5 hårstiler du kommer til å elske på festival!

5 hårstiler du kommer til å elske på festival!

Festivalsommeren er godt i gang, men det er fortsatt mange igjen! Har du prøvd å finne ut hvordan du skal ha håret ditt, men ikke helt klart det? Du er ikke alene, jeg har ofte gjort det samme før jeg etter hvert har bygget meg opp et lite repertoar av hårstiler som passer til festivaler!

Når jeg planlegger sveisen prøver jeg alltid planlegge det rundt været. Festival vær er i en kategori helt for seg selv og kan bestå av perfekt sol og glede, vind som er på nippet til å bli en liten tornado, eller så mye regn at hele vannkrisa i Oslo hadde vært løst på en drøy halvtime, det er ingen mellomting her. Dette, sammen med at ved mange festivaler så må man telte, gjør at håret må planlegges nøye for å ikke utsette meg selv for unødvendige katastrofer. Her kommer derfor min liste av hårstiler som er kvalitetssikret til enhver festival du måtte befinne deg på under denne post-covid sommeren.

1. Fletter

Er det en ting vi veit så regner det alltid på festivaler. Jeg husker fortsatt da det regna så mye under Øyafestivalen i 2019 at sminken min ble vasket helt vekk! MEN HÅRET, håret var fortsatt perfekt fordi fletter er en reddende engel som alltid er der for deg på en regnfull dag. Anyways, box braids er alltid å anbefale generelt på sommeren, men husk at det finnes mange andre fletter der ute! Cornrows vil også være en fulltreffer på varme sommerdager.

Les også: Din guide til fletter. Slik gjør du det selv! og 12 Flettestiler til inspirasjon!

2. Twist-outs

Det her passer best til byfestivalene hvor du enten skal hjem etterpå eller til et hotellrom og målet ditt er å se jævlig bra ut. Krever litt mer anstrengelse, men om du er smart så har du først vanlige twists før du på siste festivaldag tar en grand finale og gjør alle målløse. Gjør twist-outen mer spennende ved å flette eller twiste frontpartiet på håret og sette på diverse pynt, alle kommer til å tro du er totalt proff.

3. Spacebuns

Det enkleste er ofte det beste, og det gjelder denne frisyren også. Jeg elsker virkelig space buns!  Klassisk og alltid en slager uansett festival. Pynt gjerne med blomster, perler, hårspenner og annet tilbehør som passer viben😍

Les også: Sesongens hotteste accessories

4. Oppsatt hår med detaljer

Som sagt så trenger det ikke være så vanskelig og komplisert! Det kan være en klassisk oppsatt puff, eller som vises i bildet over med to cornrows og flettespenner. Det er uendelig av variasjoner, men likt for alle er at det er tidløst og stilig.

Les også: Hodebunnens velvære

5. Au Naturel

Foto: Privat

Men om du er som meg så kan sjansen være stor for at det bare blir å rocke håret løst i 4 dager, sovende i telt uten tilgang på produkter og dusj😅 Og det er faktisk helt greit det også! Festivallivet er en helt egen opplevelse, det er mange ting som er viktigere enn håret da! Bare husk å ta på bonneten før du sovner, og en scrunchie til når været før eller siden blir tatt over av regnet.

Håper disse tipsene gjorde det litt lettere å velge neste sveis, men husk på det viktigste: KOS DEG OG VÆR TRYGG!!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

4 Back-to-school hårstiler!
Sommeren går mot slutten og selv om det er litt trist at sommeren snart er over, så bringer høsten med mye glede også! Problemet er bare når du har funnet fram det beste antrekket og kun mangler den perfekt hårstilen. Uansett om du skal begynne på skolen eller bare trenger litt inspo til jobbsveisen, we …
Vi tester: CURLSMITH!
Vi har fått lov til å teste ut Curlsmith! Curlsmith sier at hårproduktene deres passer for alle hårtyper, og for å få sjekket om dette faktisk stemmer har vi fått hjelp av Katrine som står bak kontoen curlykatrine på Instagram! Og fra oss i krølltopp så er det Ida som er med på testinga. Spørsmålet …
Kjetil-André: Jeg vet jo selv hvor viktig det er å se noen som har samme hudfarge, øyne etc. som en selv
"Jeg blir veldig fort lei av mitt eget utseende så det er vel egentlig det jeg synes er gøy, at man kan fikse en helt ny look bare med litt farge! Og det viktigste jeg har lært er nok at krøller er fint og at de ikke trenger å gjemmes eller rettes ut!"
5 tips fra en proff når du skal bleke eller farge håret!
Er du også sånn som har lyst til å gjøre noe nytt med håret hver gang sola titter frem?
Krølltopp på reise
Endelig er ferien her, og vi har samlet våre beste tips for å se fresh ut både på håret og på instabildene!

Create a website or blog at WordPress.com