Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!

Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!

La oss snakke om noe som virkelig har irritert meg i det siste – flass og kløende hodebunn. Som en med krøllete hår, vet jeg hvor frustrerende det kan være å håndtere flass og konstant kløing. Det er som en evigvarende syklus – du klør, du får flass, du klør mer, og så plutselig er du i offentligheten og innser at du ser ut som om du har rullet rundt i en snøstorm.

Men frykt ikke, for jeg har funnet noen løsninger for å bekjempe dette irriterende problemet. Først og fremst, la oss snakke om flass sjampo. Jeg vet ikke med deg, men ordene “flasssjampo” pleide å få meg til å skjelve. Det høres bare så klinisk og uappetittlig ut. Men jeg har funnet ut at As I Am Dry & Itchy Scalp Care Olive & Tea Tree Oil Shampoo er fantastisk. Det er som en superhelt for hodebunnen din – svever inn for å redde dagen og eliminere de irriterende flassene. Det kommer i både sjampo, conditioner og hår olje treatment. Disse kan du få kjøpt på Lookfantastic.com

La oss nå snakke om eplecidereddik. Jeg vet, jeg vet – tanken på å putte eddik i håret ditt høres rart ut. Men hør på meg, det fungerer faktisk! Bland bare litt vanlig eplecidereddikk med vann, og bruk det som en siste skylling etter sjamponeringen. Det lukter kanskje ikke så bra, men hodebunnen din vil takke deg.

Noen ganger foretrekker jeg en mer naturlig tilnærming, da er essensielle oljer din beste venn. Tea tree-olje, peppermynteolje og lavendelolje har alle fantastiske antifungal og antiinflammatoriske egenskaper. Pluss, de får håret til å lukte fantastisk. Bare vær forsiktig så du ikke går for hardt ut – du vil ikke gå rundt og lukte som en essensiell oljediffuser. En personlig favoritt er As I am Dry & Itchy Scalp Care Oil Treatment. Denne inneholder alle essensiell oljene som er nevnt, og funker fantastisk. Denne kan du få kjøpt på Carethy.no

En super viktig ting til – hold deg unna varme verktøy! Jeg vet det er fristende å rette eller krølle håret for en spesiell anledning, men varmen kan virkelig forverre flass og kløe i hodebunnen. Det finnes også flere medisinske grunner til at man får flass og kløe. Da må du til legen for å få riktig veiledning og hjelp. Embrace dine naturlige krøller og bruk produkter som er spesielt formulert for dine krøller❤️

Så der har du det, folkens. Mine personlige tips og triks for å bekjempe flass og kløe i hodebunnen med krøllete hår. Ingen mer kløing eller flassing – bare sunne, vakre krøller. Nå hvis jeg bare kunne finne en løsning for frizz…🤨

Aisha Fulani- Journalist og skribent for krølltopp.no

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!
5 gode semi- permante og permanente hårfarger for dine krøller
Noen ganger blir man lei av hårfargen sin og ønsker en endring. Det kan bli fort dyrt når man ønsker å dra til salongen, men dette kan enkelt gjøres hjemme. Her er fem gode semi- permante farger og hårfarger for curly hair som du kan gjøre hjemme. Alle som har curly hair vet at det …

Create a website or blog at WordPress.com