6 ting DERE MED RETT HÅR ikke vet om krøller!

6 ting DERE MED RETT HÅR ikke vet om krøller!

Det er mye greier om å føle seg diskriminert i det norske skjønnhets bilde om dagen. Det finnes ikke sminke for oss med farge i huden og det finnes heller ingen hårprodukter for krøller i norske butikker. Seriøst, VERDEN ER MER ENN HEAD&SHOULDERS! 😂

Sååå, her er 6 ting de med rett hår ikke vet om krøller! Thank me later!

1. Vi liker ikke Wella og Gliss Person Taking Bath: Medium-Dark Skin Tone

Butikkene selger jo slike produkter som hakka møkk, men det funker dårlig for oss med krøller. Vi er avhengige av å ha produkter som gir masse fuktighet og gjerne som definerer og gir hold til den fine teksturen vår.  De produktene som gjør rett hår blankt og fullt av liv, får våre krøller til å ser ut som en uttørka mopp fra 1963.

2. Vi bruker som oftes ikke lue💂🏾‍♀️

Som barn, som leker ute hele dagen har vi ikke mye valg, men som voksne kan vi jo velge. Luene skader håret vårt… Stoff som ull, brekker hårstråene våre, stjeler all fuktighet fra håret og lager frizz. Vi kan faktisk måtte bruke flere uker på å gjenopprette fuktigheten i håret etter én dag med lue. Derfor er dette en no go for flere av oss. Med mindre vi er på nordpolen, så klart!

Vi må ha sateng, som ikke skader krøllene våre. Derfor sover vi også helst med satengputetrekk eller hårnett..

3. Vi krøller ikke håret – det er sånn🙄

JA, håret mitt er ekte og, nei, jeg har ikke krøllet det med krølltang. «Do the math!» Melanin + lepper + rompe = KRØLLER! BAAAAM💥! Men hvorfor spiller det noen rolle? Om håret mitt er ekte eller ikke, mener jeg. Vi skjønner at dere kan bli forvirra innimellom, siden vi har fletter ned til rompa den ene dagen og kort afro den andre. Men hvordan jeg har håret mitt og hva jeg har gjort med det er min business. Bare si at det er fint, det holder. For det er det det du egentlig vil si? Eller?

Les også: 8 grunner til at krøllene dine ikke vokser!

4. Vi liker ikke at du tar på det!✋🏾

EY! Mamma får ikke ta på håret mitt engang (og hun elsker jeg) og her kommer DU?! Igjen, vi bruker timevis på badet! Vask, produkter, børsting, fletting, fluffing, du vet ikke. Det er en jobb. Så, please, ikke mess det til. Det å bli «klappet» kan ødelegge hele jobben som er lagt ned… og ikke minst humøret. For det er fremmedgjørende, respektløst og creepy. Hva om jeg hadde gått bort til deg random på trikken og nappet deg i fletta? Ikke okey sant?

Noen stiller sikkert spørsmål til om dette er en ekte greie? Det, skal jeg love deg at det er! Flere av oss med krøller blir stadig vekk spurt av fremmede (ekke alltid folk spør først, heller) om de kan få ta på krøllene våre… Det skjer. Her i landet. Hver dag. Og det er ikke okey.

5. Vi lukter alltid godt🍍

Mhmm! Hvis du lurer på hvorfor det lukter kokos, granateple eller mango på trikken, så har jeg svaret. Det er meg! Hårproduktene for krøller lukter AMAZING og siden flere av dem ikke skal skylles ut, betyr det at vi lukter Hawaii på milevis avstand.🏄🏾‍♂️

Les også: I denne rekkefølgen påfører du produktene dine!

6. Noen ganger skipper vi sjampoLotion Bottle

Sjampo inneholder sulfater. Sulfater tørker ut krøllene våre, tørre krøller blir flokere, knekker og lager frizz. Pluss at, usunne krøller gjør oss krølltopper cranky. Vi har en egen metode som flere bruker for å vaske håret som heter balsamvask. Yes, noen ganger vasker vi håret med balsam for å ikke tørke ut hår og hodebunn. Noen bruker faktisk bare balsam mens andre bare sjampo, eller en blanding.

Lærte du noe nytt? – Flott

Les også: Møt Maria – Jeg blir så utrolig STOLT! Dette er mitt hår!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Svensk krølle-stylist lanserer egen «clean and safe» produktserie!
Ingrid Alexandra is a Swedish entrepreneur who recently launched a the hair series For Textured Hair
3 verktøy for å sjekke ingredienser
3 enkle måter å sjekke ut hva og hvilke ingredienser produktene dine inneholder!
Badehetter for krøller, fletter og langt hår!
Dere har sprut og vi svarer. Her er noen badehetter for krøller, fletter og langt hår. Enjoy!
Knockout Noire: Jeg savnet svarte kvinner og større kropper innen burlesque!
Denne gangen snakker vi med den første svarte burlesque artisten i Skandinavia!
Håndbok til krøller
I et hav av informasjon om krøller, er det fort gjort å føle at man drukner. Derfor har vi samlet noen grunnleggende krølletips for å hjelpe deg på din krøllereise

Create a website or blog at WordPress.com