Månedens Krølltopp: Jeg elsker å skrive, og det gjør jeg når enn muligheten presenterer seg!

I dette innlegget blir vi bedre kjent med Chika Anene som er lidenskapelig opptatt av bøker og historier som vekker og inspirerer leserne. Beviset på hennes lidenskap finner man blant alle bøkene hun har kjøpt gjennom årene🤩

Fortell litt om deg selv og hva du driver med.

Jeg tror jeg vil beskrive meg selv som en dagdrømmer med hodet i skyene mesteparten av tiden og som er veldig lite opptatt av hva som foregår i den virkelige verdenen.

Når jeg ikke sitter og drømmer meg bort, er jeg opptatt med å tilbringe så mye tid som mulig med min skjønne lille datter som snart fyller 2 år, eller så sitter jeg med nesa i en god bok eller jobber med et prosjekt🖊️

Hva motiverte deg til å bli en skribent?

Drømmen om å bli forfatter har jeg hatt så langt jeg husker. Så fort jeg lærte meg å skrive, skrev jeg min aller første fortelling, og jeg husker det som om det var i går. En fortelling om en elefant og en blå ball som jeg hadde skrevet på en Post-it med en skrivemaskin. Jeg elsker å skrive, og det gjør jeg når enn muligheten presenterer seg💡

Les også: Jeg håper du ser håret mitt, selv under hijaben

Fortell tre ting folk flest ikke vet om deg.

Hmmm, tre ting folk ikke vet om meg? 🤔

  1. Jeg bruker en del tid på å søke opp informasjon om insekter på nettet for å lære om nettopp hvorfor de eksisterer, og hvilke egenskaper de har. På den måten vet jeg nøyaktig hvorfor de er slik de er og kanskje jeg ikke synes de er like plagsomme etter det.
  2. Jeg liker også å søke opp informasjon om fordelene med ulike frukter, grønnsaker, og planter.
  3. Jeg liker ikke å lage mat og har aldri vært spesielt flink til å lage mat heller, men i godt selskap kan det hende jeg iblant føler meg inspirert til å lage mat. Om jeg kaster sammen ting i en gryte og det ender opp med å smake godt, så kan det hende at jeg ikke får til å lage den samme gryten igjen.

Hva er det viktigste du har lært på reisen med naturlige krøller?

Det aller viktigste jeg har lært på reisen med mine naturlige krøller, er at det ikke spiller noen rolle hva alle andre gjør. Det viktigste er hvordan jeg behandler det. Som oftest lar jeg håret mitt være i fred.

Hvilke 3 hårprodukter kan du ikke leve uten?

Jeg er egentlig ikke en «product junkie», så jeg pleier ikke å bruke så mye i håret. I det siste har jeg kun brukt nellik vann og kastorolje i håret. I fjor var håret mitt veldig glad i vann, Shea smør, kastorolje og litt hårgelé.

Les også: Hodebunnens velvære

Tips til unge som ikke vet hvor de skal starte sin hår reise.

Mitt beste tips til unge som ikke vet hvordan de skal starte på sin hår reise er å ikke fokusere så mye på hva alle andre gjør. Finner du en hår rutine som fungerer for håret ditt, er det beste å forholde deg til den. Håret ditt vil takke deg for det!🙌

Les også: Håret mitt knekker, hjelp!

Føler vi i Krølltopp er blitt litt bedre kjent med Chika! Du kan finne henne på facebook, og hvis du også er interessert i å lese noen av hennes historier kan du finne dem her.

Veit du om en krølltopp som burde bli hedret? Send oss en epost eller en melding på facebook eller instagram.

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com