5 gode semi- permante og permanente hårfarger for dine krøller

5 gode semi- permante og permanente hårfarger for dine krøller

Noen ganger blir man lei av hårfargen sin og ønsker en endring. Det kan bli fort dyrt når man ønsker å dra til salongen, men dette kan enkelt gjøres hjemme. Her er fem gode semi- permante farger og hårfarger for curly hair som du kan gjøre hjemme.

Alle som har curly hair vet at det kan være spesielt vanskelig å farge krøllete hår hjemme. Hvis det ikke gjøres riktig kan det være risiko for at du skader krøllene dine. Men, ikke bekymre deg, det er fullt mulig å oppnå hårfargen du ønsker, uten å ofre krøllemønsteret ditt. Du må bare sørge for at du bruker riktig type boksfarge eller en semi- permanent hårfarge!

Aisha Fulani- Journalist og skribent for Krølltopp.no

Heldigvis er det mange merker som har laget boksfarger og semi- permanente farger som er spesifikt for teksurert hår. Enten du ønsker å gjøre en touch- up, eller en all- over farge, kan du stole på disse hårfargene for å holde krøllene dine næret og beskyttet under fargeprosessen.

1. Garnier Olia

Denne boksfargen fra Garnier er en personlig favoritt. Dette er en permanent hårfarge uten ammoniakk drevet av kraften fra 60% oljer for maksimal fargeytelse og en synlig forbedring av hårets kvalitet. Hårfargen er opptil 100% dekning av grått hår og optimal komfort for hodebunnen din. Denne boksfargen kan du farge håret med uten å bleke det (hentet fra Lyko.no). Jeg har veldig mørkt hår og fikk en veldig fin rød farge uten å bleke håret mitt❤️ Denne kan du få kjøpt på Normal, Blivakker, Blush.no og på Lyko.

2. Creme OF Nature

Denne er en klassiker! Dette merket har en av de beste boksfargene for krøllete hår på markedet. Denne langvarige fargen gir deg en dobbel arganolje behandling som pleier håret mens den farger, og etterlater en dristig og vakker farge. (Denne hårfargen inneholder bleknings middel). Creme Of Nature hårfarge er i fargen honning Blonde 10.0. Hårfargen kan du få kjøpt på Fruugo.no

3. Dark & Lovely Fade Resist Permanent Hair Color

Hvis du ønsker en langvarig farge til krøllene dine, trenger du denne permenante hårfargen fra Dark & Lovely. Den dryppfrie formelen har Moisture Seal- teknologi (bidrar til å forhindre dryness og holder fuktigheten i ca. 16 timer) som behandler og beskytter krøllene dine mens du farger. Du får superblanke krøller og livlig farge som varer opptil åtte uker. Dark & Lovely Fade Resist Permanent Hair Color kan du få kjøpt på Bobbys.com

4. As I Am Curl Color

Leter du etter en midlertidig hårfarge som får krøllene til å poppe? Da er kanskje As I Am´s Curl Color noe for deg. Denne krølle vennlige farge gelen har en flakfri midlertdig formel som varer opptil en vask. Den tilbyr også et medium hold for perfekt krølledefinisjon og er formulert med ceramider for å fukte og styrke krøllene dine. As I Am Curl Color får du kjøpt på Lookfantastic.com (tilgjengelig i flere farger)

5. ORS Curls Unleashed Color Blast Temporary Hair Makeup Wax

Denne semi- permanente hårfargen av ORS er en hår makeup wax formula som gir midlertidig farge og et middels til fast form. Den gir deg en moisturized beeswax for å forlenge og definere krøllene dine. Den er også paraben og sulfatfri (hentet fra Lookfantastic.com). ORS Curls Unleashed Color blast Temporary Hair Makeup Wax, kan du får kjøpt på Lookfantastic.com

Gjerne prøv ut noen av disse produktene og ta et bilde, og tagg krølltopp på Instagram❤️

Les Også: Mine 3 enkle pleietips for coils!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com