5 hårstiler du kommer til å elske på festival!

5 hårstiler du kommer til å elske på festival!

Festivalsommeren er godt i gang, men det er fortsatt mange igjen! Har du prøvd å finne ut hvordan du skal ha håret ditt, men ikke helt klart det? Du er ikke alene, jeg har ofte gjort det samme før jeg etter hvert har bygget meg opp et lite repertoar av hårstiler som passer til festivaler!

Når jeg planlegger sveisen prøver jeg alltid planlegge det rundt været. Festival vær er i en kategori helt for seg selv og kan bestå av perfekt sol og glede, vind som er på nippet til å bli en liten tornado, eller så mye regn at hele vannkrisa i Oslo hadde vært løst på en drøy halvtime, det er ingen mellomting her. Dette, sammen med at ved mange festivaler så må man telte, gjør at håret må planlegges nøye for å ikke utsette meg selv for unødvendige katastrofer. Her kommer derfor min liste av hårstiler som er kvalitetssikret til enhver festival du måtte befinne deg på under denne post-covid sommeren.

1. Fletter

Er det en ting vi veit så regner det alltid på festivaler. Jeg husker fortsatt da det regna så mye under Øyafestivalen i 2019 at sminken min ble vasket helt vekk! MEN HÅRET, håret var fortsatt perfekt fordi fletter er en reddende engel som alltid er der for deg på en regnfull dag. Anyways, box braids er alltid å anbefale generelt på sommeren, men husk at det finnes mange andre fletter der ute! Cornrows vil også være en fulltreffer på varme sommerdager.

Les også: Din guide til fletter. Slik gjør du det selv! og 12 Flettestiler til inspirasjon!

2. Twist-outs

Det her passer best til byfestivalene hvor du enten skal hjem etterpå eller til et hotellrom og målet ditt er å se jævlig bra ut. Krever litt mer anstrengelse, men om du er smart så har du først vanlige twists før du på siste festivaldag tar en grand finale og gjør alle målløse. Gjør twist-outen mer spennende ved å flette eller twiste frontpartiet på håret og sette på diverse pynt, alle kommer til å tro du er totalt proff.

3. Spacebuns

Det enkleste er ofte det beste, og det gjelder denne frisyren også. Jeg elsker virkelig space buns!  Klassisk og alltid en slager uansett festival. Pynt gjerne med blomster, perler, hårspenner og annet tilbehør som passer viben😍

Les også: Sesongens hotteste accessories

4. Oppsatt hår med detaljer

Som sagt så trenger det ikke være så vanskelig og komplisert! Det kan være en klassisk oppsatt puff, eller som vises i bildet over med to cornrows og flettespenner. Det er uendelig av variasjoner, men likt for alle er at det er tidløst og stilig.

Les også: Hodebunnens velvære

5. Au Naturel

Foto: Privat

Men om du er som meg så kan sjansen være stor for at det bare blir å rocke håret løst i 4 dager, sovende i telt uten tilgang på produkter og dusj😅 Og det er faktisk helt greit det også! Festivallivet er en helt egen opplevelse, det er mange ting som er viktigere enn håret da! Bare husk å ta på bonneten før du sovner, og en scrunchie til når været før eller siden blir tatt over av regnet.

Håper disse tipsene gjorde det litt lettere å velge neste sveis, men husk på det viktigste: KOS DEG OG VÆR TRYGG!!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com