Philip Aldwin – OsloStylistene

Philip Aldwin – OsloStylistene

Hei folkens!

OMG🤩! Jeg ble tipset om OsloStylistene på Insta og det er jeg så takknemlig for! Hos OsloStylistene finner du blant annet Philip som er helt rå på krøller! Hvordan vet jeg det? Han har klippet meg og jeg ble superfornøyd😊!

Phillip fikser også håret til blant andre Arif, Unge Ferrari, Kaveh, og Quick (fra Norske talenter)😎.

Så jeg tok en prat med Phillip om hans ambisjoner og anbefalinger for å forberede deg til en time.

IMG_5239

Om Philip Aldwin

Jeg har prøvd meg mye på gutta opp igjennom årene. Så kom interessen for fades, fletter og det å klippe krøller. Det er viktig for meg å kunne litt av alt, slik at jeg har noe å tilby alle kundene mine. Jeg bruker mye tid på YouTube for å lære nye ting og  for å følge med på de nyeste trendene😊.

Jeg ønsker å skape et barber-miljø av en helt annen liga i Oslo. Hvor det å gå til en barber er en del av hverdagen, som underholdning, terapi og glede. Som fotball… og vi barbere er stjernespillerne🤩!

Philip tilbyr

  • Krølleklipp
  • Barbering og fades
  • Utviklingsplan for lengre frisyrer og hårvekst
  • Styling

Du kan bestille time hos Philip hos Oslostylistene HER!

IMG_2368
Jeg klippet meg hos Philip som brukte mye tid på å skape den formen jeg var ute etter. Han klippet håret vått og gikk over det tørt etterpå. Jeg har booket ny time hos OsloStylistene (ikke på spons) fordi de er sykt gode på det de driver med!

Slik forbereder du deg til time hos Philip

  • Du trenger ikke vaske håret, vi gjør alt her
  • Ta med realistiske referansebilder

Kundenes ønske om hvordan klippen eller barberingen skal se ut er det viktigste for meg. Jeg gjør meg ikke opp noen mening om hva jeg synes passer. Det er noe finner vi ut av sammen😉.

Du kan bestille time hos Philip hos Oslostylistene HER!

Innlegget fortsetter under bildet!

Krølltopp om OsloStylistene

Det jeg elsker med Oslostylistene er at de fokuserer på å gi kundene sine kunnskap og verktøy slik at de kan pleie håret sitt selv😍. Det første møtet starter med en samtale hvor vi går igjennom hårreisen, mål og utfordringer👌🏽.

Etter dette setter vi sammen opp en fremgangsplan. Frisøren gir tips og veileding på telefon/messenger mellom timene og dette har gitt meg en helt unik kundeopplevelse og en stor følelse av tillit😍.

View this post on Instagram

Workin on that beard 💈💈📸 @jaaysoo

A post shared by Philip Aldwin (@peewee_barber) on

Tusen takk for praten Philip! Vi sees snart!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com