Dette bør du gjøre for krøllene dine nå

Dette bør du gjøre for krøllene dine nå


Winter is coming boys and girls og alle i mellom. Strengt tatt er den her allerede, men det er ikke så viktig. krøllete hår og kaldt vær går ikke så bra dessverre, men det er mye vi kan gjøre for å hjelpe de skjøre krusedullene våre. Her er 5 tips for å overleve denne vinteren også

Unngå fuktighetsgivende ingredienser🙊


Okey, dette virker kanskje ikke intuitivt, men bare hør!
Fuktighetsgivende ingredienser som blant annet glycerin og glycol fungerer slik at de “tar” fukt fra et område med mye fuktighet og “gir” til et med lite fuktighet. På sommeren er det mye fukt i lufta og da er det veldig greit at det går til håret. På vinteren er lufta tørr og da skjer det motsatte. Produkter med mye fuktighetsgivende ingredienser “tar” fukten fra håret og “gir” det fra seg til den tørre lufta og du sitter igjen med tørre krøller.
Produktene du bør styre unna akkurat nå er som sagt de som inneholder glycerin, glycol og “hydrolyzed wheat protein”.

Ta dusjen på kvelden


Vi har alle vært late og spart dusjen til morgenen, ikke sant?? Det er en (u)vane vi kan spare til sommeren. Krøllete hår er som kjent ganske skjørt allerede og derfor vil det å eksponere det for den kalde og tørre lufta ikke være en god ide. Mange steder kryper temperaturen under 0 grader.

Vannmolekyler eksanderer når de når frysepunktet. Det betyr at når du går ut med vått hår i denne kulda vil vannmolekylene i håret ekspandere som igjen fører til at skjellaget (som er den øverste delen av hårskaftet) også ekspanderer. Håret er da sårbart og kan knekke ganske lett. i tillegg kan håret også bli stivt pga de fryste vannmolekylene. Dette er enda en ting som gjør håret mer utsatt og du mister enda mer hår.

Ta den dusjen på kvelden! Er du nødt til å ta det på morgenene, tørk håret med en diffuser. Det er faktisk å foretrekke!

Vær raus med produktene

Du opplever kanskje at mengden produkt du brukte på sommeren ikke funker like bra nå som det er kaldt? Bruk mer av balsamen, krøllekremen eller defineren, men husk å se etter hvordan håret responderer på dette. Alle har forskjellig hår og tekstur og det er viktig å respektere dette. Prøv deg fram og se hvordan håret reagerer på de ulike produktene.

Avslutt hårrutinen med olje

LCO-metoden er ganske bra på vinteren. Når du avslutter krøllerutinen med olje segler du inne fuktigheten du har tilført håret. I tillegg beskytter oljen håret mot temperaturforskjellene i løpet av dagen. Prøv en olje som ikke tynger ned håret som f.eks. jojoba, mandel eller arganolje.

Luer med sateng eller silke

Når vi først er ute så er det på med lua, eller? Som de fleste av oss har opplevd vil det bare føre til frizz og floker. Du kan bruke et silkeskjerf under lua for å beskytte håret. Eller enda bedre, hva med en lue som har silke på innsiden? Nå om dagen er det mange krølleprodukter i markedet og med nettbutikker kan du få de levert på døren.
Det er sikkert en haug med annet smart vi kunne gjort men det får være grenser, amarite?

Ikke glem at vi har advendtskalender på instagram! Vi åpner en ny luke hver søndag

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com