Velkommen til Krølltopp.no

Gratulerer, du har klart å rote deg frem til en helt ny verden! Og gjett om vi er glade for å se deg😍

Dette er siden for deg som har naturlige krøller, men ikke vet helt hvordan du skal håndtere det. Mulig du vil gå naturlig, men ikke tør, eller kanskje du har prøvd, men ikke følt at du lykkes helt. Har du noen gang sett andre krølltopper og lurt på hvorfor de har “bedre krøller” enn deg? Noen ganger bestemmer du deg for at håret ditt bare er sånn og at det er bedre å gjemme det eller rette det ut.

Vet du hva? Vi har alle vært der! .

Her på krølltopp finner du historier om hår du kan relatere til. Du finner tips til å komme igang og du finner et community som lytter, deler og støtter🖤

BORDET ER SNUDD!

Den naturlige hårbølgen har nådd landet! Kjendiser som Michelle Obama og frk. Minaj viser oss hva de faktisk har på på hodet og Taraji P. Henson klipper seg kort! Det er en bølge av kvinner som kaster plastikken (no offence, til dere som rocker det, do your thing😘) fordi de ikke orker mer, ønsker å demonstrere og for å vise fremtiden at ingenting er vakrere enn deg, slik som du er!

Vi ønsker å se flere krøller skinne på gata og vi er her for å dele innhold som vi håper vil lede deg til drømme-krøllen.

Dette er en fin start

Trenger du hjelp til å komme igang?

Vi tilbyr “heart to heart”-samtaler med enkel veiledning både for deg med krøller og for foreldre med barn som har krøller!

Følg oss på instagram hvor vi deler masse tips og godis!

Create a website or blog at WordPress.com