Our models got called to the stage as “Queens wearing their crowns so beautifully”

Our models got called to the stage as “Queens wearing their crowns so beautifully”

Vi har presentert Miriam for dere tidligere her på bloggen. Denne gangen forteller hun litt om hvordan hun har jobbet med teksturert hår siden, og også om et av de store internasjonale eventene for frisører som fant sted i Amsterdam i høst, som hun var med på.

Les vårt første intervju med Miriam her

First things first! Fortell oss litt om deg selv, og din profesjonelle bakgrunn. 
Jeg heter Miriam Johannes, og har bodd i Norge i 16 år. Jeg er opprinnelig fra Eritrea, og jobber som frisør hos Agenda Hair i Haugesund.
Sommeren 2020 joinet jeg Oribe Educator som freelance og assisterte Stacie Ciceron, som er ambassadør for Oribe.
Videre har jeg utviklet meg innen product knowledge og styling.

Du var nylig med på et stort event på internasjonal scene, hva gikk det ut på og hva var din rolle? 
Jeg var med på Kao salon global event 2022 i Amsterdam. Det er et årlig internasjonal hår event hvor hårdesignere fra alle kanter av verden treffes. To dager med alt fra kursing, show, hårkonkurranser og fest. De viser de siste trendene innen inspirasjon, artistisk utrykk og education. Det møtte opp ca 2500 frisører.

Jeg fikk æren av å assistere Stacie Ciceron som er global textured hair expert og ambassadør for Oribe. Hun presenterte seks melaninrike modeller med teksturert hår på scenen, og viste frem hvordan Oribe-produktene blir brukt på teksturert hår. Vårt mål var å fremheve kjærlighet, samt bevisstgjøre og verdsette Afrikanske mennesker og -kultur, som har gitt inspirasjon til mange ting inenfor pop culture, hår, Beuty og fashion. Our models got called to the stage as ‘Queens’ wearing their crowns so beautifully.

Det var utrolig gøy å få oppleve. Det ble noen tårer (happy tears) backstage etter at showet var over. Det var noe med å føle å endelig bli sett.

Les også: Jeg savnet svarte kvinner og større kropper innen burlesque!

Hva er dine planer innen krøllverden nå fremover? 
Jeg vil fordype meg enda mer innenfor teksturert hår, og bli en av de beste i feltet.
Jeg vil kunne hjelpe både  kunder og frisørkolleger med å bli tryggere på hår med tekstur.
Jeg er glad for å jobbe med Oribe som stadig innoverer, bruker mye tid på kvalitetssjekk av produkter, og er et verktøy for samfunnet med produkter som fungerer utrolig bra. Jeg vet at jeg alltid har noe der for meg og kundene mine uansett hvilken hårstil/tekstur  jeg jobber med.

Du kan følge Miriam videre vi instagram på kontoen @miriamjhair

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱
Hårinspirasjon til 17.mai: Feir med stil!
17.mai er en spesiell dag fylt med feiringer, parader og nasjonal stolthet. Det er en tid hvor nordmenn samles for å feire sin uavhengighet og arv. Mens du deltar i festlighetene, hvorfor ikke vise frem dine krøller i all sin prakt? Her er noen fantastiske krøllete hårinspirasjoner som hjelper deg med å skille deg ut …
Rosmarinvann: Den hemmelige eliksiren for hårvekst og herbal goodness!
Er du lei av å bruke dyre hårprodukter som lover gull og grønne skoger, men som ikke gir deg den hårveksten du ønsker deg? Fortvil ikke, for jeg har en naturlig og rimelig løsning: rosmarinvann!
Våren har sprunget og det bør din hårpleierutine også gjøre
Mens årstidene skifter, endres også behovene til krøllene. Med våren i marsj er det på tide å oppdatere hårpleierutinene og produktene våre for å holde krøllene våre på sitt beste. Her er noen av de beste tipsene for krøllete hår om våren☀️🌷

Create a website or blog at WordPress.com