Hårinspirasjon til 17.mai: Feir med stil!

Hårinspirasjon til 17.mai: Feir med stil!

17.mai er en spesiell dag fylt med feiringer, parader og nasjonal stolthet. Det er en tid hvor nordmenn samles for å feire sin uavhengighet og arv. Mens du deltar i festlighetene, hvorfor ikke vise frem dine krøller i all sin prakt? Her er noen fantastiske krøllete hårinspirasjoner som hjelper deg med å skille deg ut og feire med stil på denne spesielle dagen.

Tradisjonelle Norske Fletter med en Krøllete Vri

Omfavne skjønnheten i tradisjonelle norske fletter samtidig som du legger til en krøllete vri på frisyren din. Start med å tilføre fuktighet til krøllene dine med en leave-in balsam for å forbedre deres naturlige tekstur. Deretter deler du håret i midten og lager to franske fletter på hver side, og fletter inn krøllene dine i flettene. Fest endene med elastiske bånd pyntet med fargerike bånd eller tradisjonelle norske tilbehør. Denne unike kombinasjonen av fletter og krøller vil få deg til å se fantastisk ut samtidig som du hedrer norske tradisjoner.

Lekker Half-up Ponytail med Krøllete (panne) lugg

Skap et lekent og stilig utseende ved å kombinere en half-up ponnitail med krøllete pannelugg. Begynn med å friske opp krøllene dine med en spray for å fornye krøllene eller vann blandet med en liten mengde leave-in balsam. Samle den øverste halvdelen av håret, og la noen krøller være løse rundt ansiktet for å skape lugg. Fest den samlede seksjonen med en hårstrikk og la noen krøller falle nedover ryggen. Fremhev de krøllete panneluggen ved å definere den med en krøllforsterkende krem eller gel. Denne frisyren er både elegant og perfekt for å feire Norges Grunnlovsdag.

Kroneflette med Blomsterdetaljer

La deg inspirere av Norges prinsesser og velg en kroneflette prydet med vakre blomster. Start med å dele håret i midtskillen og deretter lage to nederlandske fletter langs hårfestet, fra fronten og bakover. Når du når nakken, flett resten av håret til en vanlig flette. Vikle flettene rundt hodet, en på hver side, og fest dem med fliseklemmer, og skap en kroneeffekt. Fullfør looken ved å stikke friske blomster inn i flettene, og legg til et snev av naturlig skjønnhet.

Husk å bruke hårprodukter som fremhever og definerer dine naturlige krøller samtidig som de gir fuktighet og beskyttelse. Prioriter skånsom behandling og unngå overdreven varmestyling for å opprettholde hårets helse.

På Norges Grunnlovsdag kan dine krøller være et symbol på din individualitet og stolthet. Disse krøllete hårideene vil ikke bare få deg til å se fantastisk ut, men også feire ånden til denne spesielle dagen. Omfavn krøllene dine, hedre arven din og nyt feiringen med selvtillit og stil. Gratulerer med dagen!

Aisha Fulani- Journalist og skribent for krølltopp.no

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱
Rosmarinvann: Den hemmelige eliksiren for hårvekst og herbal goodness!
Er du lei av å bruke dyre hårprodukter som lover gull og grønne skoger, men som ikke gir deg den hårveksten du ønsker deg? Fortvil ikke, for jeg har en naturlig og rimelig løsning: rosmarinvann!
Våren har sprunget og det bør din hårpleierutine også gjøre
Mens årstidene skifter, endres også behovene til krøllene. Med våren i marsj er det på tide å oppdatere hårpleierutinene og produktene våre for å holde krøllene våre på sitt beste. Her er noen av de beste tipsene for krøllete hår om våren☀️🌷
Makten av representasjon: Feiring av mangfold i reklame for hårpleie
Selv om naturlige hårteksturer er en viktig del av mangfoldet, har det lenge vært et problem at disse ikke har blitt feiret i skjønnhetsindustrien. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvorfor representasjon i hårpleie reklame er viktig, hvorfor det er avgjørende å se personer med naturlig hår representert i mainstream media, og hvordan …

Create a website or blog at WordPress.com