4 Back-to-school hårstiler!

4 Back-to-school hårstiler!

Sommeren går mot slutten og selv om det er litt trist at sommeren snart er over, så bringer høsten med mye glede også! Problemet er bare når du har funnet fram det beste antrekket og kun mangler den perfekt hårstilen. Uansett om du skal begynne på skolen eller bare trenger litt inspo til jobbsveisen, we got you!! Dette er fire hårstiler som hjelper deg med å ta hverdagen tilbake lett som en plett.

Wash and go’s

Det her er den perfekte måten å oppfriske en gammel wash and go! Gjerne fest noe passende tilbehør til, hvis du har det.

Les også: Studenttipsene håret ditt vil elske!

Sleek bun:

En god sleek bun er alltid passende. Akkurat våknet og har dårlig tid? Sleek bun. Aner ikke hvordan du skal fikse håret? Sleek bun. Ikke vasket håret på evigheter? Sleeeeeeek bun!

Les også: Krøllene dine vil elske å sove på silkeputetrekk

Double buns:

Jeg elsker doble buns og double buns elsker meg. De gjør et hvert antrekk mer lekent og kan gjøre pyntede klær mer avslappet for å passe hverdagstilen.

Les også: Kjetil-André: Jeg vet jo selv hvor viktig det er å se noen som har samme hudfarge, øyne etc. som en selv

Puffed updo:

Det blir ikke enklere enn å kaste håret opp og puffe det litt ut for en stilren og tidløs hårstil som denne. Jeg digger ha litt lugg i form av løst hår eller twist for å gjøre det hele enda kulere!

Håper dere likte disse stilene like mye som meg. På fredag kan dere også glede dere til Ida fra krølltopp som viser sin favoritt hårstil for høsten!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

På søken etter egen historie
Jeg satt i møte med resten av krølltopp-teamet, da jeg ble oppmuntret til å skrive dette innlegget. Et innlegg som skulle ta for seg kurdisk kultur, og kurderes forhold til hår fra et historisk perspektiv.  Det var først senere at jeg innså hvor vanskelig dette innlegget skulle bli å ferdigstille, da det rett og slett …
Hélène: Jeg elsker krøllene mine, men sånn har det ikke alltid vært
Bli kjent med krølltoppen bak instaprofilen @helenetshiakayla, også kjent som Hélène with the freckles
Alt håret hang igjen på hårbørsten, jeg fikk helt sjokk!
Zulekha trodde hun var blitt syk da hormonene under graviditeten førte til at hun mistet store mengder hår.
Retthåret krølltopp
Retter du også ut håret, slik jeg gjør? Mange av oss med teksturert hår har måttet gå gjennom en prosess, for å bli glad i det naturlige håret vårt. Og mange av oss syns fortsatt at det er vanskelig å føle seg komfortabel med sitt naturlige hår. Jeg velger å rette ut håret fra tid …
Vi tester: CURLSMITH!
Vi har fått lov til å teste ut Curlsmith! Curlsmith sier at hårproduktene deres passer for alle hårtyper, og for å få sjekket om dette faktisk stemmer har vi fått hjelp av Katrine som står bak kontoen curlykatrine på Instagram! Og fra oss i krølltopp så er det Ida som er med på testinga. Spørsmålet …

Create a website or blog at WordPress.com