Kjetil-André: Jeg vet jo selv hvor viktig det er å se noen som har samme hudfarge, øyne etc. som en selv

Kjetil-André: Jeg vet jo selv hvor viktig det er å se noen som har samme hudfarge, øyne etc. som en selv

Da vi kom over Kjetil-André Ward på TikTok og fant ut at han var norsk fikk vi bakoversveis. Han så ut som om han kom rett fra rød løper i L.A. og best av alt, han hadde rosa krøller🔥 Etter å ha stålka stil-ikonet på både IG og TikTok var hele redaksjonen enige om at dette var en profil vi bare måtte dele med dere!

Kjetil-André er utdannet danser fra Balletthøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo, men bestemte seg for å ta en helt annen karrierevei og sjonglerer i dag to jobber, en som stylist i H&M og en som influenser.

Her deler sørlendingen, som har bodd i Oslo i 11 år, sine tanker om fargerike hårstiler, hvordan han ble influenser, sin passion for mote og kjærligheten for krøllene😍

Les også: 5 tips fra en proff når du skal bleke eller farge håret!

Hvorfor ble du influenser og hva er viktig for deg å formidle?

Helt ærlig så begynte det veldig tilfeldig med et par TikTok videoer som plutselig ble veldig store, også skjønte jeg jo at her er det mulig å finne på mye gøy for folk. Men jeg måtte jo sette meg ned å tenke på om dette skulle forbli en hobby eller bli jobben min. Fordi det er virkelig en 24/7 jobb, med veldig mye ansvar. Men jeg fikk tenkt og sett at det kanskje er litt for få influencere som ser ut som meg, og jeg vet jo selv hvor viktig det er å se noen som har samme hudfarge, øyne etc. som en selv. Og da var valget ganske så enkelt!

Les også: 5 hårstiler du kommer til å elske på festival!

Hvor henter du inspirasjon til «looksa» dine fra🔥?

Jeg finner egentlig inspirasjon i alt jeg ser. Alt fra eldre mennesker på gaten til pinterest osv. Så jeg har ikke en fast kilde med inspirasjon, men synes det er mye gøyere at det bare dukker opp en idé til hva jeg kan ha på eller sette sammen, etter å ha gått forbi noen eller sett noe kult på nettet.

Les også: 8 hårstiler til barn med krøller!

Hva er 3 ting ingen, eller få, vet om deg?

  1. Tror nok ikke det er så mange som ser for seg at jeg har hatt en stor interesse for biler hele livet mitt, men det har jeg og den interessen henger fortsatt godt i.
  2. Jeg har aldri forstått meg på matte og strøk på matteeksamen på videregående, så jeg har ikke vitnemål… Men jeg ordna meg en bachelor likevel, så alt er mulig kids hehe!
  3. Vet ikke hvor fun fact det her er, men jeg kan alle Beyoncé låter utenat, alle låter i riktig rekkefølge på albumene og alle live versjoner. Til og med hva hun sier mellom låtene på forskjellige konserter… Det er bekymringsverdig, jeg vet 😅

Les også: Bruker du riktige produkter for ditt hår?

Hva synes du er gøy med hårfarger? Og hva er det viktigste du har lært på reisen med naturlige krøller?

Jeg blir veldig fort lei av mitt eget utseende så det er vel egentlig det jeg synes er gøy, at man kan fikse en helt ny look bare med litt farge! Og det viktigste jeg har lært er nok at krøller er fint og at de ikke trenger å gjemmes eller rettes ut! Og ikke minst så trenger de mye tid og kjærlighet for å bli tatt vare på.

Har du noen tips til andre, som skal starte sin hair journey?

Jeg tenker det er viktig å ha tålmodighet. Det tar tid å gro ut hår, det tar tid å finne ut hva slags type hår man har sånn at du kan få behandlet det riktig så det holder seg sunt. Også ville jeg kikket rundt litt på nettet etter inspirasjon, så du ser hva slags muligheter du har. Jeg synes ofte det er mye lettere å ha motivasjon til å ville gro ut krøllene, farge eller klippe hvis jeg har noe/noen å se til. 

Les også: Chioma: – Jeg så meg aldri tilbake


Tusen takk for at du tok deg til å svare på alle spørsmålene våre Kjetil-André. Det setter vi utrolig stor pris på og vi gleder oss til å følge deg videre😍

Vi catcha Kjetil-André på ferie på sørlandet, men snart er han klar for jobb på fashion week i København. Dette må du ikke gå glipp av så følg kompisen på Insta @andreward og ikke mist TikTok @andreward!

PS! Frisøren til Kjetil-André er Tina Odingo Odeck og du finner henne på frisørlista vår HER ❤️

@andre.ward

went back to piiiink✨ #fyp #norge #grwm @Odingo Odeck my hairdresser

♬ Zou Bisou Bisou – Gillian Hills

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Our models got called to the stage as «Queens wearing their crowns so beautifully»
Vi har presentert Miriam for dere tidligere her på bloggen. Denne gangen forteller hun litt om hvordan hun har jobbet med teksturert hår siden, og også om et av de store internasjonale eventene for frisører som fant sted i Amsterdam i høst, som hun var med på. Les vårt første intervju med Miriam her First …
Svensk krølle-stylist lanserer egen «clean and safe» produktserie!
Ingrid Alexandra is a Swedish entrepreneur who recently launched a the hair series For Textured Hair
3 verktøy for å sjekke ingredienser
3 enkle måter å sjekke ut hva og hvilke ingredienser produktene dine inneholder!
Badehetter for krøller, fletter og langt hår!
Dere har sprut og vi svarer. Her er noen badehetter for krøller, fletter og langt hår. Enjoy!
Knockout Noire: Jeg savnet svarte kvinner og større kropper innen burlesque!
Denne gangen snakker vi med den første svarte burlesque artisten i Skandinavia!

Create a website or blog at WordPress.com