Vi tester 8 butikkbalsamer

Vi tester 8 butikkbalsamer

Hei folkens! Ida her 😊

Jeg er en stor forkjemper for å prøve nesten alt en gang. Det her gjelder hvertfall balsamer, jeg veit faktisk ikke hvor mange balsamer jeg har prøvd på håret mitt til nå, men det er mange. Butikkbalsam har alltid fått et litt dårlig rykte på seg fordi de gjerne er billigere, men er de faktisk dårligere?

Billig betyr ikke dårlig og vi har jo sett at hårmerkene har jobbet med å forbedre seg. Jeg prøver 8 balsamer man kan få kjøpt på matbutikken eller normal, i min søken på den perfekte balsam!

PS! Husk at vi alltid anbefaler produkter laget for krøller, for oss krølltopper! Tenkte dette ville morsom test med produkter vi vanligvis ikke rører 🧡

Garnier fructis hair food 3in1: Macadamia!

Testens mest snakkede om, og det med god grunn. Den skal kunne brukes som en balsam, hårkur og leave in.  Den ga masse fukt og er utmerket om du følger curlygirl metoden og har litt mer kinky coily tekstur på håret. Den funket helt okei som balsam og men nådde ikke helt opp som hårkur for meg, jeg tror at om man har en løsere tekstur vil den funke bedre. Men der den virkelig skinte var som leave in. Håret mitt holdt virkelig på fuktigheten, noe som sjeldent for håret mitt da det konstant skriker om fukt. Jeg tror jeg har funnet min nye leave in!

Som balsam:

Vurdering: 3 av 5.

Som leave-in:

Vurdering: 4.5 av 5.

Head and shoulders: Supreme moisture

Helt okei, men god for å være head and shoulders. Et godt produkt for de med flass, men som også har krøller. Hodebunnen min var merkbar mindre tørr enn den normalt pleier. Håret mitt elsker argan olje, så det var et stort pluss for meg. Et minus var at den hadde silikoner, men det er ikke noe jeg nødvendigvis bryr meg så mye om.

Vurdering: 2.5 av 5.

Love beauty & planet: Happy and hydrated med shea butter og sandalwood oil

Er det en ting jeg elsker så er det shea butter, så denne gledet jeg meg til å prøve. Den ga overaskende mye fukt, og håret ble litt mer definert? Den inneholder ikke silikoner eller parabener, som alltid er et ekstra pluss. Den hadde en god lukt og var alt i alt en ganske god opplevelse. Jeg likte i alle fall denne veldig godt og kommer til å få denne inn i hårrepertoaret garantert.

Vurdering: 4 av 5.

Sunsilk: Bright blossom

Ehhh, her gikk det ikke akkurat så bra. Håret føltes faktisk tørrere etter jeg brukte den enn før, noe som gir mening da den inneholder sulfater. Jeg hadde ikke så høy forventinger til sunsilk, men det her var bare skuffende. Det eneste som var et pluss er var at den er vegansk og lukta ganske blomstrete og godt.

Vurdering: 0.5 av 5.

First price balsam

Jeg hadde null forhåpninger her, det har aldri vært en balsam jeg har tenkt på engang, bare himlet med øynene når jeg gikk forbi. Men det skulle jeg ikke ha gjort! Jeg ble overrasket over hvor god slip denne balsamen hadde og tilfeldigvis hadde jeg ganske mange knuter den dagen, så first prist ble nesten en reddende engel. Et minus er at den inneholder silikoner, men om du ikke bryr deg om det og har en knute eller to du skal få ut, så kjør på!

Vurdering: 3 av 5.

Neutral balsam

Jeg har egentlig aldri tenkt over Neutral til håret, og jeg har et ganske nøytralt (hehehe) forhold til merket sånn ellers, men jeg hadde hørt noen positive ting om balsamen før. Men Neutral har virkelig gjort noe godt her altså. Null silikoner og alt annet dilldall, også er det et stort pluss at den er allergivennlig. Den gjorde håret mitt betydelig mykere etter vask og litt mer definerte krøller også. Det her kan til å bli min nye hverdagsbalsam, det er sikkert og visst.

Vurdering: 4 av 5.

Aussie 3-minute miracle moisture

Aussie 3-minute miracle moisture

Testens store hype! Helt siden jeg startet å se på krølle-youtubere har aussie moist vært til stede. Den er elsket av mange, men også hatet av noen fordi den har silikoner. Er det en ting den gjør så er det å definere håret, og det er grunn nok til å bruke den igjen for min del. Den hadde en litt sånn søt tyggegummi lukt, så om du er var på lukter burde du kanskje styre unna denne.

Vurdering: 3.5 av 5.

Define RÅ: Fuktgivende havtang balsam

Jeg har alltid vært skeptisk til define etter en hårtabbe for mange år siden, og jeg kommer nok aldri til å prøve de vanlige produktseriene deres. Men RÅ med havtang var en god balsam , kanskje ikke helt for min tekstur, men om du har løsere krøller så se hit.

Vurdering: 3 av 5.

Til slutt!

Jeg ble egentlig ganske overrasket over alle balsamene og hvor gode flere av de var. Det er et hav av muligheter der ute for billigere balsamer, så jeg håper dette hjalp deg med å deg litt med å finne fram i hårproduktjungelen!

Hvilken balsam er din favoritt?


Husk å følge oss på insta🧡👊🏽!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com