Uerfaren, visdom er makt!

Hei krølltopp!

Dette er siden for deg som har naturlige krøller, men ikke vet helt hvordan du skal håndtere det. Mulig du vil gå naturlig, men ikke tør, eller kanskje du har prøvd, men ikke følt at du lykkes helt. Du har ofte sett andre krølltopper og lurt på hvorfor noen har «bedre krøller» enn deg😕. Noen ganger bestemmer du deg for at håret ditt bare er sånn.

Vi har alle vært der, og vet du hva? Vi må alle begynne et sted. Og dette er siden for deg!🤗

Det er ingen hemmelighet at det å vokse opp i Norge hvor minioriteten har krøller, og å ha rollemodeller som Beyonce (no offence, elsker Bey) og barbiedokker, gjør noe med oss. Det er rett, langt og lyst hår overalt og uten at vi vet det, er dette blitt vår egen standard for hva som er pent.

BORDET ER SNUDD!

«Naturlig krøll»- bølgen har nådd landet! Kjendiser som Michelle Obama og frk. Minaj viser oss hva de faktisk har på på hodet og Taraji Henson klipper seg kort! Det er en bølge av kvinner som kaster plastikken (no offence, til dere som rocker det, do your thing😘) fordi de ikke orker mer, ønsker å demonstrere og for å vise fremtiden at ingenting er vakrere enn dine naturlige lokker😍. Du er vakker som du er!

Jeg ønsker å se flere krøller skinne på gata og vil her dele innlegg som jeg håper vil lede deg til drømme-krøllen.

Siden du er nub på dette så begynner vi med basics:

 

Lykke til Krøll, hold meg oppdatert på fremgangen din!

Ciao!