Om meg!

Velkommen mine krølltopper!

Her vil jeg dele mine hårtips, triks og anbefalinger samt reviews og annet godis vi «naturlige» trenger og eeeeelsker.

Processed with VSCO with m5 preset

Selv har jeg slitt gjennom årene med med å finne produkter, hårstiler og et hårprogram som funker for meg og mitt hår, her i Norge.

Med en norsk mor og en malisk far, skal jeg love dere at det ikke har vært lett. Mor hadde ikke peiling! Lusekur i barnehagen, NO F***** JOKE, assa😭! Far stakkars, forsto ikke hvorfor balsamflaska alltid var tom, han brukte jo bare kokosolje😍.

Det har vært mye grining, frustrasjon, dårlige hårdager og et stort ønske om å se ut som «alle andre» på hodet. Jeg rettet, slettet, flettet og sto på. Da jeg endelig kom over en video på nett gikk det rundt for meg! Mwha?Jeg kan jo se ut som Kelis 😱!

Etter mange år med testing, øving, research og tålmodighet, har jeg endelig funnet ut hva som funker for meg. Jeg har satt meg inn i alt ifra hårtyper til kammer og er superklar for dele!! Jeg kan si med hånda på hjertet, håret ditt er ikke det du tror det er😉.

Nå er «naturlig-krøll»-bølgen kommet til Norge og jeg er så glad! Jeg føler at jeg kjenner meg igjen i historiene som blir delt. Parykker kastes og relaxere brennes (OTT? 😂)! Jeg blir stolt av å se fro’s der ute og jeg vet at innerst inne blir dere det også!

Jeg ønsker å dele min erfaring med deg som måtte trenge det, da vi blir flere og flere krølltopper i Norge (Dere vet hva jeg mener). Og helt ærlig folkens, vi kan rocke «El natural», selv om vi bor i land dominert av Gliss og Wella.

We can do it!

Gleder meg å gjøre dette med deg!

Ciao!