Philip Aldwin – OsloStylistene

Philip Aldwin – OsloStylistene

Hei folkens!

OMG🤩! Jeg ble tipset om OsloStylistene på Insta og det er jeg så takknemlig for! Hos OsloStylistene finner du blant annet Philip som er helt rå på krøller! Hvordan vet jeg det? Han har klippet meg og jeg ble superfornøyd😊!

Phillip fikser også håret til blant andre Arif, Unge Ferrari, Kaveh, og Quick (fra Norske talenter)😎.

Så jeg tok en prat med Phillip om hans ambisjoner og anbefalinger for å forberede deg til en time.

IMG_5239

Om Philip Aldwin

Jeg har prøvd meg mye på gutta opp igjennom årene. Så kom interessen for fades, fletter og det å klippe krøller. Det er viktig for meg å kunne litt av alt, slik at jeg har noe å tilby alle kundene mine. Jeg bruker mye tid på YouTube for å lære nye ting og  for å følge med på de nyeste trendene😊.

Jeg ønsker å skape et barber-miljø av en helt annen liga i Oslo. Hvor det å gå til en barber er en del av hverdagen, som underholdning, terapi og glede. Som fotball… og vi barbere er stjernespillerne🤩!

Philip tilbyr

  • Krølleklipp
  • Barbering og fades
  • Utviklingsplan for lengre frisyrer og hårvekst
  • Styling

Du kan bestille time hos Philip hos Oslostylistene HER!

IMG_2368
Jeg klippet meg hos Philip som brukte mye tid på å skape den formen jeg var ute etter. Han klippet håret vått og gikk over det tørt etterpå. Jeg har booket ny time hos OsloStylistene (ikke på spons) fordi de er sykt gode på det de driver med!

Slik forbereder du deg til time hos Philip

  • Du trenger ikke vaske håret, vi gjør alt her
  • Ta med realistiske referansebilder

Kundenes ønske om hvordan klippen eller barberingen skal se ut er det viktigste for meg. Jeg gjør meg ikke opp noen mening om hva jeg synes passer. Det er noe finner vi ut av sammen😉.

Du kan bestille time hos Philip hos Oslostylistene HER!

Innlegget fortsetter under bildet!

Krølltopp om OsloStylistene

Det jeg elsker med Oslostylistene er at de fokuserer på å gi kundene sine kunnskap og verktøy slik at de kan pleie håret sitt selv😍. Det første møtet starter med en samtale hvor vi går igjennom hårreisen, mål og utfordringer👌🏽.

Etter dette setter vi sammen opp en fremgangsplan. Frisøren gir tips og veileding på telefon/messenger mellom timene og dette har gitt meg en helt unik kundeopplevelse og en stor følelse av tillit😍.

View this post on Instagram

Workin on that beard 💈💈📸 @jaaysoo

A post shared by Philip Aldwin (@peewee_barber) on

Tusen takk for praten Philip! Vi sees snart!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krølltopp på reise
Endelig er ferien her, og vi har samlet våre beste tips for å se fresh ut både på håret og på instabildene!
Månedens Krølltopp: Jeg elsker å skrive, og det gjør jeg når enn muligheten presenterer seg!
Chika er en skribent som er lidenskapelig opptatt av å fortelle historier. Når hun ikke sitter og drømmer seg bort, er hun opptatt med å tilbringe så mye tid som hun kan med sin lille datter.
Jeg håper du ser håret mitt, selv under hijaben
Hvordan er krølltoppopplevelsen når man i tillegg bærer hijab? Med enda mindre representasjon, og flere fordommer.
Hodebunnens velvære
La oss snakke om hodebunn! Hvor mange av oss har et forhold til den, og hvor mange av oss vet egentlig hva vi har gjort «galt» når den begynner å gi plager?
Håret mitt knekker, hjelp!
Å miste hår er normalt, og noe alle uansett tekstur gjør. I gjennomsnitt mister vi mellom 50 og 100 hårstrå hver dag(!).

Create a website or blog at WordPress.com