Vi tester: CURLSMITH!

Vi tester: CURLSMITH!

Reklame: produktene er sponset av Bobbys

Vi har fått lov til å teste ut Curlsmith! Curlsmith sier at hårproduktene deres passer for alle hårtyper, og for å få sjekket om dette faktisk stemmer har vi fått hjelp av Katrine som står bak kontoen curlykatrine på Instagram! Og fra oss i krølltopp så er det Ida som er med på testinga.

Mange av dere vil nok også kjenne igjen Katrine fra da hun og Ida byttet hårrutiner på instagrammen vår, så dette er en fortsettelse i å se hvor forskjellig hår kan være og hvor ulik pleie som trengs.
Katrine har fint og tynt hår som trenger mye protein og lett blir nedtynget. Mens Ida har tykt hår som trenger en god balanse av protein og fuktighet, og trenger tyngre produkter

Bond curl rehab salve:

Kr 469,- Hos Bobbys

Katrine:

Vurdering: 5 av 5.

Håret mitt er sunt, så hadde ikke forventet særlig effekt av denne – men får alltid veldige gode hårdager etter jeg har brukt denne, og håret blir kjempemykt! Kan se for meg at den kan ha enda større effekt på skadet hår.

Ida:

Vurdering: 5 av 5.

Alt i alt en god proteinkur. Jeg hadde med vilje ikke brukt proteinprodukter på en stund for å sjekke hvordan håret mitt føltes, og det føltes sunt og friskt etter hårkuren.

les også: 5 tips fra en proff når du skal bleke eller farge håret!

Double cream deep quencher:

Kr 449,- Hos Bobbys

Ida:

Vurdering: 5 av 5.

Altså, er det en ting Curlsmith har fått til, så er det hårkurene! Denne gir masse fukt, og holder virkelig det den lover. Om du har tørt hår som lengter etter litt fukt så er nok denne midt i blinken.

Les også: Håret mitt knekker, hjelp!

Curl quenching conditioning wash:

Kr 399,- Hos Bobbys

Ida:

Vurdering: 3 av 5.

Conditioning wash, eller co-wash, har aldri vært det jeg har strukket meg etter. Ofte føles ikke håret rent etterpå, eller motsatt hvor jeg må bruke en balsam fordi håret mitt ble så uttørket. Men denne var egentlig ganske grei, spesielt sammen med oil-in-creamen. Co-washen funker best til de dagene hvor du har dårlig tid eller bare skal ta en midt i uka hårvask.

Curl conditioning oil-in-cream:

Kr 429,- Hos Bobbys

Katrine:

Vurdering: 1 av 5.

Denne ble dessverre alt for tung og fuktighetsgivende for mitt hår. Kan se for meg at den kan være helt perfekt for veldig tørt og tykt hår!

Ida:

Vurdering: 4 av 5.

I motsetning til Katrine så elsket håret mitt oil-in-cream! Lukten var mild og god, og produktet var drøy i bruk. Det med at produktet er drøy i bruk må man huske på, ellers kan til og med mitt hår virke litt fettete. Denne er nok favoritten ut av alle!

Les også: Bruker du riktige produkter for ditt hår?

Hold me softly style balm:

Kr 449,- Hos Bobbys

Katrine:

Vurdering: 4 av 5.

En lett og fuktighetsgivende krem som fungerte fantastisk på de dagene håret trengte litt ekstra fukt! Pass på å bruke liten mengde og balanser ut med lette proteinrike stylingprodukter om du har samme hårtype som meg.

Curl defining styling soufflé:

Kr 449,- Hos Bobbys

Ida:

Vurdering: 1 av 5.

Jeg ble ganske skuffet over denne. Den definerte ikke krøllene, selv med søkkvått hår. Den hevder også at den er buildable, noe jeg opplevde mer som at den tørket ut håret mitt. Suffléen er nok bedre for folk som allerede har definerte krøller og trenger lett hold.

Les også: Hodebunnens velvære

Fordeler og ulemper:

Fordeler: Lukten er veldig god og ikke for sterk. Veldige gode på pleie delen av produktene. Drøy i bruk kan veie opp for små beholdere

Ulemper: Litt små beholdere, og styling produktene kunne vært bedre for mer teksturert hår.

Takk til både Katrine for produkt testingen og Bobbys for samarbeidet! Følg med på instagrammen vår, så kan det hende det kommer ei litta giveaway om ikke så alt for lenge!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com