6 ting DERE MED RETT HÅR ikke vet om krøller!

Hola!

Det er mye spinn om dagen om dette å føle seg diskriminert i det norske «skjønnhetsbilde»😑. Det finnes ikke sminke for oss med farge i huden og det finnes heller ingen hårprodukter for krøller i norske butikker. Seriøst, VERDEN ER MER ENN HEAD&SHOULDERS! 😂

Sååå, her er 6 ting de med rett hår ikke vet om krøller 😌!

1. Vi kan ikke bruke Wella og Gliss Person Taking Bath: Medium-Dark Skin Tone

Butikkene, selger jo slike produkter som hakka møkk, men det funker dårlig for oss med krøller. Vi er avhengige av å ha egne produkter som er laget for vårt hår, akkurat som dere med rett hår 😌.  De produktene som gjør rett hår blankt og fullt av liv, får våre krøller til å ser ut som en uttørka mopp fra 1963😅.

Er det mulig å få litt produkter for krøller i butikkene?? Hadde satt pris på det, assa😉

2. Vi kan ikke gå med lue💂🏾‍♀️

Som barn, som leker ute hele dagen har vi ikke mye valg, men som voksne kan vi jo velge 😌. Luene skader håret vårt… Stoff som ull, brekker hårstråene våre, stjeler all fuktighet fra håret og lager frizz. Vi kan faktisk måtte bruke flere uker på å gjenopprette fuktigheten i håret etter én dag med lue. Derfor er dette en «no-go» for oss☝🏾. Med mindre vi er på nordpolen, så klart!

Vi må ha sateng og silke💸💸💸, som ikke skader krøllene våre. Derfor sover vi også helst med satengputetrekk eller nattlue…😅

3. Vi krøller ikke håret – det er sånn…🙄

Giiiirl! JA, håret mitt er ekte og, NEI, jeg har ikke krøllet det med krølltang😂😂😂. «Do the math!» Melanin + lepper = KRØLLER! BAAAAM💥! Men hvorfor spiller det noen rolle? Om håret mitt er ekte eller ikke, mener jeg. 🤔 Blir du skalla hvis det er fake eller no?😅

Les også: 8 grunner til at krøllene dine ikke vokser!

4. Vi liker ikke at du tar på det!✋🏾

EY! Mamma får ikke ta på håret mitt engang (og hun elsker jeg) og her kommer DU 😳😂?! Igjen, vi bruker timesvis på badet! Vask, produkter, børsting, fletting, fluffing, daaang, du vet ikke😩. Det er en JOBB. Så, please, ikke mess det til. Det å bli «klappet» kan ødelegge hele jobben som er lagt ned… og ikke minst humøret😒. Hva om jeg hadde gått bort til deg på trikken og nappet deg i fletta?🤣

Noen stiller sikkert spørsmål til om dette er reelt? DET, skal jeg love deg at det er☝🏾! Vi med krøller blir stadig vekk spurt av fremmede (ekke alltid folk spør først, heller😅) om man kan få ta på krøllene våre… Det skjer. Her i landet. Hver dag.

5. Vi lukter alltid godt🥥🍍

Mhmm! Hvis du lurer på hvorfor det lukter kokos, granateple eller mango på trikken, så har jeg svaret. Det er meg🙋🏾! Hårproduktene for krøller lukter AMAZING🤗 og siden flere av dem ikke skal skylles ut, betyr det at vi lukter Hawaii på milevis avstand.🏄🏾‍♂️

Les også: I denne rekkefølgen påfører du produktene dine!

6. Vi skipper sjampoLotion Bottle

Sjampo inneholder sulfater, sulfater tørker ut krøllene våre, tørre krøller vokser ikke og lager frizz. Usunne krøller gjør oss krølltopper cranky😜. Vi har en egen metode for hvordan vi behandler håret vårt. Derfor vasker vi heller håret med bare balsam ☺️. Gjerne sammen med litt kokosolje, Shea-butter, olivenolje eller andre flotte ingredienser, som får rett hår til å se ut som en pakke margarin🤣.

adolescent-adult-afro-1853377

Lærte du noe nytt? – Flott 😊 Del gjerne innlegget så vi kan spre det glade budskap 😘

Til dere krølltopper der ute, titt litt rundt på bloggen om dere er ferske i gamet. Her er det mye å ta med seg.😊

Les også: Møt Maria – Jeg blir så utrolig STOLT! Dette er mitt hår!