Vi tester: CURLSMITH!

Vi tester: CURLSMITH!

Reklame: produktene er sponset av Bobbys

Vi har fått lov til å teste ut Curlsmith! Curlsmith sier at hårproduktene deres passer for alle hårtyper, og for å få sjekket om dette faktisk stemmer har vi fått hjelp av Katrine som står bak kontoen curlykatrine på Instagram! Og fra oss i krølltopp så er det Ida som er med på testinga.

Mange av dere vil nok også kjenne igjen Katrine fra da hun og Ida byttet hårrutiner på instagrammen vår, så dette er en fortsettelse i å se hvor forskjellig hår kan være og hvor ulik pleie som trengs.
Katrine har fint og tynt hår som trenger mye protein og lett blir nedtynget. Mens Ida har tykt hår som trenger en god balanse av protein og fuktighet, og trenger tyngre produkter

Bond curl rehab salve:

Kr 469,- Hos Bobbys

Katrine:

Vurdering: 5 av 5.

Håret mitt er sunt, så hadde ikke forventet særlig effekt av denne – men får alltid veldige gode hårdager etter jeg har brukt denne, og håret blir kjempemykt! Kan se for meg at den kan ha enda større effekt på skadet hår.

Ida:

Vurdering: 5 av 5.

Alt i alt en god proteinkur. Jeg hadde med vilje ikke brukt proteinprodukter på en stund for å sjekke hvordan håret mitt føltes, og det føltes sunt og friskt etter hårkuren.

les også: 5 tips fra en proff når du skal bleke eller farge håret!

Double cream deep quencher:

Kr 449,- Hos Bobbys

Ida:

Vurdering: 5 av 5.

Altså, er det en ting Curlsmith har fått til, så er det hårkurene! Denne gir masse fukt, og holder virkelig det den lover. Om du har tørt hår som lengter etter litt fukt så er nok denne midt i blinken.

Les også: Håret mitt knekker, hjelp!

Curl quenching conditioning wash:

Kr 399,- Hos Bobbys

Ida:

Vurdering: 3 av 5.

Conditioning wash, eller co-wash, har aldri vært det jeg har strukket meg etter. Ofte føles ikke håret rent etterpå, eller motsatt hvor jeg må bruke en balsam fordi håret mitt ble så uttørket. Men denne var egentlig ganske grei, spesielt sammen med oil-in-creamen. Co-washen funker best til de dagene hvor du har dårlig tid eller bare skal ta en midt i uka hårvask.

Curl conditioning oil-in-cream:

Kr 429,- Hos Bobbys

Katrine:

Vurdering: 1 av 5.

Denne ble dessverre alt for tung og fuktighetsgivende for mitt hår. Kan se for meg at den kan være helt perfekt for veldig tørt og tykt hår!

Ida:

Vurdering: 4 av 5.

I motsetning til Katrine så elsket håret mitt oil-in-cream! Lukten var mild og god, og produktet var drøy i bruk. Det med at produktet er drøy i bruk må man huske på, ellers kan til og med mitt hår virke litt fettete. Denne er nok favoritten ut av alle!

Les også: Bruker du riktige produkter for ditt hår?

Hold me softly style balm:

Kr 449,- Hos Bobbys

Katrine:

Vurdering: 4 av 5.

En lett og fuktighetsgivende krem som fungerte fantastisk på de dagene håret trengte litt ekstra fukt! Pass på å bruke liten mengde og balanser ut med lette proteinrike stylingprodukter om du har samme hårtype som meg.

Curl defining styling soufflé:

Kr 449,- Hos Bobbys

Ida:

Vurdering: 1 av 5.

Jeg ble ganske skuffet over denne. Den definerte ikke krøllene, selv med søkkvått hår. Den hevder også at den er buildable, noe jeg opplevde mer som at den tørket ut håret mitt. Suffléen er nok bedre for folk som allerede har definerte krøller og trenger lett hold.

Les også: Hodebunnens velvære

Fordeler og ulemper:

Fordeler: Lukten er veldig god og ikke for sterk. Veldige gode på pleie delen av produktene. Drøy i bruk kan veie opp for små beholdere

Ulemper: Litt små beholdere, og styling produktene kunne vært bedre for mer teksturert hår.

Takk til både Katrine for produkt testingen og Bobbys for samarbeidet! Følg med på instagrammen vår, så kan det hende det kommer ei litta giveaway om ikke så alt for lenge!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com