Badehetter for krøller, fletter og langt hår!

Badehetter for krøller, fletter og langt hår!

Vi har fått mye spørsmål fra lesere om hvor man kan finne badehetter som sitter godt og behagelig når man har masse krøller, eller lange fletter. Vi har gjort litt research og her er det vi fant. I tillegg har vi bestilt en for å teste!

Våre kriterier

  • Plass til mye hår, lange fletter eller lange locks
  • Vanntett
  • Sklir ikke av
  • Behagelig
  • Fin å se på

Vi har tittet på Amazon og dette er badehettene vi fant med best reviews og som ut ifra kommentarene, matcher våre kriterier best. Vi legger inn pris i dollar siden kursene er litt opp og ned om dagen. Husk at toll og shipping kommer i tillegg🙆🏾‍♀️

Happy Mane Silicone Swim Cap 

Vurdering: 4.5 av 5.

Bastert på 2,429 ratings

Pris: 13,9 USD

Sargoby Fitness Extra Large Swim Cap

Vurdering: 4.5 av 5.

Bastert på 2,494 ratings

Pris: 13,99 – 16,99 USD

Keary Extra Large Swim Cap

Vurdering: 4.5 av 5.

Bastert på 1,920 ratings

Pris: 16,99 – 19,99 USD

COPOZZ Extra Large Swim Cap

Vurdering: 4.5 av 5.

Basert på 624 ratings

Pris: 19,99 USD

LOCK JOURNEY Silicone Swim and Shower Cap

Vurdering: 4.5 av 5.

Basert på 213 ratings

Pris: 19,99 USD

Håper dere får bruk for dette! Hvis dere bestiller noe må dere gjerne dele erfaringen med oss! Så vi kan anbefale til andre🎉

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com