De beste varmeverktøyene for krøller!

De beste varmeverktøyene for krøller!

Selv om krøllete hår er fantastisk, kan det være en utfordring å finne riktige varmeverktøy som fungerer godt. Feil verktøy kan forlate krøllene tørre, skjøre, eller skadet. Derfor har jeg satt sammen en liste over de beste varmeverktøyene for krøllete hår.

Krølltang

Når det gjelder krølltang, bør du se etter de med en keramisk eller turmalinbelegg på sylinderen. Disse materialene fordeler varmen jevnt og reduserer risikoen for skade på håret ditt. I tillegg kan en krølltang uten klips design hjelpe deg å unngå at krøllene får merker eller folder. En krølltang som jeg anbefaler er BaBylissPRO Digital Curling Iron 24 mm.

Varmruller

Varmruller er en flott måte å tilføre volum og sprett til krøllete hår. Se etter ruller med et velour- eller keramisk belegg, da disse materialene er skånsomme mot krøllene dine og fordeler varmen jevnt. Velg også ruller med større diameter for løsere, mer naturlige krøller. BaByliss Thermo Ceramic Roller er en veldig fin for krøllete hår.

Diffuser

En diffuser er et fint verktøy for krøllete hår. Den festes til hårføneren og hjelper til med å fordele varmen jevnt, samtidig som den hjelper til med å holde definisjonen på krøllene dine og redusere frizz. Se etter en diffuser med lange, bøyde fingre, da disse er mest effektive til å forme krøllene. GHD Professional Helios Hair Dryer Diffuser er et godt alternativ.

Rettetang

Hvis du ønsker å rette ut krøllene dine, bør du se etter en rettetang med keramiske plater. Dette materialet er skånsomt mot håret ditt og hjelper til med å fordele varmen jevnt. Vurder også en rettetang med justerbare temperaturinnstillinger, slik at du kan finne den perfekte temperaturen for din hårtype. GHD New & Improved Original Styler, kan være et godt alternativ her.

Varmbørste

Varmebørster er et flott alt-i-ett verktøy for å style krøllete hår. De kombinerer en rund børste med en hårføner, slik at du kan tørke og style håret ditt samtidig. Se etter en børste med keramisk eller turmalinbelegg, og velg en størrelse som fungerer godt med din hårlengde. Sjekk ut Amika Bombshell Blowout Thermal Brush!

Husk å bruke heat protection før du bruker varmeverktøy, for å forhindre skade og holde krøllene dine sunne og levende❤️

Aisha Fulani- Journalist og skribent for krølltopp.no

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
5 gode semi- permante og permanente hårfarger for dine krøller
Noen ganger blir man lei av hårfargen sin og ønsker en endring. Det kan bli fort dyrt når man ønsker å dra til salongen, men dette kan enkelt gjøres hjemme. Her er fem gode semi- permante farger og hårfarger for curly hair som du kan gjøre hjemme. Alle som har curly hair vet at det …

Create a website or blog at WordPress.com