Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!

Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette innlegget vil vi dele noen tips og triks for foreldre for å gjøre håropplevelesen enklere og mer håndterlig.

Gre ut floker

Det å gre håret er ofte noe både foreldre og barn gruer seg mest for, og det kan være en av de mest tidkrevende og utfordrende delene av krøllete hårpleie. Her er noen tips for å gjøre det enklere:

  • Bruk en bredtannet kam eller fingrene for å utrede håret mens det er helt vått og fullt av balsam. Dette vil bidra til å forebygge brudd og gjøre prosessen lettere.
  • Del håret inn i seksjoner og gre én av gangen for å gjøre prosessen mer håndterlig.
  • Unngå å bruke børster eller kammer med små tenner da de kan forårsake skade og brudd.

Her er noen av børstene som foreldre har sagt at de digger:

Raske stylingideer

Her er noen raske og enkle stylingideer for travle foreldre:

  • Twist-outs: Twist små seksjoner av håret med et stylingprodukt og la dem tørke over natten. Om morgenen, frigjør twistene for definerte krøller.
  • Braid-outs: Flett håret med et stylingprodukt og la det tørke over natten. Om morgenen, frigjør flettene for definerte krøller.
  • Pineapple: Samle håret på toppen av hodet og fest det med en scrunchie eller hårstrikk. Dette vil bidra til å bevare krøllene over natten og gjøre det enkelt å style om morgenen.

Twist og fletter kan selvfølgelig også beholdes som de er og styles som de er!

Les også: 8 hårstiler til barn med krøller!

Innlegget fortsetter under bildet

Nattlig vedlikehold

Å vedlikeholde krøllene over natten er avgjørende for å bevare formen og for å forhindre frizz og floker. Her er noen tips:

  • Sove på et satengputevar eller bruk en sateng hette, eller skjerf for å forhindre friksjon og brudd.
  • Påfør en liten mengde stylingprodukt i tuppene av håret før du legger deg for å hjelpe til med å bevare krøllene.
  • “Pineapple- stil” på håret eller sett det i en løs bun for å forhindre at formen ødelegges over natten.
Kan kjøpes hos bobbys!

Les også: 4 Back-to-school hårstiler!

For å oppsummere, å ta vare på krøllete og afro-textured hår trenger ikke å være overveldende, selv for travle foreldre. Ved å følge disse tipsene og triksene, kan du gjøre håropplevelsen mer håndterlig og opprettholde sunne krøller eller beskyttende hårstiler for barnet ditt. Husk å være tålmodig og eksperimentere med forskjellige teknikker og produkter for å finne ut hva som funker best for dere!

Aisha Fulani- Journalist og skribent for krølltopp.no

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱
Hårinspirasjon til 17.mai: Feir med stil!
17.mai er en spesiell dag fylt med feiringer, parader og nasjonal stolthet. Det er en tid hvor nordmenn samles for å feire sin uavhengighet og arv. Mens du deltar i festlighetene, hvorfor ikke vise frem dine krøller i all sin prakt? Her er noen fantastiske krøllete hårinspirasjoner som hjelper deg med å skille deg ut …
Rosmarinvann: Den hemmelige eliksiren for hårvekst og herbal goodness!
Er du lei av å bruke dyre hårprodukter som lover gull og grønne skoger, men som ikke gir deg den hårveksten du ønsker deg? Fortvil ikke, for jeg har en naturlig og rimelig løsning: rosmarinvann!
Våren har sprunget og det bør din hårpleierutine også gjøre
Mens årstidene skifter, endres også behovene til krøllene. Med våren i marsj er det på tide å oppdatere hårpleierutinene og produktene våre for å holde krøllene våre på sitt beste. Her er noen av de beste tipsene for krøllete hår om våren☀️🌷

Create a website or blog at WordPress.com