Alt håret hang igjen på hårbørsten, jeg fikk helt sjokk!

Alt håret hang igjen på hårbørsten, jeg fikk helt sjokk!

Krølltopp ble kontaktet av en superkul dame på Instagram ved navn Zulekha Ibrahim Ally. Hun fortalte at hun nylig hadde opplevd enhver persons mareritt – A våkne til at håret faller av. Hun ville gjerne dele sine erfaringer fordi hun fant lite informasjon om dette temaet på nett og håper at historien hennes kan berolige andre kommende mødre der ute.

Den første graviteten gikk helt fint. Nå er jeg gravid for andre gang og opplever å miste masse hår grunnet hormoner. Jeg våknet en morgen og skulle fikse håret før jobb. Da jeg skulle gre meg så jeg at hårbørsten var full av hår. Alt håret hang igjen på hårbørsten, jeg fikk helt sjokk! Jeg trodde virkelig jeg var blitt syk.

Les også: Kjetil-André: Jeg vet jo selv hvor viktig det er å se noen som har samme hudfarge, øyne etc. som en selv

Zulekha viser stolt frem babymagen!

Jeg dro på ferie til Tanzania og ville selvfølgelig flette meg da jeg var der. Hun som skulle flette meg sa at det var umulig og at jeg hadde en store hårløse flekker. Det var utrolig trist. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Fastlegen sa at det var vanlig og at det var hormoner som var årsaken til hårtapet. Jeg fikk vite at håret ville vokse ut fint igjen etterpå og ble mye roligere.

Les også: 4 Back-to-school hårstiler!

Da bestemte jeg meg for å ta vare på håret og hodebunnen som jeg best kunne! Jeg klippet av meg nesten alt håret for å la det vokse ut friskt. Jeg synes også at kort hår er superfint så nå følte jeg at jeg hadde en grunn til å ta det. Jeg er fortsatt gravid og tyr bare til naturlige produkter. Nå masserer jeg hodebunnen hver kveld med en god olje og bruker en god og naturlig aloevera gel til styling.

Les også: Retthåret krølltopp

Jeg har fått beskjed om at håret vil komme tilbake og når det skjer så skal jeg virkelig ta vare på det. Man hører ofte om hårtap under amming, men ikke så mye om at det skjer under graviditeten så det var viktig for meg å dele i tilfelle det er noen andre som sitter å lurer på om det bare er dem. Vi er fler!

Tusen takk til deg Zulekha, vi setter så utrolig stor pris på at du deler og vet at leserne gjør det samme❤️🙌🏽 Vi minner om at vi har åpnet opp for leserinnlegg, så ikke nøl med å ta kontakt om du har en historie, tips, en mening eller tanker!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

På søken etter egen historie
Jeg satt i møte med resten av krølltopp-teamet, da jeg ble oppmuntret til å skrive dette innlegget. Et innlegg som skulle ta for seg kurdisk kultur, og kurderes forhold til hår fra et historisk perspektiv.  Det var først senere at jeg innså hvor vanskelig dette innlegget skulle bli å ferdigstille, da det rett og slett …
Hélène: Jeg elsker krøllene mine, men sånn har det ikke alltid vært
Bli kjent med krølltoppen bak instaprofilen @helenetshiakayla, også kjent som Hélène with the freckles
Retthåret krølltopp
Retter du også ut håret, slik jeg gjør? Mange av oss med teksturert hår har måttet gå gjennom en prosess, for å bli glad i det naturlige håret vårt. Og mange av oss syns fortsatt at det er vanskelig å føle seg komfortabel med sitt naturlige hår. Jeg velger å rette ut håret fra tid …
4 Back-to-school hårstiler!
Sommeren går mot slutten og selv om det er litt trist at sommeren snart er over, så bringer høsten med mye glede også! Problemet er bare når du har funnet fram det beste antrekket og kun mangler den perfekt hårstilen. Uansett om du skal begynne på skolen eller bare trenger litt inspo til jobbsveisen, we …
Vi tester: CURLSMITH!
Vi har fått lov til å teste ut Curlsmith! Curlsmith sier at hårproduktene deres passer for alle hårtyper, og for å få sjekket om dette faktisk stemmer har vi fått hjelp av Katrine som står bak kontoen curlykatrine på Instagram! Og fra oss i krølltopp så er det Ida som er med på testinga. Spørsmålet …

Create a website or blog at WordPress.com