Jeg tester Design Essentials!

Jeg tester Design Essentials!

Reklame: Produktene i innlegget er sponset av Bobbys.

Hei folkens!

Dette er en produktserie jeg har gledet meg til å teste fordi jeg har hørt så syyykt mye bra om den😍. Bare spør Camille!

Jeg var faktisk på curl-convetion med Design Essentials i september og møtte representanter og frisører som utvikler og jobber med produktene. Det var en utrolig lærerik opplevelse og jeg ble blown away av deres kunnskap og engasjement for krøller!

Design Essentials Almond & Avocado

Innlegget fortsetter under videoen!

Nourishing Co-Wash

Bilderesultat for design essentials almond and avocado co-wash

Camille, din luring! Du hadde helt rett, denne er SYKT bra! Desidert den beste Co-Washen jeg har prøvd😮. Den er tykk og utrolig kremete. Tilfører masse slipp så floker løsner lett. Det føles nesten ut som om at man har i en god hårkur😳. Produktet lukter også utrolig godt. Kan ikke si at den lukter avokado og mandler akkurat, men mye mer fruktig og friskt enn det jeg hadde forventet. Håret ble RENT OG SÅÅÅ MYKT! Produktet er utrolig drøyt så du trenger bare en liten dæsj… noe som gjøre at du får mye for pengene.
Pris: 129.-  (Sååå verdt penga👌🏾)

Moisturizing & Detangelig Conditioner

Bilderesultat for design essentials almond and avocado condition

Vel… Denne er jo også ganske god! Kan ikke si at den ga meg den aha-opplevelsen som Co-Washen gjorde, men dette er absolutt en bra balsam. Den tilfører mye fuktighet og gjør håret utrolig lett å gre😊. Balsamen har en litt tynnere konsistens enn det Co-Washen hadde så man trenger ikke like mye vann. Jeg hadde balsam i håret i 3 minutter slik som det står på flaska og håret mitt føltes utrolig mykt etterpå. Balsamen kan ikke sammenlignes med en Deep Conditioner og siden denne serien ikke har en Deep Conditioner ville jeg forventet mer av dette produktet. Jeg kunne fint brukt denne som leave-in, though😌.
Pris: 139,-

Detangling Leave-in Conditioner

Bilderesultat for design essentials almond and avocado leave in

Denne var ikke helt det store for meg, desverre. Jeg brukte halve flaska for å oppleve den myke leave-in følelsen. Dette har sikkert også noe med at jeg har eeeeekstremt tørt hår om dagen og håret vil ha mer. Denne alene vil ikke gi meg nok fuktighet, hold eller definisjon. Men det kan likevel hende den funker på deg😃! Som dere alle vet så er dette med produkter superindividuelt. Denne har også en litt skarpere lukt enn de andre produktene.
Pris: 98,-

Les også: Slik redder jeg krøllene mine

Curling Creme

SBS-671032

Dæven døtte for et show👏🏾!! Jeg er forelsket😍! Kanskje leave-inen er som den er fordi krøllekremen skal oppå🤔? Jeg har trua når jeg ædder på krøllekremen. Håret mitt ble mykt, det floket seg ikke under tørking og jeg merket at produktet gjorde jobben sin med én gang. Krøllene poppet virkelig og fikk en fin shine🤩! Krøllekremen er ganske tykk i konsistens og burde kombineres påføres vått har. Den lukter så utrolig godt, den samme friske lukten som Co-Washen. Jeg føler liksom at jeg KAN GÅ RUNDT OG LUKTE SÅNN. Ekke alltid man føler det. Kremen er veldig tung så dere som ikke er glade i at håret blir veid ned, må kanskje stå over, eventuelt kan dere vanne den ut eller bruke en mindre mengde. Den er utrolig drøy, så lite produkt holder en lang vei.
Pris: 129,- 

Curl Enhanching Mousse

AA_Curl_Enhassing_Mousse_SilTop_2000x2000__20435.1572983269

Heeey! jeg ble overrasket av denne. Er den første moussen jeg har vært borti og ble ganske imponert! Synes den var litt klissete i starten, men da den tørket ble faktisk håret ganske mykt og bouncy. Den definerer en del, men holdet er lett så jeg er nødt til å følge opp gjennom uka for at det ikke skal bli flokete. Denne kommer jeg garantert til å bruke masser av i sommer! For dere som liker et litt lettere produkt, KJØR PÅ!
Pris: 119.-

Les også: 5 grep mot vinterkulda!

Btw! Denne produktserien gis bort i kalendergave i dag🤗  Sjekk ut krølltopp.no på Insta for mer info om hvordan denne serien blir din!

Sees neste søndag! Woop woop💃🏾

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Svensk krølle-stylist lanserer egen «clean and safe» produktserie!
Ingrid Alexandra is a Swedish entrepreneur who recently launched a the hair series For Textured Hair
3 verktøy for å sjekke ingredienser
3 enkle måter å sjekke ut hva og hvilke ingredienser produktene dine inneholder!
Badehetter for krøller, fletter og langt hår!
Dere har sprut og vi svarer. Her er noen badehetter for krøller, fletter og langt hår. Enjoy!
Knockout Noire: Jeg savnet svarte kvinner og større kropper innen burlesque!
Denne gangen snakker vi med den første svarte burlesque artisten i Skandinavia!
Håndbok til krøller
I et hav av informasjon om krøller, er det fort gjort å føle at man drukner. Derfor har vi samlet noen grunnleggende krølletips for å hjelpe deg på din krøllereise

Create a website or blog at WordPress.com