Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!

Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette innlegget vil vi dele noen tips og triks for foreldre for å gjøre håropplevelesen enklere og mer håndterlig.

Gre ut floker

Det å gre håret er ofte noe både foreldre og barn gruer seg mest for, og det kan være en av de mest tidkrevende og utfordrende delene av krøllete hårpleie. Her er noen tips for å gjøre det enklere:

  • Bruk en bredtannet kam eller fingrene for å utrede håret mens det er helt vått og fullt av balsam. Dette vil bidra til å forebygge brudd og gjøre prosessen lettere.
  • Del håret inn i seksjoner og gre én av gangen for å gjøre prosessen mer håndterlig.
  • Unngå å bruke børster eller kammer med små tenner da de kan forårsake skade og brudd.

Her er noen av børstene som foreldre har sagt at de digger:

Raske stylingideer

Her er noen raske og enkle stylingideer for travle foreldre:

  • Twist-outs: Twist små seksjoner av håret med et stylingprodukt og la dem tørke over natten. Om morgenen, frigjør twistene for definerte krøller.
  • Braid-outs: Flett håret med et stylingprodukt og la det tørke over natten. Om morgenen, frigjør flettene for definerte krøller.
  • Pineapple: Samle håret på toppen av hodet og fest det med en scrunchie eller hårstrikk. Dette vil bidra til å bevare krøllene over natten og gjøre det enkelt å style om morgenen.

Twist og fletter kan selvfølgelig også beholdes som de er og styles som de er!

Les også: 8 hårstiler til barn med krøller!

Innlegget fortsetter under bildet

Nattlig vedlikehold

Å vedlikeholde krøllene over natten er avgjørende for å bevare formen og for å forhindre frizz og floker. Her er noen tips:

  • Sove på et satengputevar eller bruk en sateng hette, eller skjerf for å forhindre friksjon og brudd.
  • Påfør en liten mengde stylingprodukt i tuppene av håret før du legger deg for å hjelpe til med å bevare krøllene.
  • “Pineapple- stil” på håret eller sett det i en løs bun for å forhindre at formen ødelegges over natten.
Kan kjøpes hos bobbys!

Les også: 4 Back-to-school hårstiler!

For å oppsummere, å ta vare på krøllete og afro-textured hår trenger ikke å være overveldende, selv for travle foreldre. Ved å følge disse tipsene og triksene, kan du gjøre håropplevelsen mer håndterlig og opprettholde sunne krøller eller beskyttende hårstiler for barnet ditt. Husk å være tålmodig og eksperimentere med forskjellige teknikker og produkter for å finne ut hva som funker best for dere!

Aisha Fulani- Journalist og skribent for krølltopp.no

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com