Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!

Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!

La oss snakke om noe som virkelig har irritert meg i det siste – flass og kløende hodebunn. Som en med krøllete hår, vet jeg hvor frustrerende det kan være å håndtere flass og konstant kløing. Det er som en evigvarende syklus – du klør, du får flass, du klør mer, og så plutselig er du i offentligheten og innser at du ser ut som om du har rullet rundt i en snøstorm.

Men frykt ikke, for jeg har funnet noen løsninger for å bekjempe dette irriterende problemet. Først og fremst, la oss snakke om flass sjampo. Jeg vet ikke med deg, men ordene “flasssjampo” pleide å få meg til å skjelve. Det høres bare så klinisk og uappetittlig ut. Men jeg har funnet ut at As I Am Dry & Itchy Scalp Care Olive & Tea Tree Oil Shampoo er fantastisk. Det er som en superhelt for hodebunnen din – svever inn for å redde dagen og eliminere de irriterende flassene. Det kommer i både sjampo, conditioner og hår olje treatment. Disse kan du få kjøpt på Lookfantastic.com

La oss nå snakke om eplecidereddik. Jeg vet, jeg vet – tanken på å putte eddik i håret ditt høres rart ut. Men hør på meg, det fungerer faktisk! Bland bare litt vanlig eplecidereddikk med vann, og bruk det som en siste skylling etter sjamponeringen. Det lukter kanskje ikke så bra, men hodebunnen din vil takke deg.

Noen ganger foretrekker jeg en mer naturlig tilnærming, da er essensielle oljer din beste venn. Tea tree-olje, peppermynteolje og lavendelolje har alle fantastiske antifungal og antiinflammatoriske egenskaper. Pluss, de får håret til å lukte fantastisk. Bare vær forsiktig så du ikke går for hardt ut – du vil ikke gå rundt og lukte som en essensiell oljediffuser. En personlig favoritt er As I am Dry & Itchy Scalp Care Oil Treatment. Denne inneholder alle essensiell oljene som er nevnt, og funker fantastisk. Denne kan du få kjøpt på Carethy.no

En super viktig ting til – hold deg unna varme verktøy! Jeg vet det er fristende å rette eller krølle håret for en spesiell anledning, men varmen kan virkelig forverre flass og kløe i hodebunnen. Det finnes også flere medisinske grunner til at man får flass og kløe. Da må du til legen for å få riktig veiledning og hjelp. Embrace dine naturlige krøller og bruk produkter som er spesielt formulert for dine krøller❤️

Så der har du det, folkens. Mine personlige tips og triks for å bekjempe flass og kløe i hodebunnen med krøllete hår. Ingen mer kløing eller flassing – bare sunne, vakre krøller. Nå hvis jeg bare kunne finne en løsning for frizz…🤨

Aisha Fulani- Journalist og skribent for krølltopp.no

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com