Om Krølltopp.no

Krølltopp.no er en nettside for krøller med fokus på teksturert hår.

På krølltopp lager vi all slags krøllerelatert innhold og tanken er at vi skal gjøre det å være “naturlig” i Norge lettere, for alle! Vi tester hårprodukter, kommer med tips og triks, intervjuer andre om deres hair journeys og hedrer de som gjør en forskjell for oss skandinaviske naturals.

Vårt mål er å skape en plattform hvor man kan finne alt man trenger av informasjon, se seg selv representert og få inspirasjon til å omfavne sitt naturlige hår, uansett hvilken form man velger å bære det i🖤

Gjennom foredrag, kurs og workshops som skaper bevissthet rundt mangfold, identitet og representasjon, jobber vi for at barn og unge skal kunne se seg selv representert, føle stolthet til den de er og sine røtter!

Lalla driver krølltopp.no, Krølleløftet og flere andre prosjekter innen samme tematikk.

Lalla Coulibaly

Lalla Coulibaly er MBA student ved Edinburgh business school med 10års erfaring innen ledelse. Lalla har tidligere studert coaching, selvledelse og emosjonell intelligens.

Hun startet krølltopp.no i 2018. Nettsiden startet som en naturlig hårblogg, men utviklet seg raskt til å bli en plattform for naturlig hår med flere skribenter og fokusområder!

I over fire år har Lalla skrevet om den naturlige hårbølgen og inspirert lesere til å starte sine egne hårreiser mot et sunt og naturlig hår. Gjennom kampanjer, foredrag, og kurs bidrar hun til at den naturlige hårbølgen vokser i Norge. Nå jobber hun strategisk med den norske skjønnhetsbransjen for å skape bevissthet rundt hår og identitet.

Rahiima er skribent på Krølltopp og jobber som erfaringskosulent på Ung Arena i Bergen. Hun er også konsulent innen molekylærbiologi.

Rahiima Mahamuud

Rahiima ble en del krølltoppteamet som skribent i 2019. Hun har studert molekylærbiologi og er opptatt av ingrediensene i produktene vi bruker og hvordan de faktisk fungerer. Derfor skriver Rahiima flere innlegg om ingredienser på Krølltopp.no slik at leserne kan gjøre bevisste valg på reisen mot et sunt og naturlig hår.

Hun er også veldig opptatt av representasjon og det å belyse mangfoldet i samfunnet. I tillegg er hun veldig glad i å prøve nye produkter og finne ut hva som funker best for ulike type hår og teksturer.

Ida studerer Religion og Samfunn ved Universitetet i Oslo og jobber som skribent på Krølltopp.

Ida Eseme Emilie Jensen

Ida joinet krølltoppteamet som skribent i 2019. Siden hun studerer religion og samfunn er hun over gjennomsnittet opptatt av kultur og da spesielt det kulturelle bak hår. Hun er samfunnsengasjert og opptatt av likeverd. Ida startet sin egen naturlige hårreise i 2018 og har siden da utforsket ulike metoder rundt hårpleie og identiteten som medfølger.

Ida elsker å teste nye produkter og har ofret flere gode hair days ved for eksempel å teste åtte forskjellige “billig-balsamer” for å finne den beste.

Odile Luhembwe har en internasjonal grad i markedsføring fra UK og en grad innen eventledelse. Hun er SoMe og eventansvarlig her i Krølltopp.

Odile Luhembwe

Odile er Krølltopps nyeste teammedlem som startet i januar 2022. Odile er en krølle-fanatiker og har som mange andre kastet seg inn i “The Natural hair universe” på Youtube. Odile har erfaring fra support og skal være våre leseres support på sosiale medier. Sammen med resten av teamet i Krølltopp kokes det sammen kule og unike ideer som senere titter frem på våre sosiale media plattformer.

Odile er ansvarlig for våre sosiale medier kanaler og planlegger våre events som workshops og kurs.

Create a website or blog at WordPress.com