Mine 3 enkle pleietips for coils!

Mine 3 enkle pleietips for coils!

Coily hår er ikke vanskelig å ta vare på, men det kan bli veldig fort frustrerende og slitsomt når man ikke vet hvordan man skal ta vare på det. Her er mine personlige enkle tips og triks for å ta vare på ditt coily hår.

Me and my coils❤️

Coily hår er et annet ord for og beskrive teksturerte krøller. Det er vanligvis mest koblet til det mest teksturerte mønsteret, 4C. Disse er de strammeste av gjengen og krever ofte mer pleie enn andre, spesielt når det kommer til fuktighet og definisjon. Ethvert nivå av krølletetthet krever fuktighet mest av alt, men spesielt coily hårpleie krever litt mer innsats for å holde håret hydrert. De naturlige oljene som hodebunnen produserer for å holde krøllene fuktet har en vanskeligere tid å gjøre det fra roten til endene. Derfor må du gjøre opp for det ved å bruke hårprodukter for coily hår med de riktige fuktighetsgivende ingrediensere. Hvis håret ditt er coily, bør hvert trinn i rutinen fra vask til styling fokusere på fuktighet. Her er produktene som jeg anbefaler for teksturert hår og som har funket for meg.

1. Gjør fuktighet til en prioritet

Du vil helst bruke en hårsjampo som har noen fuktighetsgivende egenskaper, men ikke glem viktigheten av rens også. Balsamen din er vanligvis der du virkelig begynner å fylle på de fleste næringsstoffene som går tapt gjennom skade, rensing og regelmessig slitasje. Fra dette tidspunktet bør hvert produkt du skal bruke ha fuktighetsgivende ingredienser spesifikt for din hårtype. Tette krøller er vanligvis bedre i stand til å tåle tyngre kremer, oljer, og shea butter, uten å bli tynget. Sjampoen du kan prøve ut;  As I Am Curl Clarity Shampoo.

2. Ukentlig vedlikehold er viktig

I tillegg til din vanlige vaskedag og daglige styling, er det en flott måte å gi håret en ekstra fuktighetsboost ved å inkludere en deep conditioning behandling som gir mye fukt og liv til krøllene. Hvis håret ditt har lav porøsitet, vil vanlige dampbehandlinger bidra til å åpne opp hårskaftet slik at fuktighetskremer som vanligvis er vanskelig for å sette seg inn, kan komme inn.

En veldig fin leave-in conditioner jeg anbefaler ved siden av sjampoen er;  Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Leave-in Conditioner

3. Få mest mulig ut av protective hairstyles

For denne hårteksturen er beskyttende hårstiler å anbefale. Det er den beste måten å bevare håret flokefritt, og det hjelper til med å forhindre skade og brudd. Det er også en flott metode for å fremme hårvekst. Forskjellige hair styles du kan prøve som hjelper for hårvekst, box-braids, faux locs, senegalese twists.

Noen produkter som er tykke og funker for hårteksturen: Mielle Organics Pomegranate & Honey Twisting Souffle og Camille Rose Curl Love Moisture Milk. Disse produktene funker fantastisk for definisjon, fuktighet og til twists outs.

Så, gjør fukt, definisjon og protective hairstyle din bestevenn. Se etter både oljer, leave-in’s og andre produkter som trenger inn i hårskaffet. Coily hår er mer utsatt for skade enn andre teksturer, disse tipsene kan hjelpe og stoppe brudd før det skjer.

Disse tipsene har funket for meg, men det betyr ikke at det kommer til å funke for deg. Alle har forskjellig hår og andre produkter som funker for dem. Lek deg litt fram til du finner din perfekte hårrutine!

Aisha Fulani -Journalist og skribent for Krølltopp.no

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com