Fire SUPERENKLE headwraps til høsten!

Fire SUPERENKLE headwraps til høsten!

Hei krølltopper!😃

Nå er høsten her! Ja, sorry, den er virkelig det… La oss sprite opp det triste været med litt farger, all the way «back to roots».

Jeg må si at jeg synes headwraps er super sexy flott! For meg er det som et smykke som løfter ansiktet og setter et særpreg på personligheten din. Det er også en stor del av kulturen til flere av oss. Selv om det ikke sikkert, at vi alle er kjent med kulturen eller er en del av den, kan vi alle utsmykke oss med disse flotte formene på hode som for meg representerer sterke vinner kvinner. I Mali🇲🇱, hvor min far er fra brukes disse til en rekke ting. Noen varianter brukes til feiring, nasjonaldrakten etc. Imens andre varianter brukes til arbeid, som f.eks til å bære tunge ting på hodet.

De er også nice å ha om man skulle ha en dårlig Krølldag ✌🏾

Her mine fire superenkle headwraps som alle kan få til!

Modellen min er lillesøster Nanna (Nanni <3). Hun har et kortere hår enn meg og disse fire heldekkende wrapsa sitter fantastisk på henne. Jaaaada, hun tar seg også veldig godt ut på kamera, såklart!

Alle disse wrapene har samme «tvinn og snurr» basis, så her får du fire simple, men superflotte headwraps med en og samme teknikk.

Vil dere ha noen som er mer avanserte også?

Prøvd disse ennå? Send meg bilde 😀

Let me know!

Les også 3 Hårfrisyrer som beskytter håret ditt!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krølltopp på reise
Endelig er ferien her, og vi har samlet våre beste tips for å se fresh ut både på håret og på instabildene!
Månedens Krølltopp: Jeg elsker å skrive, og det gjør jeg når enn muligheten presenterer seg!
Chika er en skribent som er lidenskapelig opptatt av å fortelle historier. Når hun ikke sitter og drømmer seg bort, er hun opptatt med å tilbringe så mye tid som hun kan med sin lille datter.
Jeg håper du ser håret mitt, selv under hijaben
Hvordan er krølltoppopplevelsen når man i tillegg bærer hijab? Med enda mindre representasjon, og flere fordommer.
Hodebunnens velvære
La oss snakke om hodebunn! Hvor mange av oss har et forhold til den, og hvor mange av oss vet egentlig hva vi har gjort «galt» når den begynner å gi plager?
Håret mitt knekker, hjelp!
Å miste hår er normalt, og noe alle uansett tekstur gjør. I gjennomsnitt mister vi mellom 50 og 100 hårstrå hver dag(!).

Create a website or blog at WordPress.com