Alt håret hang igjen på hårbørsten, jeg fikk helt sjokk!

Alt håret hang igjen på hårbørsten, jeg fikk helt sjokk!

Krølltopp ble kontaktet av en superkul dame på Instagram ved navn Zulekha Ibrahim Ally. Hun fortalte at hun nylig hadde opplevd enhver persons mareritt – A våkne til at håret faller av. Hun ville gjerne dele sine erfaringer fordi hun fant lite informasjon om dette temaet på nett og håper at historien hennes kan berolige andre kommende mødre der ute.

Den første graviteten gikk helt fint. Nå er jeg gravid for andre gang og opplever å miste masse hår grunnet hormoner. Jeg våknet en morgen og skulle fikse håret før jobb. Da jeg skulle gre meg så jeg at hårbørsten var full av hår. Alt håret hang igjen på hårbørsten, jeg fikk helt sjokk! Jeg trodde virkelig jeg var blitt syk.

Les også: Kjetil-André: Jeg vet jo selv hvor viktig det er å se noen som har samme hudfarge, øyne etc. som en selv

Zulekha viser stolt frem babymagen!

Jeg dro på ferie til Tanzania og ville selvfølgelig flette meg da jeg var der. Hun som skulle flette meg sa at det var umulig og at jeg hadde en store hårløse flekker. Det var utrolig trist. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Fastlegen sa at det var vanlig og at det var hormoner som var årsaken til hårtapet. Jeg fikk vite at håret ville vokse ut fint igjen etterpå og ble mye roligere.

Les også: 4 Back-to-school hårstiler!

Da bestemte jeg meg for å ta vare på håret og hodebunnen som jeg best kunne! Jeg klippet av meg nesten alt håret for å la det vokse ut friskt. Jeg synes også at kort hår er superfint så nå følte jeg at jeg hadde en grunn til å ta det. Jeg er fortsatt gravid og tyr bare til naturlige produkter. Nå masserer jeg hodebunnen hver kveld med en god olje og bruker en god og naturlig aloevera gel til styling.

Les også: Retthåret krølltopp

Jeg har fått beskjed om at håret vil komme tilbake og når det skjer så skal jeg virkelig ta vare på det. Man hører ofte om hårtap under amming, men ikke så mye om at det skjer under graviditeten så det var viktig for meg å dele i tilfelle det er noen andre som sitter å lurer på om det bare er dem. Vi er fler!

Tusen takk til deg Zulekha, vi setter så utrolig stor pris på at du deler og vet at leserne gjør det samme❤️🙌🏽 Vi minner om at vi har åpnet opp for leserinnlegg, så ikke nøl med å ta kontakt om du har en historie, tips, en mening eller tanker!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com