Alexandra Peltre: Jeg er halvt angolansk og halvt norsk, men krøllene mine er hundre prosent angolaner!

Alexandra Peltre: Jeg er halvt angolansk og halvt norsk, men krøllene mine er hundre prosent angolaner!

Alexandra Peltre Flag: Angola on Google Flag: Norway on Google

alex. new«Jeg er halvt angolansk og halvt norsk, men krøllene mine er hundre prosent angolaner, haha.»

Alexandras hårreise

Opprinnelig så har jeg Coily hair. Ordentlig afro, men etter mange år med rettetang, relaxer og bleking så har håret mitt blitt mer curly coily. Jeg begynte faktisk med relaxer allerede som 8-9 åring fordi jeg ville ha langt og rett hår. Jeg tror det hadde mye med at jeg ville passe inn. Jeg ville ikke føle meg annerledes.

Jeg sluttet med relaxer da jeg var sånn rundt 15 år, men jeg har vært en stooor økonomisk støtte for «rettetangindustrien» i en del år, haha.

Det er vel faktisk først nå, det siste året/halv året at jeg har begynt å slippe mitt naturlige hår mer og mer fri. Jeg har to yngre søsken som har blitt mer opptatt av rett hår og jeg følte at for at de skulle se hvor sexy og kult krøller er, så må jeg være et bedre forbilde for dem.

Jeg har nylig bleket håret da, men krøllene er fortsatt på plass. Etter mange år med relaxer og rettetang så merker jeg at krøllene ikke er de samme som før, og det krever litt mer produkter og styling enn før for å lure dem frem.

Jeg tror at jo eldre man blir, jo mer skjønner man at krøllene er noe av det mest sexy man har, men man må bare finne sin look.

Mitt hair goal akkurat nå er faktisk en dame som heter Lauren Wood (lolowood_ på insta) jeg bare elsker krøllene hennes, men for meg er faktisk det ultimate hair goal at håret mitt er sunt og får den næringen den trenger.

Vi vet alle at afrohår krever litt mer love enn annet hår, haha❤️

Les også: 5 julegaver du vil se under treet i år!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Svensk krølle-stylist lanserer egen «clean and safe» produktserie!
Ingrid Alexandra is a Swedish entrepreneur who recently launched a the hair series For Textured Hair
3 verktøy for å sjekke ingredienser
3 enkle måter å sjekke ut hva og hvilke ingredienser produktene dine inneholder!
Badehetter for krøller, fletter og langt hår!
Dere har sprut og vi svarer. Her er noen badehetter for krøller, fletter og langt hår. Enjoy!
Knockout Noire: Jeg savnet svarte kvinner og større kropper innen burlesque!
Denne gangen snakker vi med den første svarte burlesque artisten i Skandinavia!
Håndbok til krøller
I et hav av informasjon om krøller, er det fort gjort å føle at man drukner. Derfor har vi samlet noen grunnleggende krølletips for å hjelpe deg på din krøllereise

Create a website or blog at WordPress.com