Krøllete hår og trening: Slik tar du vare på krøllene dine mens du svetter

Krøllete hår og trening: Slik tar du vare på krøllene dine mens du svetter

Å trene kan være en flott måte å holde kroppen sunn og i form på, men det kan også være en utfordring for de med krøllete hår. Svette, fuktighet og konstant bevegelse kan forårsake frizz, floker og tørrhet, og det kan være vanskelig å opprettholde krøllene dine etter en treningsøkt. Men med de riktige tipsene og teknikkene kan du holde krøllene dine flotte selv etter en svett trening. Her er noen tips om hvordan du kan ta vare på krøllene dine mens du svetter.

Forbered håret før trening

En av de beste måtene å holde krøllene dine flotte etter en treningsøkt er å forberede håret ditt før du drar til treningssenteret. Dette kan bidra til å forhindre overdreven svetting og redusere sjansen for frizz og floker. Begynn med å påføre en leave-in balsam eller en lett hårolje i håret før du trener. Dette vil hjelpe med å fukte håret og forhindre at det tørker ut under treningen.

Bruk et svettebånd

Et svettebånd kan være en livredder for de med krøllete hår. Det kan bidra til å absorbere svetten og forhindre at den kommer inn i håret ditt, noe som kan forårsake frizz og floker. Finn et svettebånd som er laget av fukttransporterende materiale, for eksempel bomull eller spandex, og som passer godt på hodet uten å være for stramt.

Unngå å røre håret

Det kan være fristende å røre håret under trening, men dette kan forårsake frizz og floker. Unngå å røre håret så mye som mulig, og bruk en klype eller en hårstrikk for å holde håret unna ansiktet. Hvis du må røre håret ditt, bruk et satengskjerf eller et silkeputetrekk for å minimere friksjon og redusere sjansen for brudd.

excited young black sportswoman showing biceps after boxing training

Etter-treningspleie

Etter treningen er det viktig å gi håret ditt litt ekstra pleie. Skyll håret ditt med kaldt vann for å fjerne svette og urenheter, og påfør deretter en leave-in balsam eller en hårolje for å fukte håret. Unngå å bruke et håndkle til å tørke håret, da dette kan forårsake frizz og floker. I stedet kan du bruke en bomulls t-skjorte eller et mikrofiber håndkle til å forsiktig klemme ut overflødig vann.

Styling av håret

Når håret ditt er tørt, kan du style det som du ønsker. Hvis du foretrekker å ha håret ned, bruk en diffuser på hårføneren din på lav varmeinnstilling. Dette vil bidra til å definere krøllene og redusere sjansen for frizz. Hvis du foretrekker å ha håret opp, bruk en scrunchie eller en hårstrikk som ikke drar eller skader håret ditt.

positive african american woman doing hairstyle looking at mirror

Det kan være en utfordring å opprettholde krøllete hår mens du trener, men med de riktige tipsene og teknikkene kan du holde krøllene dine flotte selv etter en svett treningsøkt. Ved å forberede håret før treningen, bruke en svettebånd, unngå å ta på håret ditt, gi håret ditt litt etter-treningspleie og style håret etter ønske, kan du holde krøllene dine sunne og definerte. Så gå på trening og ikke la krøllene dine hindre deg!

Aisha Fulani- Journalist og skribent for krølltopp.no

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com