Krølltopp på reise

Krølltopp på reise

Sommeren er her, og det betyr ferie for de fleste. Å være en krølltopp kan være utfordrende til vanlig når du har tilgang på alle produktene dine, og du kan derfor tenke deg stresset du kan oppleve når du kun kan ha med 100ml flasker som skal få plass i en liten pose. Håret er kanskje det siste du har lyst til å tenke på når du ligger på stranda med en god bok. Derfor har vi samlet våre beste tips slik at du kan både slappe av og se BOMB ut på bilder!

Sjekk været og klimaet på forhånd
Ulik klima påvirker håret ditt forskjellig. Skal du til et varmt og fuktig klima bør du pakke annerledes enn dersom du skal til f.eks Antarktika. Skal du til et område med høy luftfuktighet? Da bør du være obs på at håret ditt kan være mer frizzy en vanlig. Unngå tunge kremer og fuktighetsgivende produkter. Bruk mykgjørende produkter for å forsegle håret, glatte ut skjellaget og forhindre at vann absorberes i håret og dermed blir frizzy Du bør også bruke stylingsprodukter som gir en “cast” slik at krøllene dine holder seg.


Forbered håret
Dyprens og hårkur i ukene før er et must. Å styre med dette på ferie er et ork, og vi vil jo bruke tiden på gøy! Begynn med hodebunnen og kjør en cleanse. Deretter kan du alternere mellom å fokusere på fukt og protein. Ha på en hårmaske når du rydder hjemme eller løper ærender!

Les mer om hodebunnen her

Krølleklipp
Er det lenge siden du har vært hos frisøren er det kanskje på tide å booke en time. Bort med splittede tupper og dødt hår. Kanskje du skal få en krølleklipp også? Frisyren din kan ha mye å si for om krøllene dine popper eller ikke. Mengden tid du bruker på styling og til og med mengden produkter du bruker påvirkes veldig av klippen din.

Her er en liste over krøllesertifiserte frisører!

Ta med egne produkter
Ferien er ikke tiden for å teste ut nye produkter. Ta med produktene du vet funker for deg slik at du kan spare både tid og penger. Kanskje du skal ha det i håndbagasjen slik at du er sikret at du har dem? Vi har lest nok av skrekkeksempler på folk som mister bagasjen eller får den tilbake når reisen er over.

Prøver du å finne ut hva slags produkter håret ditt trenger? Les mer om dette her

Frisyrer og hårpynt
Protective styles er din venn! Du sparer tid og beskytter håret ditt ditt. Kanskje du skal flette håret? Twist? Mulighetene er endeløse!
Husk også å beskytte håret mot sola, og invester i en hatt eller produkter med solfaktor. Hårpynt er også verdt å kjøpe for det ultimate instabildet!

Sjekk ut sesongens hotteste accessories her

Er det noe vi har glemt? Kommenter gjerne gode tips under!


Følg oss på instagram for for mer innhold og tips!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com