Våren har sprunget og det bør din hårpleierutine også gjøre

Våren har sprunget og det bør din hårpleierutine også gjøre

Mens årstidene skifter, endres også behovene til krøllene. Med våren i marsj er det på tide å oppdatere hårpleierutinene og produktene våre for å holde krøllene våre på sitt beste. Her er noen av de beste tipsene for krøllete hår om våren.

Leave- in conditioner

Når været blir varmere, kan tunge leave-in conditioner veie ned krøllene og få dem til å se livløse ut. Bytt til en lett leave-in conditioner som gir fuktighet uten den ekstra vekten. Se etter produkter som inneholder ingredienser som aloe vera eller jojobaolje, som kan hjelpe med å berolige og fukte krøllene uten å veie dem ned.

Clarifying sjampo

Våren betyr mer utendørsaktiviteter, som kan føre til oppbygging av produkt rester på krøllene fra svette, solkrem og andre produkter. En klarerende sjampo kan hjelpe med å fjerne denne oppbyggingen og etterlate krøllene følelsen ren og forfrisket. Se etter produkter som inneholder naturlige ingredienser som eplecider eddik eller tea tree-olje, som kan hjelpe med å klargjøre hodebunnen og fremme sunn hårvekst.

Krøll-definerende gelé

Fuktighet kan være en krøllete jentes verste fiende, men en god krøll-definerende gelé kan hjelpe med å bekjempe frizz og holde krøllene definerte og sprettne. Se etter geler som inneholder ingredienser som linfrø eller chiafrø, som kan hjelpe med å gi hold og definisjon uten å etterlate håret stivt eller sprøtt.

Sateng putevar

Våren kan også bety flere allergener i luften, som kan føre til irritert hodebunn og tørt, frizzete hår. Alle vet hvor viktig sateng er for krøllene! men husker du det hver gang? Et sateng putevar kan hjelpe med å redusere friksjon og holde krøllene glatte og definerte. Sateng er også mildere mot håret enn bomull eller andre materialer, så det kan hjelpe med å redusere breakage og splittede ender.

Hårolje

En lett hårolje kan hjelpe med å tilføre glans og fuktighet til krøllene uten å veie dem ned. Se etter produkter som inneholder ingredienser som arganolje eller mandelolje, som kan hjelpe med å nære og beskytte krøllene fra skader. Påfør en liten mengde olje på håret etter styling for å tilføre glans og redusere frizz.

Våren en flott tid å oppdatere krøllete hårpleie rutiner og produkter for å holde krøllene dine på sitt beste. Ved å bruke lette leave-in conditioner, rensende sjampoer, krølldefinerende geleer, sateng putevar, og håroljer kan du holde krøllene dine sunne, spretne og definerte. Prøv forskjellige produkter for å finne ut hva som fungerer best for krøllene dine, og ikke vær redd for å bytte ting opp når årstidene endrer seg. God vår og god styling!

Aisha Fulani- Journalist og skribent for krølltopp.no

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱
Hårinspirasjon til 17.mai: Feir med stil!
17.mai er en spesiell dag fylt med feiringer, parader og nasjonal stolthet. Det er en tid hvor nordmenn samles for å feire sin uavhengighet og arv. Mens du deltar i festlighetene, hvorfor ikke vise frem dine krøller i all sin prakt? Her er noen fantastiske krøllete hårinspirasjoner som hjelper deg med å skille deg ut …
Rosmarinvann: Den hemmelige eliksiren for hårvekst og herbal goodness!
Er du lei av å bruke dyre hårprodukter som lover gull og grønne skoger, men som ikke gir deg den hårveksten du ønsker deg? Fortvil ikke, for jeg har en naturlig og rimelig løsning: rosmarinvann!
Makten av representasjon: Feiring av mangfold i reklame for hårpleie
Selv om naturlige hårteksturer er en viktig del av mangfoldet, har det lenge vært et problem at disse ikke har blitt feiret i skjønnhetsindustrien. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvorfor representasjon i hårpleie reklame er viktig, hvorfor det er avgjørende å se personer med naturlig hår representert i mainstream media, og hvordan …

Create a website or blog at WordPress.com