Alt håret hang igjen på hårbørsten, jeg fikk helt sjokk!

Alt håret hang igjen på hårbørsten, jeg fikk helt sjokk!

Krølltopp ble kontaktet av en superkul dame på Instagram ved navn Zulekha Ibrahim Ally. Hun fortalte at hun nylig hadde opplevd enhver persons mareritt – A våkne til at håret faller av. Hun ville gjerne dele sine erfaringer fordi hun fant lite informasjon om dette temaet på nett og håper at historien hennes kan berolige andre kommende mødre der ute.

Den første graviteten gikk helt fint. Nå er jeg gravid for andre gang og opplever å miste masse hår grunnet hormoner. Jeg våknet en morgen og skulle fikse håret før jobb. Da jeg skulle gre meg så jeg at hårbørsten var full av hår. Alt håret hang igjen på hårbørsten, jeg fikk helt sjokk! Jeg trodde virkelig jeg var blitt syk.

Les også: Kjetil-André: Jeg vet jo selv hvor viktig det er å se noen som har samme hudfarge, øyne etc. som en selv

Zulekha viser stolt frem babymagen!

Jeg dro på ferie til Tanzania og ville selvfølgelig flette meg da jeg var der. Hun som skulle flette meg sa at det var umulig og at jeg hadde en store hårløse flekker. Det var utrolig trist. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Fastlegen sa at det var vanlig og at det var hormoner som var årsaken til hårtapet. Jeg fikk vite at håret ville vokse ut fint igjen etterpå og ble mye roligere.

Les også: 4 Back-to-school hårstiler!

Da bestemte jeg meg for å ta vare på håret og hodebunnen som jeg best kunne! Jeg klippet av meg nesten alt håret for å la det vokse ut friskt. Jeg synes også at kort hår er superfint så nå følte jeg at jeg hadde en grunn til å ta det. Jeg er fortsatt gravid og tyr bare til naturlige produkter. Nå masserer jeg hodebunnen hver kveld med en god olje og bruker en god og naturlig aloevera gel til styling.

Les også: Retthåret krølltopp

Jeg har fått beskjed om at håret vil komme tilbake og når det skjer så skal jeg virkelig ta vare på det. Man hører ofte om hårtap under amming, men ikke så mye om at det skjer under graviditeten så det var viktig for meg å dele i tilfelle det er noen andre som sitter å lurer på om det bare er dem. Vi er fler!

Tusen takk til deg Zulekha, vi setter så utrolig stor pris på at du deler og vet at leserne gjør det samme❤️🙌🏽 Vi minner om at vi har åpnet opp for leserinnlegg, så ikke nøl med å ta kontakt om du har en historie, tips, en mening eller tanker!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Our models got called to the stage as «Queens wearing their crowns so beautifully»
Vi har presentert Miriam for dere tidligere her på bloggen. Denne gangen forteller hun litt om hvordan hun har jobbet med teksturert hår siden, og også om et av de store internasjonale eventene for frisører som fant sted i Amsterdam i høst, som hun var med på. Les vårt første intervju med Miriam her First …
Svensk krølle-stylist lanserer egen «clean and safe» produktserie!
Ingrid Alexandra is a Swedish entrepreneur who recently launched a the hair series For Textured Hair
3 verktøy for å sjekke ingredienser
3 enkle måter å sjekke ut hva og hvilke ingredienser produktene dine inneholder!
Badehetter for krøller, fletter og langt hår!
Dere har sprut og vi svarer. Her er noen badehetter for krøller, fletter og langt hår. Enjoy!
Knockout Noire: Jeg savnet svarte kvinner og større kropper innen burlesque!
Denne gangen snakker vi med den første svarte burlesque artisten i Skandinavia!

Create a website or blog at WordPress.com