Før du vasker håret! – Pre-poo

Før du vasker håret! – Pre-poo

Hola mi krølls!

Tenkte det var på tide å skrive litt om pre-poo😎 Dere som er rutta er kjent med dette fra før. Noen av dere gjør det uten å vite at dere at dere gjør det, slik som Maria. Andre har ikke vært borti dette og trenger en liten innføring.

Pre-poo

For oss krølltopper er Pre-poo”en forkortelse for pre-shampoo. Det er en del av hårprogrammet vårt og innebærer at vi gjør håret klart for vask🤗 Pre-poo burde være en del av hvert hårprogram hos dere med mål om sunne bouncy curls 😌

Hvorfor?

Dude! Har du noen gang stått i dusjen og tenkt: “Woooow! Det er mer flokete etter vask” 😭 eller “Dang, dang, dang, jeg mister mye hår” 😡? Mhm… DERFOR! Pre-poo er til for å kunne vaske håret på en mer skånsom måte, uten å brekke håret eller strippe håret for naturlige oljer 💃🏽

Les også: 7 grunner til at håret ditt brekker!

Slik gjør du det💁🏾

  1. Sett på en film/lydbok, whatever
  2. Del håret i seksjoner. Fire eller fler
  3. Spray en seksjon med lunkent vann
  4. Ha i en klunk med balsam, olje eller hva enn som løsner flokene dine
  5. Gre igjennom håret med fingere, fra tupp til rot
  6. Twist seksjonen eller sett den opp med klype
  7. On to the next!
  8. Vask håret som planlagt

Når du har jobbet deg igjennom seksjon for seksjon, er du er klar for dusjen🚿 Vask håret seksjon for seksjon og feel the difference🎊! Hvis du bruker sjampo, vil den ikke strippe ned hårstråene dine så det blir tørt, frizzy og brekker. Bruker du balsamvask vil du ikke bli utålmodig i dusjen og slite med å få ut flokene 👏🏾

Når du tar deg tid å få ut flokene før du vasker håret, gjør du deg selv og håret ditt en stor tjeneste 🙏🏾 Krøllene blir enklere å håndtere under vask, kuring og ved påføring av produkter. Du kommer ikke til å gjøre drastiske valg som å plukke frem hårbørsten eller rive flokene fra hverandre😉 Det samme gjelder når du deler opp håret i seksjoner.

Mindre hår å håndtere = mindre floker og mindre slitasje.

Jeg vil anbefale dette til alle mine krølltopper der ute! woow woop, ha en fin søndag! Ciao😘 

Les også: 8 grunner til at krøllene dine ikke vokser!

 

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com