Fire SUPERENKLE headwraps til høsten!

Fire SUPERENKLE headwraps til høsten!

Hei krølltopper!😃

Nå er høsten her! Ja, sorry, den er virkelig det… La oss sprite opp det triste været med litt farger, all the way «back to roots».

Jeg må si at jeg synes headwraps er super sexy flott! For meg er det som et smykke som løfter ansiktet og setter et særpreg på personligheten din. Det er også en stor del av kulturen til flere av oss. Selv om det ikke sikkert, at vi alle er kjent med kulturen eller er en del av den, kan vi alle utsmykke oss med disse flotte formene på hode som for meg representerer sterke vinner kvinner. I Mali🇲🇱, hvor min far er fra brukes disse til en rekke ting. Noen varianter brukes til feiring, nasjonaldrakten etc. Imens andre varianter brukes til arbeid, som f.eks til å bære tunge ting på hodet.

De er også nice å ha om man skulle ha en dårlig Krølldag ✌🏾

Her mine fire superenkle headwraps som alle kan få til!

Modellen min er lillesøster Nanna (Nanni <3). Hun har et kortere hår enn meg og disse fire heldekkende wrapsa sitter fantastisk på henne. Jaaaada, hun tar seg også veldig godt ut på kamera, såklart!

Alle disse wrapene har samme «tvinn og snurr» basis, så her får du fire simple, men superflotte headwraps med en og samme teknikk.

Vil dere ha noen som er mer avanserte også?

Prøvd disse ennå? Send meg bilde 😀

Let me know!

Les også 3 Hårfrisyrer som beskytter håret ditt!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com