Hélène: Jeg elsker krøllene mine, men sånn har det ikke alltid vært

Hélène: Jeg elsker krøllene mine, men sånn har det ikke alltid vært

Da vi fant Hélène sin profil på Instagram var det soleklart for oss at vi måtte ha henne med som månedens krølltopp, og introdusere henne for dere også. Hun har en krøllejourney som mange krølltopper vil kjenne seg igjen i, og vi elsker å se henne omfavne sitt naturlige hår og bidra med verdifull representasjon 😍 Vi håper at dere syns det er like spennende å bli kjent med det intelligente og viljesterke mennesket bak profilen @helenetshiakayla, som det vi gjorde

Fortell litt om deg selv og hva du driver med om dagen
Jeg heter Hélène Tshiakayla Tshimbila Mikalsen og blir 26 i november. Akurrat nå er jeg deltidsstudent på Hudpleieakademiet, har 1 år igjen til jeg er utdannet hud og kroppsterapeut. Faren min er norsk og moren min er fra Kongo

Hvor kommer din inspirasjonen og glede over mote og skjønnhet fra?
Jeg får mye inspirasjon fra Instagram og tiktok, fra forskjellige krølle/fletterkonter. Å dra ut og være sosial gir meg også masse inspirasjon, jeg liker å se hvordan folk er kledd og hvordan de har fikset håret. Og prøver det gjerne når jeg kommer hjem. 

Les også: «Din guide til fletter»

Vi ser deg med en del ulike, vakre hårstiler på instagrammen din, hvordan har din hair journey sett ut? og hvordan er forholdet ditt til krøllene dine?Forholdet mitt til krøllene mine er på sitt beste  akkurat nå, jeg elsker krøllene mine men sånn har det ikke alltid vært.  Så lenge jeg kan huske har jeg brukt relaxer og rettet håret. Moren min brukte relaxer på håret mitt fordi hun mente at det var enklest. Også begynte jeg senere å rette håret når jeg så at storesøsteren min gjordet det. For ca 5 år siden bestemte jeg meg for å slutte å rette håret. Jeg begynte å se mange jenter på Instagram med så finne krøller og tenkte men det kan jo jeg også få. Det første jeg gjorde var The big chop også begynte jeg å lage forkjellige naturlige hårmasker med oljer, avokado, egg… og det har funket veldig bra. Håret mitt er endelig sunt og fyldig. 

Fletter er også noe jeg alltid har gått med siden jeg jeg var yngre. Jeg har lært meg å flette mitt eget hår og liker å teste ut nye fletter stiler og farger. 

Les også: «Normalen var rett hår…»

Fortell tre ting folk flest ikke vet om deg
Noe folk ikke vet om meg er at jeg har sosial angst, så for meg er sosiale sammenhenger veldig krevende. Og til og med vanlige ting som å ta kollektivtransport er vanskelig for meg. Det er kanskje derfor jeg er så glad i sosiale medier.

En annen ting er at jeg lærte meg Lingala (språket moren min snakker) ved å høre på henne og tanten  min være oppe hele natten og prate hver eneste helg.

Hva er det viktigste du har lært på reisen med naturlige krøller?
Det viktigste jeg har lært er at det som funker på andre kanskje ikke funker for meg. Man må bare prøve seg fram og være tålmodig.

Les også: «Jeg laget egen linfrøgèle

Har du noen tips til unge som ikke vet hvor de skal starte med sin hair journey?
Mine tips til andre er å finne ut av hvilken hårtype du har og hvilke produkter som passer for dine krøller. Jeg vil også anbefale å booke time hos Nathalie (@beckfordhair). Jeg satt hårmodell for henne for en liten stund tilbake, da jeg endelig hadde fått litt lengde på håret. Jeg viste ikke hvordan jeg skulle style det men Nathalie klippet lugg på meg og jeg har aldri vært mer fornøyd og selvsikker med krøllene mine. 

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com