Fire SUPERENKLE headwraps til høsten!

Hei krølltopper!😃

Nå er høsten her! Ja, sorry, den er virkelig det… La oss sprite opp det triste været med litt farger, all the way «back to roots».

Jeg må si at jeg synes headwraps er super sexy flott! For meg er det som et smykke som løfter ansiktet og setter et særpreg på personligheten din. Det er også en stor del av kulturen til flere av oss. Selv om det ikke sikkert, at vi alle er kjent med kulturen eller er en del av den, kan vi alle utsmykke oss med disse flotte formene på hode som for meg representerer sterke vinner kvinner. I Mali🇲🇱, hvor min far er fra brukes disse til en rekke ting. Noen varianter brukes til feiring, nasjonaldrakten etc. Imens andre varianter brukes til arbeid, som f.eks til å bære tunge ting på hodet.

De er også nice å ha om man skulle ha en dårlig Krølldag ✌🏾

Her mine fire superenkle headwraps som alle kan få til!

Modellen min er lillesøster Nanna (Nanni <3). Hun har et kortere hår enn meg og disse fire heldekkende wrapsa sitter fantastisk på henne. Jaaaada, hun tar seg også veldig godt ut på kamera, såklart!

Alle disse wrapene har samme «tvinn og snurr» basis, så her får du fire simple, men superflotte headwraps med en og samme teknikk.

Vil dere ha noen som er mer avanserte også?

Prøvd disse ennå? Send meg bilde 😀

Let me know!

Les også 3 Hårfrisyrer som beskytter håret ditt!