Før du vasker håret! – Pre-poo

Hola mi krølls!

Tenkte det var på tide å skrive litt om pre-poo😎 Dere som er rutta er kjent med dette fra før. Noen av dere gjør det uten å vite at dere at dere gjør det, slik som Maria. Andre har ikke vært borti dette og trenger en liten innføring.

Pre-poo

For oss krølltopper er Pre-poo»en forkortelse for pre-shampoo. Det er en del av hårprogrammet vårt og innebærer at vi gjør håret klart for vask🤗 Pre-poo burde være en del av hvert hårprogram hos dere med mål om sunne bouncy curls 😌

Hvorfor?

Dude! Har du noen gang stått i dusjen og tenkt: «Woooow! Det er mer flokete etter vask» 😭 eller «Dang, dang, dang, jeg mister mye hår» 😡? Mhm… DERFOR! Pre-poo er til for å kunne vaske håret på en mer skånsom måte, uten å brekke håret eller strippe håret for naturlige oljer 💃🏽

Les også: 7 grunner til at håret ditt brekker!

Slik gjør du det💁🏾

  1. Sett på en film/lydbok, whatever
  2. Del håret i seksjoner. Fire eller fler
  3. Spray en seksjon med lunkent vann
  4. Ha i en klunk med balsam, olje eller hva enn som løsner flokene dine
  5. Gre igjennom håret med fingere, fra tupp til rot
  6. Twist seksjonen eller sett den opp med klype
  7. On to the next!
  8. Vask håret som planlagt

Når du har jobbet deg igjennom seksjon for seksjon, er du er klar for dusjen🚿 Vask håret seksjon for seksjon og feel the difference🎊! Hvis du bruker sjampo, vil den ikke strippe ned hårstråene dine så det blir tørt, frizzy og brekker. Bruker du balsamvask vil du ikke bli utålmodig i dusjen og slite med å få ut flokene 👏🏾

Når du tar deg tid å få ut flokene før du vasker håret, gjør du deg selv og håret ditt en stor tjeneste 🙏🏾 Krøllene blir enklere å håndtere under vask, kuring og ved påføring av produkter. Du kommer ikke til å gjøre drastiske valg som å plukke frem hårbørsten eller rive flokene fra hverandre😉 Det samme gjelder når du deler opp håret i seksjoner.

Mindre hår å håndtere = mindre floker og mindre slitasje.

Jeg vil anbefale dette til alle mine krølltopper der ute! woow woop, ha en fin søndag! Ciao😘 

Les også: 8 grunner til at krøllene dine ikke vokser!