Uerfaren, visdom er makt!

Hei krølltopp!

Dette er siden for deg som har naturlige krøller, men ikke vet helt hvordan du skal håndtere det. Mulig du vil gå naturlig, men ikke tør, eller kanskje du har prøvd, men ikke følt at du lykkes helt. Du har ofte sett andre krølltopper og lurt på hvorfor noen har «bedre krøller» enn deg😕. Noen ganger bestemmer du deg for at håret ditt bare er sånn.

Vi har alle vært der, og vet du hva? Vi må alle begynne et sted. Og dette er siden for deg!🤗

Det er ingen hemmelighet at det å vokse opp i Norge hvor minioriteten har krøller, og å ha rollemodeller som Beyonce (no offence, elsker Bey) og barbiedokker, gjør noe med oss. Det er rett, langt og lyst hår overalt og uten at vi vet det, er dette blitt vår egen standard for hva som er pent.

BORDET ER SNUDD!

«Naturlig krøll»- bølgen har nådd landet! Kjendiser som Michelle Obama og frk. Minaj viser oss hva de faktisk har på på hodet og Taraji Henson klipper seg kort! Det er en bølge av kvinner som kaster plastikken (no offence, til dere som rocker det, do your thing😘) fordi de ikke orker mer, ønsker å demonstrere og for å vise fremtiden at ingenting er vakrere enn dine naturlige lokker😍. Du er vakker som du er!

Jeg ønsker å se flere krøller skinne på gata og vil her dele innlegg som jeg håper vil lede deg til drømme-krøllen.

Siden du er nub på dette så begynner vi med basics:

 

Lykke til Krøll, hold meg oppdatert på fremgangen din!

Ciao!

 

8 kommentarer om “Uerfaren, visdom er makt!

 1. Hei!
  Ville bare si at jeg likte denne siden veldig godt, allerede ved første blikk. Jeg er og adoptert, og har aldri likt mine naturlige afrikanske krøller. Kjenner meg veldig igjen i masse av det som står skrevet angående det å ville ha rett hår, ikke helt vite hva eller hvordan man skal behandle håret sitt, osv. Så utrolig gøy å se at jeg ikke bare er den eneste! Har selv en liten «hårreise» jeg enda ikke føler meg helt ferdig med. Utrolig masse bra tips og kunnskap som er delt her, keep it up!

  Likt av 1 person

  1. Hei! Så hyggelig at du liker Krølltopp😃 Siden er laget for oss med krøller som bor i Norge. Vi har noen utfordringer når det kommer til kunnskap, produkter og identitet. Spesielt under oppveksten. Jeg er interessert i å høre din historie😍 Hvis du vil må du gjerne ta kontakt på Lalla.coulibaly.skjold@gmail.com.

   Lalla😊

   Liker

 2. Hei, takk for så mange gode tips. Jeg har vært på jakt etter en sånn hjemmeside lenge. Jeg er etnisk norsk og har vært veldig plaget med å få krøllene til å fungere på riktig måte, nå gleder jeg meg til å prøve ut tipsene dine til mitt hår.

  Liker

 3. Hei!
  Dette er en nettside som har vært etterlengtet for min del! Endelig!
  Titt og ofte blir håret mitt (3A/B) mettet av de produktene jeg bruker og da på jakt etter ny/ bedre produkter og tips.
  Jeg er halvt norsk og halvt filippinsk,arvet norske krøller fra min far, så det ender meg at folk tror jeg er fra Colombia 😉
  Jeg trenger sårt tips om frisørsalonger som anbefales (Oslo) , for hele tiden møter jeg frisører som ikke kan klippe+stripeteknikken på krøllet hår. Kan du ha en reportasje med tips fra en frisør; hva man bør forvente av klipp og kunnskap? 🙂

  Likt av 1 person

  1. Hei Rona! Alt bra?? Kult at du digger bloggen❤️ Jeg jobber med et slikt innlegg nå, om frisørsalonger og frisører som kan anbefales altså, så det kommer! Lover🙋🏽‍♀️ Per dags dato så klipper jeg håret selv, så jeg er like spent som deg😂 Tusen takk for tips, det trenger jeg masse av så skrik ut 😃

   Lalla😘

   Liker

 4. Fantastik side også for mødre med rett hår som har barn med afrokrøller, og som ikkje har peiling i utgangspunktet. I bergen finst det gudskjelov både afrohårbutikk og fleire frisørar eg har kunna spørre underveis, men dette er gull! Tusen takk!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s