Vi tester: CURLSMITH!

Vi tester: CURLSMITH!

Reklame: produktene er sponset av Bobbys

Vi har fått lov til å teste ut Curlsmith! Curlsmith sier at hårproduktene deres passer for alle hårtyper, og for å få sjekket om dette faktisk stemmer har vi fått hjelp av Katrine som står bak kontoen curlykatrine på Instagram! Og fra oss i krølltopp så er det Ida som er med på testinga.

Mange av dere vil nok også kjenne igjen Katrine fra da hun og Ida byttet hårrutiner på instagrammen vår, så dette er en fortsettelse i å se hvor forskjellig hår kan være og hvor ulik pleie som trengs.
Katrine har fint og tynt hår som trenger mye protein og lett blir nedtynget. Mens Ida har tykt hår som trenger en god balanse av protein og fuktighet, og trenger tyngre produkter

Bond curl rehab salve:

Kr 469,- Hos Bobbys

Katrine:

Vurdering: 5 av 5.

Håret mitt er sunt, så hadde ikke forventet særlig effekt av denne – men får alltid veldige gode hårdager etter jeg har brukt denne, og håret blir kjempemykt! Kan se for meg at den kan ha enda større effekt på skadet hår.

Ida:

Vurdering: 5 av 5.

Alt i alt en god proteinkur. Jeg hadde med vilje ikke brukt proteinprodukter på en stund for å sjekke hvordan håret mitt føltes, og det føltes sunt og friskt etter hårkuren.

les også: 5 tips fra en proff når du skal bleke eller farge håret!

Double cream deep quencher:

Kr 449,- Hos Bobbys

Ida:

Vurdering: 5 av 5.

Altså, er det en ting Curlsmith har fått til, så er det hårkurene! Denne gir masse fukt, og holder virkelig det den lover. Om du har tørt hår som lengter etter litt fukt så er nok denne midt i blinken.

Les også: Håret mitt knekker, hjelp!

Curl quenching conditioning wash:

Kr 399,- Hos Bobbys

Ida:

Vurdering: 3 av 5.

Conditioning wash, eller co-wash, har aldri vært det jeg har strukket meg etter. Ofte føles ikke håret rent etterpå, eller motsatt hvor jeg må bruke en balsam fordi håret mitt ble så uttørket. Men denne var egentlig ganske grei, spesielt sammen med oil-in-creamen. Co-washen funker best til de dagene hvor du har dårlig tid eller bare skal ta en midt i uka hårvask.

Curl conditioning oil-in-cream:

Kr 429,- Hos Bobbys

Katrine:

Vurdering: 1 av 5.

Denne ble dessverre alt for tung og fuktighetsgivende for mitt hår. Kan se for meg at den kan være helt perfekt for veldig tørt og tykt hår!

Ida:

Vurdering: 4 av 5.

I motsetning til Katrine så elsket håret mitt oil-in-cream! Lukten var mild og god, og produktet var drøy i bruk. Det med at produktet er drøy i bruk må man huske på, ellers kan til og med mitt hår virke litt fettete. Denne er nok favoritten ut av alle!

Les også: Bruker du riktige produkter for ditt hår?

Hold me softly style balm:

Kr 449,- Hos Bobbys

Katrine:

Vurdering: 4 av 5.

En lett og fuktighetsgivende krem som fungerte fantastisk på de dagene håret trengte litt ekstra fukt! Pass på å bruke liten mengde og balanser ut med lette proteinrike stylingprodukter om du har samme hårtype som meg.

Curl defining styling soufflé:

Kr 449,- Hos Bobbys

Ida:

Vurdering: 1 av 5.

Jeg ble ganske skuffet over denne. Den definerte ikke krøllene, selv med søkkvått hår. Den hevder også at den er buildable, noe jeg opplevde mer som at den tørket ut håret mitt. Suffléen er nok bedre for folk som allerede har definerte krøller og trenger lett hold.

Les også: Hodebunnens velvære

Fordeler og ulemper:

Fordeler: Lukten er veldig god og ikke for sterk. Veldige gode på pleie delen av produktene. Drøy i bruk kan veie opp for små beholdere

Ulemper: Litt små beholdere, og styling produktene kunne vært bedre for mer teksturert hår.

Takk til både Katrine for produkt testingen og Bobbys for samarbeidet! Følg med på instagrammen vår, så kan det hende det kommer ei litta giveaway om ikke så alt for lenge!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Our models got called to the stage as «Queens wearing their crowns so beautifully»
Vi har presentert Miriam for dere tidligere her på bloggen. Denne gangen forteller hun litt om hvordan hun har jobbet med teksturert hår siden, og også om et av de store internasjonale eventene for frisører som fant sted i Amsterdam i høst, som hun var med på. Les vårt første intervju med Miriam her First …
Svensk krølle-stylist lanserer egen «clean and safe» produktserie!
Ingrid Alexandra is a Swedish entrepreneur who recently launched a the hair series For Textured Hair
3 verktøy for å sjekke ingredienser
3 enkle måter å sjekke ut hva og hvilke ingredienser produktene dine inneholder!
Badehetter for krøller, fletter og langt hår!
Dere har sprut og vi svarer. Her er noen badehetter for krøller, fletter og langt hår. Enjoy!
Knockout Noire: Jeg savnet svarte kvinner og større kropper innen burlesque!
Denne gangen snakker vi med den første svarte burlesque artisten i Skandinavia!

Create a website or blog at WordPress.com