Philip Aldwin – OsloStylistene

Philip Aldwin – OsloStylistene

Hei folkens!

OMG🤩! Jeg ble tipset om OsloStylistene på Insta og det er jeg så takknemlig for! Hos OsloStylistene finner du blant annet Philip som er helt rå på krøller! Hvordan vet jeg det? Han har klippet meg og jeg ble superfornøyd😊!

Phillip fikser også håret til blant andre Arif, Unge Ferrari, Kaveh, og Quick (fra Norske talenter)😎.

Så jeg tok en prat med Phillip om hans ambisjoner og anbefalinger for å forberede deg til en time.

IMG_5239

Om Philip Aldwin

Jeg har prøvd meg mye på gutta opp igjennom årene. Så kom interessen for fades, fletter og det å klippe krøller. Det er viktig for meg å kunne litt av alt, slik at jeg har noe å tilby alle kundene mine. Jeg bruker mye tid på YouTube for å lære nye ting og  for å følge med på de nyeste trendene😊.

Jeg ønsker å skape et barber-miljø av en helt annen liga i Oslo. Hvor det å gå til en barber er en del av hverdagen, som underholdning, terapi og glede. Som fotball… og vi barbere er stjernespillerne🤩!

Philip tilbyr

  • Krølleklipp
  • Barbering og fades
  • Utviklingsplan for lengre frisyrer og hårvekst
  • Styling

Du kan bestille time hos Philip hos Oslostylistene HER!

IMG_2368
Jeg klippet meg hos Philip som brukte mye tid på å skape den formen jeg var ute etter. Han klippet håret vått og gikk over det tørt etterpå. Jeg har booket ny time hos OsloStylistene (ikke på spons) fordi de er sykt gode på det de driver med!

Slik forbereder du deg til time hos Philip

  • Du trenger ikke vaske håret, vi gjør alt her
  • Ta med realistiske referansebilder

Kundenes ønske om hvordan klippen eller barberingen skal se ut er det viktigste for meg. Jeg gjør meg ikke opp noen mening om hva jeg synes passer. Det er noe finner vi ut av sammen😉.

Du kan bestille time hos Philip hos Oslostylistene HER!

Innlegget fortsetter under bildet!

Krølltopp om OsloStylistene

Det jeg elsker med Oslostylistene er at de fokuserer på å gi kundene sine kunnskap og verktøy slik at de kan pleie håret sitt selv😍. Det første møtet starter med en samtale hvor vi går igjennom hårreisen, mål og utfordringer👌🏽.

Etter dette setter vi sammen opp en fremgangsplan. Frisøren gir tips og veileding på telefon/messenger mellom timene og dette har gitt meg en helt unik kundeopplevelse og en stor følelse av tillit😍.

View this post on Instagram

Workin on that beard 💈💈📸 @jaaysoo

A post shared by Philip Aldwin (@peewee_barber) on

Tusen takk for praten Philip! Vi sees snart!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱
Hårinspirasjon til 17.mai: Feir med stil!
17.mai er en spesiell dag fylt med feiringer, parader og nasjonal stolthet. Det er en tid hvor nordmenn samles for å feire sin uavhengighet og arv. Mens du deltar i festlighetene, hvorfor ikke vise frem dine krøller i all sin prakt? Her er noen fantastiske krøllete hårinspirasjoner som hjelper deg med å skille deg ut …
Rosmarinvann: Den hemmelige eliksiren for hårvekst og herbal goodness!
Er du lei av å bruke dyre hårprodukter som lover gull og grønne skoger, men som ikke gir deg den hårveksten du ønsker deg? Fortvil ikke, for jeg har en naturlig og rimelig løsning: rosmarinvann!
Våren har sprunget og det bør din hårpleierutine også gjøre
Mens årstidene skifter, endres også behovene til krøllene. Med våren i marsj er det på tide å oppdatere hårpleierutinene og produktene våre for å holde krøllene våre på sitt beste. Her er noen av de beste tipsene for krøllete hår om våren☀️🌷

Create a website or blog at WordPress.com