Mine 3 enkle pleietips for coils!

Mine 3 enkle pleietips for coils!

Coily hår er ikke vanskelig å ta vare på, men det kan bli veldig fort frustrerende og slitsomt når man ikke vet hvordan man skal ta vare på det. Her er mine personlige enkle tips og triks for å ta vare på ditt coily hår.

Me and my coils❤️

Coily hår er et annet ord for og beskrive teksturerte krøller. Det er vanligvis mest koblet til det mest teksturerte mønsteret, 4C. Disse er de strammeste av gjengen og krever ofte mer pleie enn andre, spesielt når det kommer til fuktighet og definisjon. Ethvert nivå av krølletetthet krever fuktighet mest av alt, men spesielt coily hårpleie krever litt mer innsats for å holde håret hydrert. De naturlige oljene som hodebunnen produserer for å holde krøllene fuktet har en vanskeligere tid å gjøre det fra roten til endene. Derfor må du gjøre opp for det ved å bruke hårprodukter for coily hår med de riktige fuktighetsgivende ingrediensere. Hvis håret ditt er coily, bør hvert trinn i rutinen fra vask til styling fokusere på fuktighet. Her er produktene som jeg anbefaler for teksturert hår og som har funket for meg.

1. Gjør fuktighet til en prioritet

Du vil helst bruke en hårsjampo som har noen fuktighetsgivende egenskaper, men ikke glem viktigheten av rens også. Balsamen din er vanligvis der du virkelig begynner å fylle på de fleste næringsstoffene som går tapt gjennom skade, rensing og regelmessig slitasje. Fra dette tidspunktet bør hvert produkt du skal bruke ha fuktighetsgivende ingredienser spesifikt for din hårtype. Tette krøller er vanligvis bedre i stand til å tåle tyngre kremer, oljer, og shea butter, uten å bli tynget. Sjampoen du kan prøve ut;  As I Am Curl Clarity Shampoo.

2. Ukentlig vedlikehold er viktig

I tillegg til din vanlige vaskedag og daglige styling, er det en flott måte å gi håret en ekstra fuktighetsboost ved å inkludere en deep conditioning behandling som gir mye fukt og liv til krøllene. Hvis håret ditt har lav porøsitet, vil vanlige dampbehandlinger bidra til å åpne opp hårskaftet slik at fuktighetskremer som vanligvis er vanskelig for å sette seg inn, kan komme inn.

En veldig fin leave-in conditioner jeg anbefaler ved siden av sjampoen er;  Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Leave-in Conditioner

3. Få mest mulig ut av protective hairstyles

For denne hårteksturen er beskyttende hårstiler å anbefale. Det er den beste måten å bevare håret flokefritt, og det hjelper til med å forhindre skade og brudd. Det er også en flott metode for å fremme hårvekst. Forskjellige hair styles du kan prøve som hjelper for hårvekst, box-braids, faux locs, senegalese twists.

Noen produkter som er tykke og funker for hårteksturen: Mielle Organics Pomegranate & Honey Twisting Souffle og Camille Rose Curl Love Moisture Milk. Disse produktene funker fantastisk for definisjon, fuktighet og til twists outs.

Så, gjør fukt, definisjon og protective hairstyle din bestevenn. Se etter både oljer, leave-in’s og andre produkter som trenger inn i hårskaffet. Coily hår er mer utsatt for skade enn andre teksturer, disse tipsene kan hjelpe og stoppe brudd før det skjer.

Disse tipsene har funket for meg, men det betyr ikke at det kommer til å funke for deg. Alle har forskjellig hår og andre produkter som funker for dem. Lek deg litt fram til du finner din perfekte hårrutine!

Aisha Fulani -Journalist og skribent for Krølltopp.no

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com