De beste varmeverktøyene for krøller!

De beste varmeverktøyene for krøller!

Selv om krøllete hår er fantastisk, kan det være en utfordring å finne riktige varmeverktøy som fungerer godt. Feil verktøy kan forlate krøllene tørre, skjøre, eller skadet. Derfor har jeg satt sammen en liste over de beste varmeverktøyene for krøllete hår.

Krølltang

Når det gjelder krølltang, bør du se etter de med en keramisk eller turmalinbelegg på sylinderen. Disse materialene fordeler varmen jevnt og reduserer risikoen for skade på håret ditt. I tillegg kan en krølltang uten klips design hjelpe deg å unngå at krøllene får merker eller folder. En krølltang som jeg anbefaler er BaBylissPRO Digital Curling Iron 24 mm.

Varmruller

Varmruller er en flott måte å tilføre volum og sprett til krøllete hår. Se etter ruller med et velour- eller keramisk belegg, da disse materialene er skånsomme mot krøllene dine og fordeler varmen jevnt. Velg også ruller med større diameter for løsere, mer naturlige krøller. BaByliss Thermo Ceramic Roller er en veldig fin for krøllete hår.

Diffuser

En diffuser er et fint verktøy for krøllete hår. Den festes til hårføneren og hjelper til med å fordele varmen jevnt, samtidig som den hjelper til med å holde definisjonen på krøllene dine og redusere frizz. Se etter en diffuser med lange, bøyde fingre, da disse er mest effektive til å forme krøllene. GHD Professional Helios Hair Dryer Diffuser er et godt alternativ.

Rettetang

Hvis du ønsker å rette ut krøllene dine, bør du se etter en rettetang med keramiske plater. Dette materialet er skånsomt mot håret ditt og hjelper til med å fordele varmen jevnt. Vurder også en rettetang med justerbare temperaturinnstillinger, slik at du kan finne den perfekte temperaturen for din hårtype. GHD New & Improved Original Styler, kan være et godt alternativ her.

Varmbørste

Varmebørster er et flott alt-i-ett verktøy for å style krøllete hår. De kombinerer en rund børste med en hårføner, slik at du kan tørke og style håret ditt samtidig. Se etter en børste med keramisk eller turmalinbelegg, og velg en størrelse som fungerer godt med din hårlengde. Sjekk ut Amika Bombshell Blowout Thermal Brush!

Husk å bruke heat protection før du bruker varmeverktøy, for å forhindre skade og holde krøllene dine sunne og levende❤️

Aisha Fulani- Journalist og skribent for krølltopp.no

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com