Vi tester LUSH!

Lush har kommet ut med en egen hårlinje som er skreddersydd for afrohår og krøller. Vi har vært såååå heldige at vi har fått teste hele linjen og her er vår review😍 Det er Ida og Louam som tester (begge med hårtype 4) og kommer med sine tilbakemeldinger i innlegget under!

Reklame: Innlegget er sponset med produkter for testing!

Power – hårbalsam

Louam
Jeg pleier vanligvis ikke å bruke så mye varmeverktøy som rettetang og hårføner, men uken før denne hårdagen så ble det litt mye føning! Derfor tenkte jeg at denne ville være perfekt å bruke nå. Power er en biotin-rik balsam som skal gi styrke til håret og hjelpe på slitte tupper. Krøllene bouncet kjapt tilbake og den var drøy i bruk, men jeg kunne ønske at den var litt rikere i konsistensen… Jeg har kronisk tørt hår og håret mitt elsker tykke og næringsrike produkter. A little shea butter never hurt nobody😊.

Bonus: Drøy i bruk og styrker håret
Minus: Savner næringsrike ingredienser

Super Milk – pleiende hårprimer (Flytende)

Louam
Dette produktet er proppfullt av hydrerende ingredienser som  mandel-, kokosnøtt- og havremelk.  Den ga håret mitt godt med fuktighet, samtidig som at den har en superlett konsistens! På nyvasket hår må mitt vintertørre type-4 hår (som også er ganske tørt til vanlig😋) ha noe som gir enda mer næring i tillegg til fuktigheten som den gir! Jeg syns at den funker fint som en re-fresher og når jeg skal re-twiste håret i mellom vask når jeg allerede har litt produkt i håret fra før. 

Ida
Håret mitt liker normalt en litt tykkere leave-in, spesielt om jeg gjør LOC eller LCO metoden, så denne innfridde ikke helt dette. Håret føles mykt mens jeg påførte produktet, men etter den ble absorbert var det litt som om mykheten forsvant litt. Den var litt i det tynneste laget for mine 4a-ish krøller, men jeg ville trodd at med en løsere tekstur kunne denne ha vært midt i blinken. Lukten var også litt for sterk for min del, men det luktet iallefall godt! 

Bonus: Super Milk fungerer også som en varmebeskytter!
Minus: Duften er dessverre litt for sterkt for min smak. Men hva slags type duft man liker er jo veldig personlig, så jeg anbefaler absolutt å gi den et forsøk 😊

Les mer om LCO- og LOC-metodene!

Renee’s Shea Souffle – hår- og hodebunnsolje (Olje)

Louam
Renee’s Shea Suffle skal gi enda mer fuktighet, næring, glans og skal i tillegg definere krøllene! Personlig så fikk jeg ikke noe særlig krølle-definisjon av denne og den var litt tricky å jobbe med… Oljen var i fast form, så jeg måtte skrape den ut og smelte den mellom hendene før påføring, muligens på grunn av minusgradene ute? Noen naturlige oljer kan ofte stivne i kaldere temperaturer så det kan være grunnen. Ellers så følte jeg at håret mitt fikk den næringen og glansen jeg hadde savnet etter å ha påført Super Milk😍.

Ida
En olje i fast form, noe man enten elsker eller hater. Jeg personlig liker det veldig godt. Det lukter også veldig godt, men ikke for sterkt. Hovedingrediensen er sheasmør, så for deg med hår som blir lett fett må du nok lete etter noe annet. Men for oss med mer tørt hår vil dette være midt i blinken. Den er drøy i bruk og jeg hadde anbefalt å ikke bruke alt for mye om gangen da dette ikke er en lett blanding av oljer. Denne blir en lett favoritt for meg🖤.

Bonus: Glans, drøy i bruk og næringsrik!
Minus: Det må være at den var litt tungvint å jobbe med.

Les også 5 grep mot vinterkulda!

Curl Power – hårkrem (Krem)

Louam
For meg så er den viktigste jobben til en god hårkrem å låse inn og holde på fukten jeg nettopp har påført håret mitt, og det føler jeg at denne absolutt gjør! Den fungerer også som et stylingprodukt, den definerer krøllene og er perfekt til twist outs. Jeg er nok ekstra glad i denne da den inneholder en av mine go-to ingredienser: linsefrøgelé! Bare denne ingrediensen alene styrker håret, forsegler hårstråene og kontrollerer frizz😍.  

Ida
En ganske så god styler vil jeg si! Den ga håret mitt greit med fukt og på grunn av linfrøgeléen hadde den også litt hold. Det skal sies at den ikke gir så mye definisjon for meg, men siden jeg normalt twister det så var ikke det den største bekymringen.

Bonus: Låser inn fuktighet og holder på fukten👌🏾
Minus: Igjen, duften er litt mye.

Les også I denne rekkefølgen påfører du produktene dine!

Glory – Balsam

Ida
En god fuktgivende balsam er noe jeg alltid er på leting etter, og denne her innfridde mange av ønskene mine. Den luktet godt, men en litt sterk lukt. Den ga håret mitt godt med slip og jeg følte ikke at det var et stort problem å gre håret mitt med denne i. Håret mitt føltes mykt også etter produktet var skylt ut. Denne vil jeg nok fortsette å bruke.

Bonus: Mye slip og håret oppleves mykt👌🏾
Minus: Lukter litt mye.

Avokado co-wash

Ida (bare ida som har testet denne)
Dette er en sjampobar, faktisk! Og sjampoen luktet utrolig godt! Jeg likte at den var i en “bar form”, det gjorde at jeg lettere kom fram til hodebunnen. Den var ganske drøy i bruk, noe som alltid er hyggelig med krøller. Den skummet lett opp og jeg følte at jeg fikk rent hår etterpå uten at håret føltes helt strippet fra fuktighet. Denne kunne jeg lett brukt igjen😊.

Lyst til å lære mer om Co-Wash? – Co-wash/Balsamvask 101

Wrap up

Louam
Alt i alt så syntes jeg at produktene ga håret mitt både godt med fukt og masse næring! Jeg tenkte umiddelbart at LOC-serien passer godt som “vinterprodukter”, eller i en beskyttende stil som twists eller for eksempel fletter med extentions. Jeg likte best Super Milk og Curl Power hårkremen og kommer nok til å bruke disse produktene gjennom vinteren! Ulempen var at det nettopp var disse produktene jeg minst likte duften til, og må derfor trekke av et par stjerner.

Vurdering: 3 av 5.

Ida
Jeg syns Lush sine produkter var gode. Alle var ikke en fulltreffer, men jeg er veldig fornøyd med de som var det. Favorittene er nok sjampobaren og håroljen. De kommer garantert til å bli brukt igjen. Minuset for meg med produktene var at de alle hadde sterke forskjellige lukter som ikke nødvendigvis går så godt sammen, som ikke fungerer så godt om man ønsker å bruke hele linja.

Vurdering: 3 av 5.

Har du prøvd produktene? Fortelles hva du synes i kommentarfeltet under😍

Ida og Louam – Skribenter på krølltopp.no!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com