5 julegaver du vil se under treet i år!

5 julegaver du vil se under treet i år!

Hola krølltopper!

Vi elsker leave-in, krøllekremer, dyptvirkende balsamer, balsamer, oljer, strikker, kammer, serum… assa lista stopper ikke, men alle disse dingsene koster fleeeesk bror 💰! Derfor har jeg laget en liten liste over de tingene som alle krølltopper vil ha til jul! 🤶🏿 🎅🏿

DevaCurl

Bilderesultat for devacurlAaaah! Som en myte sprer denne seg fra krølltopp til krølltopp. Alle har hørt om den men aldri sett den😱. Hva er grunnen til det? – Jo! DevaCurl, som en del andre high-end produkter er et salongmerke som er vanskelig i få tak i, hvis det ikke finnes en salong. Vi får produktene til Norge, men frakten er høy 😩 Dette er et av mest kjente merkene om dagen og VI VIL HA DET!🤪

Jeg ble nå faktisk tipset om en side som frakter disse billig/gratis til Norge, i facebook gruppa Norwegian Naturals! Tusen takk😍! Jeg har sendt linken til Strawberrynet.com til hele fammen så de vet hva jeg ønsker meg! 🎁

Shea Moisture

Bilderesultat for shea moistureJaja, denne kjenner dere godt😉! Er det noe vi naturlige krølltopper aldri får nok av, er det gode hårprodukter som er bra for krøllene våre! Shea Moisture er kjent for produktseriene sine og det er med god grunn. De leverer et stort utvalg av produkter for oss krølltopper av alle slag.

Coconut & Hibiscus serien er lett og passer godt på sommern når vi ikke trenger mye produkter eller for dere krølls med hårtype 3A/3B som trives best med lettere produkter. Dragon’s Blood & Coffee Cherry serien er skapt for oss krølls som gjerne vil ha litt mer volum!🙋🏾 Mongongo & Hemp Seed Oils High Porosity er sååå klart for krølls med høy porøsitet som virkelig trenger å holde på fuktigheten og Baobab & Tea Tree Oils Low Porosity er for oss med lav porøsitet som sliter med å tilføre fuktighet. Manuka Honey & Mafura Oil (honning assa😍) er for oss som sliter med tørt hår, jeg bruker denne all winter long🤙🏾, trust!

Det finnes flere serier, Shea Moisture har virkelig tenkt på alt! Så sjekk porøsiteten din og krølletypen din, sett deg et mål og ønsk deg en serie! Håper du har vært snill i år 🎅🏾.

Denman børste

Denman-Brush-e1455150240507Egentlig, bruker jeg ikke hårbrøste til å gre håret med. Derfor velger jeg å definere denne som en stylingbørste… hehe! To strøk med denne, over nygredd hår med produkter i, definerer krøllene dine på en måte som ikke ligner grisen🤤. Jeg kom over denmanbørsten på youtube en gang for 5 år siden og ble AMAZED over hvooor definerte krøllene ble 😍. Jeg kjøpte den på amazon og har ikke klart meg uten siden. Børsten klumper krøllene sammen slik at alle krøllene definerer seg. Når håret er tørt og du piffer det holder krøllene seg slik! Ønsk deg denne, no joke! 🤪

Fønehette

51g4dqrAHdLE.T phone home!?! Ja… du ser helt kokko ut i den der😂 Typen min VAR I SJOKK! Første gangen han så meg med den! 👀  Men hallo!! Krøller + fuktighet + varme = sant❤️ Dere med lav porøsitet, vet hva jeg snakker om. Bruk denne på medium varme i 20-40 minutter når du har i deep conditioner… See og feel the forskjellen. Varmen åpner hårskjellene slik at fuktigheten kommer inn. Bruk denne i vinter, sier bare jeg! 🤗

Du kan bestille dingsen på amazon, sett den på ønskelista, kommer til å forandre livet ditt.

NB! Varmen skal ikke direkte på håret så dekk håret med en badehette (som tåler varme) før du setter denne på hode.

Castorolje

Jamaican-Black-Castor-OilJeg setter castorolje på ønskelista mi hvert år. Det er en slik sak som man må bruke en periode for å se at det funker og da er det vanskelig å ta det steget, hvor vi kjøper den selv. Eller hva? Jeg anbefaler ALLE å prøve ut castorolje. Ikke bare fordi den skal booste hårvekst, men for også for alle de andre egenskapene den har. Det sies at oljen bidrar til bedre hårhelse, vekst, tilfører fuktighet og reparerer skadet hår. For meg er dette fakta. Krøllene mine har aldri vært bedre😀! Alle med tørt hår, vintertørt hår, skadet hår eller tørr hodebunn må bare sette denne oljen på årets nisseliste. 

Akkurat nå, har jeg giveaways på Jamaican black castor oil produkter på instagram! Varer ut uka, Sjekk ut,HER!😍 Jeg har også rabatter på produktene til alle som følger nyhetsbrevet mitt!

 

Håper dette ga deg noe 😘! Andre ting du ønsker deg?

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krølltopp på reise
Endelig er ferien her, og vi har samlet våre beste tips for å se fresh ut både på håret og på instabildene!
Månedens Krølltopp: Jeg elsker å skrive, og det gjør jeg når enn muligheten presenterer seg!
Chika er en skribent som er lidenskapelig opptatt av å fortelle historier. Når hun ikke sitter og drømmer seg bort, er hun opptatt med å tilbringe så mye tid som hun kan med sin lille datter.
Jeg håper du ser håret mitt, selv under hijaben
Hvordan er krølltoppopplevelsen når man i tillegg bærer hijab? Med enda mindre representasjon, og flere fordommer.
Hodebunnens velvære
La oss snakke om hodebunn! Hvor mange av oss har et forhold til den, og hvor mange av oss vet egentlig hva vi har gjort «galt» når den begynner å gi plager?
Håret mitt knekker, hjelp!
Å miste hår er normalt, og noe alle uansett tekstur gjør. I gjennomsnitt mister vi mellom 50 og 100 hårstrå hver dag(!).

Create a website or blog at WordPress.com