Krølltopp på reise

Krølltopp på reise

Sommeren er her, og det betyr ferie for de fleste. Å være en krølltopp kan være utfordrende til vanlig når du har tilgang på alle produktene dine, og du kan derfor tenke deg stresset du kan oppleve når du kun kan ha med 100ml flasker som skal få plass i en liten pose. Håret er kanskje det siste du har lyst til å tenke på når du ligger på stranda med en god bok. Derfor har vi samlet våre beste tips slik at du kan både slappe av og se BOMB ut på bilder!

Sjekk været og klimaet på forhånd
Ulik klima påvirker håret ditt forskjellig. Skal du til et varmt og fuktig klima bør du pakke annerledes enn dersom du skal til f.eks Antarktika. Skal du til et område med høy luftfuktighet? Da bør du være obs på at håret ditt kan være mer frizzy en vanlig. Unngå tunge kremer og fuktighetsgivende produkter. Bruk mykgjørende produkter for å forsegle håret, glatte ut skjellaget og forhindre at vann absorberes i håret og dermed blir frizzy Du bør også bruke stylingsprodukter som gir en «cast» slik at krøllene dine holder seg.


Forbered håret
Dyprens og hårkur i ukene før er et must. Å styre med dette på ferie er et ork, og vi vil jo bruke tiden på gøy! Begynn med hodebunnen og kjør en cleanse. Deretter kan du alternere mellom å fokusere på fukt og protein. Ha på en hårmaske når du rydder hjemme eller løper ærender!

Les mer om hodebunnen her

Krølleklipp
Er det lenge siden du har vært hos frisøren er det kanskje på tide å booke en time. Bort med splittede tupper og dødt hår. Kanskje du skal få en krølleklipp også? Frisyren din kan ha mye å si for om krøllene dine popper eller ikke. Mengden tid du bruker på styling og til og med mengden produkter du bruker påvirkes veldig av klippen din.

Her er en liste over krøllesertifiserte frisører!

Ta med egne produkter
Ferien er ikke tiden for å teste ut nye produkter. Ta med produktene du vet funker for deg slik at du kan spare både tid og penger. Kanskje du skal ha det i håndbagasjen slik at du er sikret at du har dem? Vi har lest nok av skrekkeksempler på folk som mister bagasjen eller får den tilbake når reisen er over.

Prøver du å finne ut hva slags produkter håret ditt trenger? Les mer om dette her

Frisyrer og hårpynt
Protective styles er din venn! Du sparer tid og beskytter håret ditt ditt. Kanskje du skal flette håret? Twist? Mulighetene er endeløse!
Husk også å beskytte håret mot sola, og invester i en hatt eller produkter med solfaktor. Hårpynt er også verdt å kjøpe for det ultimate instabildet!

Sjekk ut sesongens hotteste accessories her

Er det noe vi har glemt? Kommenter gjerne gode tips under!


Følg oss på instagram for for mer innhold og tips!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Our models got called to the stage as «Queens wearing their crowns so beautifully»
Vi har presentert Miriam for dere tidligere her på bloggen. Denne gangen forteller hun litt om hvordan hun har jobbet med teksturert hår siden, og også om et av de store internasjonale eventene for frisører som fant sted i Amsterdam i høst, som hun var med på. Les vårt første intervju med Miriam her First …
Svensk krølle-stylist lanserer egen «clean and safe» produktserie!
Ingrid Alexandra is a Swedish entrepreneur who recently launched a the hair series For Textured Hair
3 verktøy for å sjekke ingredienser
3 enkle måter å sjekke ut hva og hvilke ingredienser produktene dine inneholder!
Badehetter for krøller, fletter og langt hår!
Dere har sprut og vi svarer. Her er noen badehetter for krøller, fletter og langt hår. Enjoy!
Knockout Noire: Jeg savnet svarte kvinner og større kropper innen burlesque!
Denne gangen snakker vi med den første svarte burlesque artisten i Skandinavia!

Create a website or blog at WordPress.com