4 Back-to-school hårstiler!

4 Back-to-school hårstiler!

Sommeren går mot slutten og selv om det er litt trist at sommeren snart er over, så bringer høsten med mye glede også! Problemet er bare når du har funnet fram det beste antrekket og kun mangler den perfekt hårstilen. Uansett om du skal begynne på skolen eller bare trenger litt inspo til jobbsveisen, we got you!! Dette er fire hårstiler som hjelper deg med å ta hverdagen tilbake lett som en plett.

Wash and go’s

Det her er den perfekte måten å oppfriske en gammel wash and go! Gjerne fest noe passende tilbehør til, hvis du har det.

Les også: Studenttipsene håret ditt vil elske!

Sleek bun:

En god sleek bun er alltid passende. Akkurat våknet og har dårlig tid? Sleek bun. Aner ikke hvordan du skal fikse håret? Sleek bun. Ikke vasket håret på evigheter? Sleeeeeeek bun!

Les også: Krøllene dine vil elske å sove på silkeputetrekk

Double buns:

Jeg elsker doble buns og double buns elsker meg. De gjør et hvert antrekk mer lekent og kan gjøre pyntede klær mer avslappet for å passe hverdagstilen.

Les også: Kjetil-André: Jeg vet jo selv hvor viktig det er å se noen som har samme hudfarge, øyne etc. som en selv

Puffed updo:

Det blir ikke enklere enn å kaste håret opp og puffe det litt ut for en stilren og tidløs hårstil som denne. Jeg digger ha litt lugg i form av løst hår eller twist for å gjøre det hele enda kulere!

Håper dere likte disse stilene like mye som meg. På fredag kan dere også glede dere til Ida fra krølltopp som viser sin favoritt hårstil for høsten!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱
Hårinspirasjon til 17.mai: Feir med stil!
17.mai er en spesiell dag fylt med feiringer, parader og nasjonal stolthet. Det er en tid hvor nordmenn samles for å feire sin uavhengighet og arv. Mens du deltar i festlighetene, hvorfor ikke vise frem dine krøller i all sin prakt? Her er noen fantastiske krøllete hårinspirasjoner som hjelper deg med å skille deg ut …
Rosmarinvann: Den hemmelige eliksiren for hårvekst og herbal goodness!
Er du lei av å bruke dyre hårprodukter som lover gull og grønne skoger, men som ikke gir deg den hårveksten du ønsker deg? Fortvil ikke, for jeg har en naturlig og rimelig løsning: rosmarinvann!
Våren har sprunget og det bør din hårpleierutine også gjøre
Mens årstidene skifter, endres også behovene til krøllene. Med våren i marsj er det på tide å oppdatere hårpleierutinene og produktene våre for å holde krøllene våre på sitt beste. Her er noen av de beste tipsene for krøllete hår om våren☀️🌷

Create a website or blog at WordPress.com