jeg lærte meg å skrive, skrev jeg min aller første fortelling, og jeg husker det som om det var i går. En fortelling om en elefant og en blå ball som jeg hadde skrevet på en Post-it med en skrivemaskin. Jeg elsker å skrive, og det gjør jeg når enn muligheten presenterer seg💡

Les også: Jeg håper du ser håret mitt, selv under hijaben

Fortell tre ting folk flest ikke vet om deg.

Hmmm, tre ting folk ikke vet om meg? 🤔

  1. Jeg bruker en del tid på å søke opp informasjon om insekter på nettet for å lære om nettopp hvorfor de eksisterer, og hvilke egenskaper de har. På den måten vet jeg nøyaktig hvorfor de er slik de er og kanskje jeg ikke synes de er like plagsomme etter det.
  2. Jeg liker også å søke opp informasjon om fordelene med ulike frukter, grønnsaker, og planter.
  3. Jeg liker ikke å lage mat og har aldri vært spesielt flink til å lage mat heller, men i godt selskap kan det hende jeg iblant føler meg inspirert til å lage mat. Om jeg kaster sammen ting i en gryte og det ender opp med å smake godt, så kan det hende at jeg ikke får til å lage den samme gryten igjen.

Hva er det viktigste du har lært på reisen med naturlige krøller?

Det aller viktigste jeg har lært på reisen med mine naturlige krøller, er at det ikke spiller noen rolle hva alle andre gjør. Det viktigste er hvordan jeg behandler det. Som oftest lar jeg håret mitt være i fred.

Hvilke 3 hårprodukter kan du ikke leve uten?

Jeg er egentlig ikke en «product junkie», så jeg pleier ikke å bruke så mye i håret. I det siste har jeg kun brukt nellik vann og kastorolje i håret. I fjor var håret mitt veldig glad i vann, Shea smør, kastorolje og litt hårgelé.

Les også: Hodebunnens velvære

Tips til unge som ikke vet hvor de skal starte sin hår reise.

Mitt beste tips til unge som ikke vet hvordan de skal starte på sin hår reise er å ikke fokusere så mye på hva alle andre gjør. Finner du en hår rutine som fungerer for håret ditt, er det beste å forholde deg til den. Håret ditt vil takke deg for det!🙌

Les også: Håret mitt knekker, hjelp!

Føler vi i Krølltopp er blitt litt bedre kjent med Chika! Du kan finne henne på facebook, og hvis du også er interessert i å lese noen av hennes historier kan du finne dem her.

Veit du om en krølltopp som burde bli hedret? Send oss en epost eller en melding på facebook eller instagram.

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

4 Back-to-school hårstiler!
Sommeren går mot slutten og selv om det er litt trist at sommeren snart er over, så bringer høsten med mye glede også! Problemet er bare når du har funnet fram det beste antrekket og kun mangler den perfekt hårstilen. Uansett om du skal begynne på skolen eller bare trenger litt inspo til jobbsveisen, we …
Vi tester: CURLSMITH!
Vi har fått lov til å teste ut Curlsmith! Curlsmith sier at hårproduktene deres passer for alle hårtyper, og for å få sjekket om dette faktisk stemmer har vi fått hjelp av Katrine som står bak kontoen curlykatrine på Instagram! Og fra oss i krølltopp så er det Ida som er med på testinga. Spørsmålet …
Kjetil-André: Jeg vet jo selv hvor viktig det er å se noen som har samme hudfarge, øyne etc. som en selv
"Jeg blir veldig fort lei av mitt eget utseende så det er vel egentlig det jeg synes er gøy, at man kan fikse en helt ny look bare med litt farge! Og det viktigste jeg har lært er nok at krøller er fint og at de ikke trenger å gjemmes eller rettes ut!"
5 hårstiler du kommer til å elske på festival!
Festivalsommeren er godt i gang, men det er fortsatt mange igjen! Har du prøvd å finne ut hvordan du skal ha håret ditt, men ikke helt klart det? Fortvil ikke, her kommer 5 hårstiler du kan bruke i sommer!
5 tips fra en proff når du skal bleke eller farge håret!
Er du også sånn som har lyst til å gjøre noe nytt med håret hver gang sola titter frem?

Create a website or blog at WordPress.com