Julegaver til krølltoppen

Julegaver til krølltoppen

Julen er en tid for god mat, familie og kanskje det vi gleder oss aller mest til, gaver! Er du som oss har kanskje årets julegave handel gått mest i å finne ting du selv vil ha? Nei? Da er du bedre enn oss! Kanskje lurer du på hva du selv skal ønske deg? Du kan slappe helt av, vi har nemlig samlet sammen noen gode tips som vil glede både deg og dine kjære.

Til Nybegynneren

Vi kjenner alle en som nylig har startet sin naturlige hår-reise. Hva er ikke bedre da enn å gi en start-kit i gave? Produktene og verktøyene vi alle trengte i starten, men ikke hadde. I gaven kan du inkludere:

Sprayflaske

En sprayflaske er en god og enkel start! Krøllete hår styles best når det er vått, og en sprayflaske (med mist) er nødvendig. En sprayflaske med mist sprayer jevnt og lengre enn en vanlig sprayflaske. Den er også veldig lur å ha når du skal refreshe krøllene midt uken. Kanskje du også kan legge ved en lapp som tipser om å ha i litt balsam?

Kam og børster

En god kam og børste er grunnmuren til enhver god hårdag. En kam med store tenner er nødvendig for en smertefri detangling, og en Denman-børste definerer krøllene. Du kan ta det et skritt videre og inkludere en børste til hodebunnen! Vi vet jo at en frisk og ren hodebunn er nødvendig for sunne krøller!

Bonnet

Bonnet beskytter håret når vi sover eller bare slapper av på sofaen. Bonnet beskytter håret mot friksjon og holder det frizz og flokefritt mens du sover eller slapper av. Dette er med andre ord en super gave!

Er du nybegynneren? Les mer her!

Til Den Erfarne

Dette er til den personen vi går og spør om krølle-råd! De som har alle produktene og alle verktøyene (noen ting aner vi ikke hva er engang). De vi virkelig ser opp til, men lurer på hvor de får all tiden (og energien) fra. Frykt ikke, disse gavene vil virkelig imponere!

Deep-conditioning varme-hette

Dette var en munnfull, men verdt å sjekke ut! En varme-hette til å ha på når man kurer håret er helt nydelig. Ikke bare er det deilig, men varmen hjelper produktene med å penetrere håret dypere. Dette er virkelig hverdagsluksus.

Olaplex

Olaplex reklamerer med at produktene fungerer for alle hårtyper (hvorfor dette ikke helt stemmer kommer vi tilbake til) , og reparerer håret fra innsiden ut. De lover at produktene beskytter og reparerer håret etter skader som retting eller kjemiske behandlinger som farge. Olaplex behandlinger er et tre-trinnsystem som starter hos frisøren med trinn 1 og 2 , og fortsetter hjemme med trinn 3. Olaplex no.3 fungerer som en kur, men kan brukes selv om du ikke har brukt 1 og 2. Dette er også de produktene som er krølle-vennlige da resten inneholder ikke-vannløselige silikoner.

Knekker håret ditt? Les mer her!

Håroljer

Olje kan kategoriseres i enten fuktighetsgivende eller olje brukt til å segle inn fukten. Fuktighetsgivende oljer som evner å penetrere skjellaget passer best til kuring, mens oljer brukt til å segle inn fukt, passer bedre til å brukes etter dusj. Hva med å gi en eske med deres favorittoljer?

Miljøvennlig

Dette er til de som brenner ekstra for moder jord, og som lever deretter!

Frisør- eller flettetime

Hva er mer miljøvennlig enn en opplevelse? En hårklipp er en god start på det nye året, og ikke minst en deilig opplevelse. En flette-time hos den lokale afro-shoppen er også en fin gave, og ikke minst bra for håret på vinteren.

12 flettestiler til inspirasjon

Reusable dusjhette

Å prøve å dusje uten å få håret vått bør regnes som en olympisk sport! Det virker nesten umulig, men med en dusjhette går det som en lek. I tillegg er dusjhetter geniale til deep-condition slik at produktet ikke kommer over alt. En dusjhette som kan vaskes og brukes igjen er gull for lommeboken og for miljøet!

Lokale og kortreiste hår-accessoirer

Kjøp silkeskjerf, hårklyper eller scrunchies brukt. Du kan også kjøpe det fra lokale og små bedrifter.

Selfcare Queen (eller King)

Dette er til den som har det meste, og som elsker spa-følelsen hjemme.

Mikrofiber håndkle

Vi vet at krøllete hår er skjørt, og derfor kan bare det å tørke det med et vanlig håndkle skadet det. Mikrofiber absorberer bedre enn bomull, og sliter mindre på håret. Hva med å kjøpe et mikrofiberhåndkle som kan formes som en turban? Snakk om spa-følelse eller hva?

Silke putetrekk

Silke er virkelig et luksusprodukt som tar opp sove-gamet ditt et hakk. Silke absorberer mindre enn bomull slik at fukten i håret (og ansiktet) ikke forsvinner i løpet av natten. Dette betyr mindre frizz og floker på morgenen. Silke er også allergivennlig og temperaturregulerende, slik at du slipper å snu puten i løpet av natten.

Hår-Steamer

Fukt er nøkkelen til sunt krøllete hår, og er derfor så frustrerende at krøllete hår ofte ligger på den tørre siden. Dette gjelder spesielt de som har hår med lav porøsitet eller veldig teksturert hår slik at oljen fra hodebunnen ikke når endene. En hår-steamer åpner opp skjellagene i håret, og tillater sjampo og balsam i å penetrere håret. Håret blir da rent, og balsamen legger seg under overflaten og fukter håret fra innsiden ut!

Med disse gavene kommer alle krølltopper til å bli glad for gavene sine, og julefreden kan senke seg over de tusen hjem!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱
Hårinspirasjon til 17.mai: Feir med stil!
17.mai er en spesiell dag fylt med feiringer, parader og nasjonal stolthet. Det er en tid hvor nordmenn samles for å feire sin uavhengighet og arv. Mens du deltar i festlighetene, hvorfor ikke vise frem dine krøller i all sin prakt? Her er noen fantastiske krøllete hårinspirasjoner som hjelper deg med å skille deg ut …
Rosmarinvann: Den hemmelige eliksiren for hårvekst og herbal goodness!
Er du lei av å bruke dyre hårprodukter som lover gull og grønne skoger, men som ikke gir deg den hårveksten du ønsker deg? Fortvil ikke, for jeg har en naturlig og rimelig løsning: rosmarinvann!
Våren har sprunget og det bør din hårpleierutine også gjøre
Mens årstidene skifter, endres også behovene til krøllene. Med våren i marsj er det på tide å oppdatere hårpleierutinene og produktene våre for å holde krøllene våre på sitt beste. Her er noen av de beste tipsene for krøllete hår om våren☀️🌷

Create a website or blog at WordPress.com